ОКТОМВРИйче иска да играе, а майка му за сън мечтае!

• 24 517
  • 730
  •   1
Отговори
# 495

Милинка, истински се възхищавам на твоя мъж  bowuu Аз не мога да се оправя сама с малкия и кучетата.

# 496
  • София
За къпането, при нас е ритуал и е всяка вечерпо едно и също време. Не мога да си представя да пропуснем, правим го само сле ваксина. ... за нас това е мнооооооооого важен момент от денонощието. Освен това, мамите с бебета с буйни косички знаят, колко бързо им се цапат косичките на бебоците, така че банята си е задължителна Hug

+1  Peace

и +1 към коментара на ShySun за това к'ъв герой е ММ на милинка, а моят и за два дни няма да оцелее ooooh! и не толкова зарад него, ами зарад детето не бих могла да ги оставя двамата - кво ми е виновна Беболината, че по таз линия баща й е "класически балкански" мъж  Sick

# 497
# 498
Just a Dreamer от кога захрани с каша? Каква е? Как я даваш (в какъв вид и съотношение с вода, мляко и т.н.)? Кога я даваше в началото и сега кога я даваш (часове)? Simple Smile   Изпуснала съм частта  с теб и кашата явно, а тези дни  умувам по въпроса, тъй като перфектното ни кърмене се наруши и то сериозно.

Днес имам път към бебешките борси и искам да взема някаква каша и 1-2 пюренца.  Ако проблемите ни нямат положително развитие скоро може и да захраня.  Confused

Днес ще ни е 6-ти ден. Кашата е безмлечна оризова на Милупа. Похвалиха ми я, а и държах да е безмлечна именно, за да мога да я разреждам с мляко, за да е максимално познат вкусът на Елина.
Първите дни давах кашата сутрин, вчера я дадох по-късничко. Не гоня часове, когато тогава. Но първо се кърмим и тогава предлагам каша. Правя я течничка засега, защото ме е страх от запек, но с нея си акаме по 2-3 пъти на ден  Laughing Слагам над 20 мл млекце, заедно с 1 к.л каша. На око правя всичко. На кутията си има указание как се приготвя, но абсурд детето да изяде толкова първоначално, а и четох, че точни пропорции трябва да се спазват само при приготвяне на АМ. За кашите не било така. Но все пак няма да рискувам да я сгъстявам.
Откакто давам кашичката не плачем от глад, а снощи спа 6 часа, което си е множко за нас. Но и дадох кашата надвечер, както споменах.  От тогава и предлагам водичка, че кашата се издувала в стомахчето. Много теми има тук за това захранване с оризова каша и смятам, че не сгреших в изборът си. Дано и вие се справите  Hug  

А относно пюренцата, ние взехме 1 от круши, че в това от сливи има захар! (говоря за пюретата на Хип). Това само в случай, че се "запечем", но наистина всяко детенце е индивидуално. Но дано не се стигне дотам! Успех Simple Smile

# 499
  • София
Гутен морген, ето ме, отново бодър кукуряк от 5.30 тази сутрин. Вече като чуя думата "изследване" се изривам първо аз, после дребния. Да те събудят в ранни зори, да те измият насилствено и да ти лепнат пликче на пишката е наистина издевателство над личността. Накрая, след всичките тия процедури, когато очакваш, че ще си поиграят с теб за награда, те паркират най-нагло да спиш. Къде е справедливостта в живота, горкият сър Андрю!  Laughing

Joy hahaha hahaha

Милинка, като дойдеш, сигурно вече ще е топличко  Praynig Момичета, да си направим една люлинска срещичка?  Peace Дано се оправя вече сър Андрю  Praynig Hug

Честита Баба Марта!

# 500
  • София
Деси, аз си идвам на 12.03. и ще съм в БГ до 19.03. С две ръце съм за срещата, но кажете ден и час, защото съм мома ергенка, без дете, така че ще съм с най-волна програма.
Следващото ми идване ще е в началото на юни за един изпит, ако така благородното отроче ми позволи да уча.
Предполагам, че говориш за сега? Колко топло е времето, че при нас снощи натрупа сняг.  Mr. Green

# 501
  • София
Деси, аз си идвам на 12.03. и ще съм в БГ до 19.03. С две ръце съм за срещата, но кажете ден и час, защото съм мома ергенка, без дете, така че ще съм с най-волна програма.
Следващото ми идване ще е в началото на юни за един изпит, ако така благородното отроче ми позволи да уча.
Предполагам, че говориш за сега? Колко топло е времето, че при нас снощи натрупа сняг.  Mr. Green

Малко на застудяване го дават един-два дни, но след това ще са по-високи температурите - около 10-13 градуса (за теб направо ще е лято)  Peace Ако нещо не успеем да се организираме - тогава юни, тъкмо ще можем да се паркираме в някой парк на спокойствие, иначе сега май ще трябва без децата  Thinking

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 11:15 от -=Деси=-

# 502
  • София
Както кажете, аз съм на линия и за парка по това, пролетно за мен, време.  Mr. Green
И без друго тук няма никакви паркове (то дървета няма, какви ти паркове). Окото ми е зажадняло за такъв. Като се сетя как хубаво разхождахме добитъците всеки уикенд в дивата част на Западния парк и толкова мъчно ми става...А сега са само на каишка и трамбоват по улиците между блоковете.

# 503
Добро утро, макар че то за добър ден станало време.  Laughing  Hug
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени, засмени!  Hug

милинка, при нас пък са популярни шампоаните за овце, които жените ползват за буйна грива. Купуват се от ветеринарната аптека и са доволни. Някой може да е чувал - става въпрос за Тривитаминол. Аз още не съм се престрашила да го пробвам, нищо, че съм зодия овца.  Mr. Green

# 504
Честита Баба Марта! Много здраве и късмет на всички пожелавам!
При нас май ще има слънчице и може да поизлезем. Борис не е на детска градина, защото тук има национален празник и съответно денят тръгна трудно. Много ми ангажира вниманието, постоянно иска само с него да се занимавам. Добре, че Мина заспа, а и нямаме проблеми от третата двойна ваксинация, дано и следващите 24 часа минат пак така.
Мина я къпем през ден. Само веднъж седмично слагам шампоан, през другото време къпането е само с вода. Борис го къпехме всеки ден, но  с това бебе нещо ни домързява, пък и наистина не е наложително. А и аз с тоя болен гръб, само ми е да се навеждам над коритото.
Вода отдавна спрях да предлагам - че тя е направо в състояние да повърне от нея. Ама ще трябва да почваме да се учим, че времето си лети. Мисля след петия месец да почваме това упражнение. При Мина няма никакви признаци за захранване - още не си е удвоила рожденото тегло, не я влече към нашата храна, пък и тези спазми, дето ги има... С батко й беше по-различно, той на три месеца и половина вече даваше нишани, че иска и друго, а коликите, макар и доста интензивни през първите петдесет дни, до това време вече бяха спомен. Да не говорим, че се роди 3,2 кг, а на 3 м. и 20 дни тежеше 7,2 кг.
Завиждам за срещичката и за хубавите разходки в парка.

# 505
  • София
милинка, при нас пък са популярни шампоаните за овце, които жените ползват за буйна грива. Купуват се от ветеринарната аптека и са доволни. Някой може да е чувал - става въпрос за Тривитаминол. Аз още не съм се престрашила да го пробвам, нищо, че съм зодия овца.  Mr. Green

Mr. Green Хахаха, за конски не се прежалих, купих само пригоден за хора. Чувала съм за тривитаминол, но не знаех, че е за овце. Laughing Сигурно и той има противопаразитни съставки.
Засега се ограничавам само с мазане на масла през ден. Дано да има ефект. А и като се прибера, ще я орежа късо, да не я мъча.

# 506
Здравейте и честита баба Марта и от нас!!!Бъдете живи и здрави!!!  bouquet
Искам да попитам някой правил ли е каша само разредена с вода и в какво съотношение?На кашата която аз  има указание за разреждане само с мляко newsm78,чудна работа..Аз не мисля да давам ,но пък да зная..не пречи..
за къпането-ами имали сме дни на пропускане..ама когато съм нямала сили примерно..и не мисля че е фатално..даже и баткото така съм процедирала..е нямали сме проблеми..
ВОДИЧКА предлагам -ако исдка пие ..ако не иска не настоявам..
Нямам време да пиша повече че батко ни е болен..ама има някакво подобрени вече..ще давам пак лекарства..но и ще поизлезем на въздух малко че тук едно слънчице е напекло.. Grinning
ЛЕК И ПРИЯТЕН ДЕН МОМИЧЕТА!!  bouquet

# 507
Ето и нашият първомартенски поздрав към вас!

# 508
  • София
Ехааа, Поли, заплювам си я за снаха с тия сини очи.  Mr. Green Моят е със сиви, тамън (или таман   newsm78)! 

# 509
Всъщност в оригинал е тамам Wink
Честита Баба Марта и от нас!
Времето е чудно и се стягаме за разходка Simple Smile
А милинка да знаещ, че и в Южния парк имаш няколко фенки  Mr. Green
Хайде до по-късно Peace

Общи условия

Активация на акаунт