ОКТОМВРИйче иска да играе, а майка му за сън мечтае!

• 24 516
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Поли, страхотна мартеничка, да е жива и здрава!   bouquet

Момичета, аз извадих другата активна гимнастика, защото тази вече му писна тотално, обаче едно нещо ме озадачава  newsm78 Някой има ли такава? "Monkey Island" на фирма "Tiny Love". 
Скрит текст:
Проблемът е: огледалото-слънце с долния си край се закача върху едно "нещо", но на палмата има още едно такова "нещо", което не мога да разгадая за какво служи (или не намирам подходящата картинка). В упътването на пише нищо, а както и да я сгъвам, слънцето не стига дотам  Thinking

# 511
Ха-ха, милинка, и аз Андрей съм си го харесала, че от сега е с характер! Шъ земи да стани работътъ! Тамам. Пък като вземем да обясняваме на внуците къде са родени майка им и баща им... дълга ще е историята.  Mr. Green
Моите съкровища днес ще ме побъркат. Мина само мучи и мрънка, а Борис все не се е наиграл. Два часа бесня на двора. Имаме един тупик, който е много стръмен. Сигурно петдесет пъти го изкачи и се спусна, тичайки по него. Топката търкаля, ритахме я, хвърляхме я, отделно и малко на разходка ходихме. Като се прибрахме, беше мокър от потника до анцуговото горнище. И пак не е доволен, не иска да спи и ме върти на шиш. Ако можеха да измислят градини дето работят и в празнични дни...Ех, мечти!
Казах ли ви, че вчера купих на Мина от тези играчки, които са като книжка с меки странички. Много й допадна, веднага я затъкна в уста, а и се забавлява от шумолящите странички и огледалцето. Има и едни играчки-кърпички с главичка на някакво животинче, те също стават за премятане, а имат и гумирани крайчета с цел почесване на венците.
Деси, много пъстра тази гимнастика. Не знам кое как се прави по нея, ама Зарчето ще се забавлява.

# 512
  • София
Дано се забавлява  Simple Smile Аз я бях прибрала, за да не я вижда, че тя е за по-големи деца, досега бяхме на по-простичката.

Ние имаме такава кърпа-играчка, само че краката не са гумирани, а просто за завързани на възел. Нашата е слонче с шумолящи уши, трябва да извадя и нея, добре че ме подсети  Peace

# 513
честита баба марта newsm68
има ли някой от вас бънджи,но не това което се закача за вратата а това което прилича на проходилка и доволни ли сте Thinking

# 514
  • София
А аз отглеждам такъв гимнастик, че използвам активната гимнастика за приспиване за предиобедната дрямка. Всеки път, като я види, се отрязва като талпа.  Mr. Green
Сега му сложих пантофи на краката, дето дрънкат и идеята е да се забавлява с тях, но тотално не разбира какво да прави. Същото се случва и с книжките. Все му ги тикам да ги джвака, бутам и разни дъвкалки да си чеше венците, че текат едни лиги и е чудо. Погледнах му венците, на мястото където са централните долни зъби, венците не са розови, а побелели. Останалата част е розова. Сигурно са зъбите, макар и да ми се струва безумно рано?  newsm78
Днес не мога да се оплача от него - спа 5 часа на терасата. Simple Smile Като легна в 13ч. и се събуди преди малко - в 18ч. Сладур, имах цял следобяд само за мен. Сега ще го пусна на пода да се радва на живота. Търкаля се като бутилка из целия под. Уж чистих, ама все пак е под. Confused

Поли, характерът му е в повече, да е жив и здрав. Дори и сега, като те чета за Борис, леко изпадам в ступор какво ме чака. А съм стара вече за такива емоционални и физически екстрмуми.  Laughing
Птиците ... , колко му е да подкарам една обиколка из софийските паркове.  Sunglasses
mirados, не е ли малко рано за бънджи?

# 515
Казаха ми,че от 5м може за по 10-15мин Tired

# 516
  • на Русе
Здравейте,
Поли, много сладка мартеничка си имаш. Пу-пу.
Честита Баба марта! Бъдете здрави и засмени вие, децата ви и семействата ви!
Днес ходихме на разходка. При нас има такова хубаво слънце, но студен вятър.  Crossing Arms Бебка е хремава. На 5ти март сме на консултация и сигурно пак ще отложим ваксината. Засега сме слагали само първата доза от двойните и все отлагаме. Или й хъхри носа, или в ДГ има скарлатина, сега пък се разсополиви.. ooooh!
Мойто свеки е болно и другата седмица пак съм сама  Confused По график трябваше да помага. Дано оздравее, че на 13.3 баткото има тържество за мама, а после и концерт /ще гледа/ на ФИлип Кутев. Нали ходи на народни танци и трябвало да отиде. Ако съм сама трябва да мъкна и бебка и да отидем само на едно от двете събития.
Поли, напълно те разбирам. На Светльо много му харесва да рисува с водни бои, имаме и активни карти. Също обича да изрязва с ножица разни хартийки и ги готви после в моите тенджери Laughing Когато си е у дома, бебка почти не спи. Та и на нея трябва да измислям забавления.
За утре съм намислила да градинарстваме. Купих си семена на моркови, целина, спанак, няколко подправки и утре ако не вали, ще ги сеем с баткото. Само не знам как ще се разберем за мотиката, че имаме само една  Laughing
Милинка, и в Русе имаш фенове!  Mr. Green

# 517
Здравейте мами! Честита Баба Марта и от нас! Да сте живи и здрави, румени и засмени! newsm51
Днес направихме много дълга разходка навън в парка и пихме кафе, сега си пее в шезлонга, вързали сме й мартеничка на ръчичката и едни Пижо и Пенда на космонавта  Laughing
Ние имаме бънджи и за врата (каката я слагах вътре от 3 месечна възраст), а сега ни дадоха и за под - слагам я вътре за по 5 минути, умира от кеф, даже плаче като я извадя.

# 518
Честита Баба Марта, мами! Желая ви топло пролетно настроение и весели, слънчеви бебенца!
Бяхме на разходка и ние, на хубавото слънце и с таткото и с кучето, много беше хубаво! След малко ще ходим към Пловдив пък на гости при свекитата.
Браво наистина на мъжо на милинка! За моя не знам, ама аз ще се шашна сама сигурно, особено ако вали и не мога да изведа кучето с бебето.
Poli BK, прекрасна е!
Ааа тривитаминол-а всъщност не е шампоан а витамини А, Д3 и Е, казват им и Конски витамини. Прави се маска с него, не съм пробвала, но много фризьори го препоръчват и познавам хора-доволни.
Момичета, слагате ли обувчици на децата? Аз имах едни меки копитца, но вече са й малки и съм намислила да взема някакви кецки. Кой е номера обаче, не съм съвсем сигурна. Стъпалцето се опиах да меря и май е около 9-10 см. и като гледам май е за 19 номер?
Ето едни които харесах, дали са подходящи newsm78
http://alturl.com/yw87h

# 519
Здравейте мами и Честита Баба Марта! Живи, здрави и весели бебчовци( и ние покрай тях!)
След едноседмично неакане от страна на Диляна(само 2 пъти ака, а преди поне по 2-3 пъти на ден) от вчера сме на пюре от тиква. Взех на ХИп-био тиква, в началото се мръщи, но после си хапва. В анкетата съм писала след 6 месец, но.. така се получи. ЗА сега обаче смятам да не заменям цялото хранене, а да си деля пюрето за 2 дни, за да не се отрази на кърмата. Иначе трябва да цедя и изхвърлям..
Поли, прекрасна е малката Мина!
Вода до сега не искаше и от около месец не съм предлагала, но мисля пак да я пробвам:)
Къпем я всеки ден и всеки път слагам шампоан и на косата, и на тялото Simple Smile
Светле, на ДИляна крачето е около 8 см и обувки 17 номер и' стават, но някак си не ми харесва как стоят Simple Smile Та все още само по чорапки си стои.
След днешния прекрасен ден ви пожелавам спокойна вечер и нека месец март ни радва с повечко такива дни!

# 520
Какво разбирате под  " проявява интерес към вашата храна" ? Става дума за единия от показателите дали детето е готово за захранване. Гледа ви втренчено докато ядете? Посяга да пипне храна от масата? Облизва се? ( "текат му лигите" не го броя -  текат ПОСТОЯННО) hahaha Пита тати за рецептата?  Laughing

# 521
Да се включа пак по никое време ... днес верно си беше чудно слънце. Направихме дълга разходка с ядене в парка. Там беше гъмжило от хора, да си призная по ми харесва в мрачното време когато е празен  Blush
Уф, мен пък ми е едно такова смотано ... днес уж баба Марта, ама е годишнина от смъртта на майка ми, мъжа ми замина за 10 дни на ски и сме сами с Бузан  Confused Хем аз го навих да иде да покара, че иначе тази година едва ли ще идем някъде с бебе, ама не съм свикнала да сме сами. Е ще свикнем де, ама в началото ми е празно едно такова в апартамента.

Какво разбирате под  " проявява интерес към вашата храна" ? Става дума за единия от показателите дали детето е готово за захранване. Гледа ви втренчено докато ядете? Посяга да пипне храна от масата? Облизва се? ( "текат му лигите" не го броя -  текат ПОСТОЯННО) hahaha Пита тати за рецептата?  Laughing

Ами ... става и си го сготвя сам(а)  hahaha Хората твърдят, че децата гледат с нескрит интерес как се хранят и лъжиците им и примляскват Wink

Поли чудна хубавица, ама гледам сродихте се с милинка. Поне ще има забавна свекърва Минчето Wink Аз освен да взема момата на Миленита, че вече бая ги срещаме младите по парка Grinning

Аз вода не давам още, щото моя син биберони никакви не признава, а с лъжица не му давам, щото не мисля, че му трябва. Изключително кърмен е и не дава вид на обезводнен, ама никак.

Къпя всеки ден, дори и да съм сама, но не къпя всеки път с душ-гел и шампоан. Нещо като ритуал си ни е с масажа след банята. А и моя син поне събира доста мъхчета от дрехите в гънките си (под брадичката, под мишниците), бузите му лепнат от мляко и си има нужда от една вода Simple Smile

# 522
Иии, Птиците..., как ги нагласихме само! Че и сватите да сме си по мярка (на един акъл и от една възрастова група)!
По тоя повод Мина като се роди и едни приятели, дето синът им е колкото наш Борис, веднага ми пратиха стреличка във фейса, че я искат за снаха. И аз се съгласявам безусловно. Споделям обаче с други наши общи приятели, ей тъй весело да става. А жената казва: Сакън, не я даваме Мина там, че свекървата много проклета. Аз се замислих, пък й отговарям - абе, то май и тъщата не е лесна. Голям смях падна.
Сега малко по-сериозно по темата. Детето проявява интерес към храната на възрастните, когато гледа втренчено, когато ядете нещо; посяга към храна, която държите; ако е с вас до масата, очичките му се разширяват и проследява движението на храната от масата до устата на хранещите се; отваря уста като ви гледа докато се храните; лигите също са показателни; някои примляскват; а други (като Борисчо) направо си реват докато не им се тикне нещо в устата.
Мина засега нищо от горните не проявява, ама тя си е откровена цицоманка. И макар че не наддава стремглаво, не изглежда никак слабичка, както се видя. Пък и моите сравнения са изкривени от Бобо - все пак той беше основно на АМ, а е и момче, нормално е да е бил по-едър от сестра си на същата възраст. 

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 21:27 от Poli BK

# 523
Честита Баба Марта, да са ви дечицата с бузки червени и кахърите да са ви бели.
Аз съм правила маската с Тривитаминол, но естествено бях от онзи процент, на които им действаше в обратна посока и косата ми още повече започна да пада  hahaha
Моето дете тази вечер прояви интерес към случващото се на масата за пръв път.Толкова жално гледаше, че му дадох да смуче едно крайче хляб.Ама пък после се сетих, че хляба съдържа глутен  newsm78
Вече забравих какво друго сте обсъждали, много съм скапана нещо  Tired Хайде до скоро.

# 524
Баба Марта прати вест,да не се работи днес ! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата... бели , румени , засмени... от божествен мързел днес опиянени, след кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич с кюфте и много бира със мезе....!Здраве , щастие и рози,виното-във двойни дози.Бурен секс във всички пози..!Пожелаваме на вас , Баба Марта,пролетта и аз.

Общи условия

Активация на акаунт