ОКТОМВРИйче иска да играе, а майка му за сън мечтае!

• 24 305
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Баба Марта прати вест,да не се работи днес ! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата... бели , румени , засмени... от божествен мързел днес опиянени, след кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич с кюфте и много бира със мезе....!Здраве , щастие и рози,виното-във двойни дози.Бурен секс във всички пози..!Пожелаваме на вас , Баба Марта,пролетта и аз.
Е, това определено ме развесели!  Joy
За сега лека нощ, че нещо очите ми се затварят, пък и поработих днес ...

# 526
  • София
Честита Баба Марта на всички мами и бебчовци   bouquet Пожелавам на всички най- вече здраве, дечицата ни да растат много усмихнати и щастливи  Hug

Птиците... , днес за втори път бях на ски тази година, не е толкова трудно и с бебе, само изисква малко повече организация  Simple Smile Хванахме му цаката, през седмицата мъж ми си взима по 1 ден отпуска, викаме някоя баба и ходим на полудневно на Лале. През седмицата няма хора, правим по 8-10 спускания, което ми е предостатъчно. На Танчето хич не й се нрави размразената кърма, изпива само по 40-50мл докато ни няма, но липсвам общо 6 часа максимум и от толкова няма да заслабне даже и нищо да не яде, а и не протестира, което е показателно, че не изгладнява толкова. Като се прибрахме яде и тичахме на бегом на разходка докато има слънце, а после цяла вечер се разнасяхме, неведом е източникът на силите майчини  Laughing

За къпането
, писала съм и преди, че не къпем всеки ден, а напоследък даже не е и през ден, а през 2-3. Не знам какво й става, с цел да избягва къпането ли  hahaha, ама нещо взе да ми запива към 19-20ч. и да си поспива по няколко часа, а понякога и по цяла нощ си откарва от тогава и като направи така изпускаме къпането, не ми се ще да  будя. Също сме с доста коса, не съм забелязала да й става мръсна или мазна  newsm78, напротив, даже и няколко дни да не сме я къпали все си ми мирише хубаво, на бебче  Simple Smile

# 527
  • София
Добро утро!
Снощи си легнах в 23ч., но бях пред припадък с тия безсънни нощи покрай колики, после обриви, после две ранни ставания за изследвания и пр. На мама синковеца е бодър косъм от 8ч., до 8.30ч. изкара стоически, забавлявайки се да ми бърка в очите, в устата, да ми дърпа носа, но явно не беше достатъчно забавно, защото към 9ч. вече виеше от глад и лошо настроение. Изнесохме се в хола да не шумим, а аз тъна в черна завист към мъжа ми и двете кучета, които спят като заклани.
Аз си седя в хола, държа една играчка на сър Андрю, за да си чеше венците и му събирам лигите със салфетка. Високо интелектуален труд.  Mr. Green

Птиците ...   Hug
Сега съпругът ти е на ски, после му връчвай Бузан и ти някъде с приятелки. Simple Smile

Аз отсега съм се закъхарила за море. Simple Smile Миналата година пропуснахме покрай бременността и постоянните пътувания до България, които гълтаха сериозен ресурс и тази година ми се иска да отидем. Говорила съм с майка да дойде да гледа кучетата, а ние да заминем за седмица. Вероятно ще чакам нещо за последния момент, защото през 2011г. бяхме с ранна резервация и на мъжа ми не му разрешиха отпуската, защото предстоеше да го изпращат тук. И ходих с приятелка.

# 528
Деси, беше споменала за един хубав вид елда от руски магазин(надявам се да е Берьозка), кой е по-точно  Hug

# 529
Добро утро, момичета!
Ние къпем Галка всяка вечер, не смеем да пропуснем.
Всяка вечер в 19.30 (този час бебка сама си го определи)
Това с къпането и след това масаж си е ритуал и после знае, че трябва да спинка.
Събужда се 1 път към 12 ч. и после направо към 6- 6.30 сутринта.
Мен това ме урежда, не е като да спи по 12 часа, но и на мен ми се събират едни 5-6, което си е супер  Laughing
Преди я къпехме когато ни падне между 20 и 22 ч., но тя почна да нервничи всяка вечер към 19 ч.
и така разбрахме какво иска и сега цари мир и любов (щот сме по нейната гайда  Joy)
Ние слагаме по малко от един дермо почистващ гел на мустела, но със сигурност и само с вода става.

За вода, давам ако се сетя и когато хълца, защото иначе откача  #Crazy
Преварявам около 100 -150 мл. чешмяна, сипвам я в двете ни стъклени шишета, в едното слагам чайче на блевит с копър, а другата вода седи така до следващия ден, когато си я ползваме.
Тя Галка чиста вода не поглежда, но така с малко чайче (и леко затоплена) си я уважава много и
си пие винаги (ако се сетя да и предложа, защото понякога цял ден не се сещам).
Ние сме на кърма.
Иначе въведох тази вода/чайче за заместване на храненето в 3 ч. през нощта още на втория месец и сега тя пропуска и си спи  Grinning
Тя е доста едро бебе - 6,5 кг. и 68 см. на 4 месеца, така че си позволявам да не я храня нощем.

# 530
Баба Марта прати вест,да не се работи днес ! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата... бели , румени , засмени... от божествен мързел днес опиянени, след кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич с кюфте и много бира със мезе....!Здраве , щастие и рози,виното-във двойни дози.Бурен секс във всички пози..!Пожелаваме на вас , Баба Марта,пролетта и аз.
Е, това определено ме развесели!  Joy
За сега лека нощ, че нещо очите ми се затварят, пък и поработих днес ...

аааа това и мен ме развеселиииии Party Party Party

Poli BK малката мартеничка направо ми напълни душата...........сладурка Hug Hug Hug

Иначе Симона си има дни на спокойствие и дни на нерви.........зъбките я мъчат и съм купила едно гелче да видим ще има ли ефект newsm78
Къпането не го правим всяка вечер..........през ден два извършваме този ритуал,иначе всяка вечер се мием,то ясно де Whistling
Имаме и ние обривчета тук там.........къде от претопляне,къде АД..........оправяме се.Иначе хемангиомчето ни е порстнало.......докторите казаха да не бързам с премахването с лазер,но аз се интересувам.Дано не стигнем до там..........абе малко си се притеснявам ooooh!
С каката вагинално срастване,с малката хемангиом Tired Tired........да са живи и здрави иначе Praynig

# 531
Светле, по спомени от времето на каката, всякакви подобни обувчици ги изритваше и винаги беше боса. А аз особено на вън все търсех загубени обувки по улиците. Особено когато започнат да се возят седнали в количката...Трябва да са нещо по леко и меко, защото тези са по-твърди и тежки и не им е комфортно на крачетата.
Anni дано ви се размине лазера  Hug.

# 532

Anni дано ви се размине лазера  Hug.

да,дано Praynig
благодаря Hug

# 533
  • София
Anni, баткото беше с два хемангиома на крака, доста забележими, и един на палеца на крака - последният зачезна още първата година, но останалите се "скриха" финално в края на яслата, значи към третата годинка (както беше казала и педи - че понякога отнема 2-3 години). Защо ти е отсега да се косиш за лазер  Peace

# 534
Птиците... , днес за втори път бях на ски тази година, не е толкова трудно и с бебе, само изисква малко повече организация  Simple Smile ...

Може би не съм се изразила ясно, аз не съм фен на зимните спортове. Дори не обичам никак сняг, особено в града  Embarassed Но половинът е запален сноубордист и заради него всяка зима ходим някъде за няколко дни до седмица да се накара. Дори Самуил е австриец един вид, че там е заченат Wink Та тия половиндневните не ги броим за ски Simple Smile Затова го пратих на мъжки ски с приятели в Австрия за 10 дни, което с бебе е малко трудно, без да е невъзможно разбира се, но аз не съм чак толкова ентусиаст  Blush

Птиците ...   Hug
Сега съпругът ти е на ски, после му връчвай Бузан и ти някъде с приятелки. Simple Smile

Аз отсега съм се закъхарила за море. Simple Smile

милинка  Hug
Само ти имаш мъж-злато, който може да поеме бебето за повече от 10 минути  Mr. Green А и аз не, че искам да ходя някъде без двамата Simple Smile Което ми напомня да се поФалА - организирах си вече цяло лято на морето, купихме самолетни билети на мъжо за лятото да прелита при нас за уикендите (за сам човек излиза по на сметка, отколкото с кола). И вече нямам търпение да идва лятоооо   sun Девойки варненки искате ли софийски пришълец за разходки лятото? Mr. Green

Абе хора нали някои се оплаквахте, че децата ви си дърпат ушите, я вижте тук накрая:
Какво ви казва бебето ви

Оф Бузан снощи ми спретна и купон сигурно щото не чуваше баща си да диша наоколо Sad Размрънка се в 3:50, но реших да го оставя да се унесе пак. Да, да, ама не ... започна да пръхти, да рита и накрая се разрева безутешно ... гушнах го, дадох му да яде, но продължи да рита и да се върти, докато към 5ч. излезе "истината" - разбирай яко се напръцка и се наака  ooooh! От новороден не го беше правил. Смених го и се укроти и заспа, ама мама се блещи до 6 сигурно докато заспи пак  Tired

Сега е заспал на люлката си докато се къпя, да видим как ще се получи после с разходката. Времето нещо мрачно, ама все ще стане за малко ... че после идва баща ми на гости и сме на РД на племенницата ми.
Айде хубав ден момичета  Peace

# 535
  • София
Деси, беше споменала за един хубав вид елда от руски магазин(надявам се да е Берьозка), кой е по-точно  Hug

Преди време вкарваха една много хубава, но вече не внасят. Сега взимаме една в жълта опаковка, по спомени пише "Греча ядрица", за фирмата не мога да се сетя, но е единствената в плик с жълто по краищата  Peace

Късметче, как точно се закача това бънджи на касата? И става ли за всички видове врати?  newsm78

Охо! Вече се заформят двойки  Wink

# 536
Здравейте,
При нас е приятно, но мрачно. Иска ми се да направим разходка, обаче Мина заспа, а и към 13 ч. тукашно време трябва да я кърмя, та след това може да поизлезем. Мъжът ми и баткото ще ходят на рожден ден на посланика. И ние бяхме поканени, но след ваксина няма да рискувам да събирам бебето с много хора, че вирусите още вилнеят. А и в тази компания много се пуши.
Ние не практикуваме зимни спортове, а край Сараево има прекрасни възможности. Има поне три обособени зони за каране на ски и сноуборд, цените са на половина от българските зимни курорти, а съоръженията, макар и от времето на Олимпийските игри 1984 г., са в добро състояние. Има десетки писти с различна трудност, дължина и надморска височина. Наши приятели по цяла зима се изреждат да идват тук да карат ски. Даже тръгна един виц: Какво е екстремно каране на ски? Да караш ски в минно поле. Защото тук има райони, които са минирани по време на войната и още не са изчистени, но пък са обозначени. Разбира се, те нямат нищо общо със ски пистите, но така се шугуваме. А има ски училища, които предлагат обучение, като те вземат от къщи с техен транспорт, качват те горе на пистите, осигуряват ти пълна екипировки и обучение и след края на заниманията, те връщат обратно. Много е удобно за деца специално и Борис сигурно следващата зима ще го пратим поне той да се научи. То ще е глупост при наличие на толкова възможности да не се възползваме.
Ние снощи прекрасно се наспахме. Легнахме към 23 ч., Мина в 5,30 яде и после спахме до 9,30.
И да ви благодаря за хубавите думи към моята госпожица. Прекрасни дечица си имаме всички без всякакво съмнение.

# 537
Честита Баба Марта и от мен   bouquet връщам се да ви чета Simple Smile

# 538
Milenita определено много ме успокои.........сърдечно благодаря за съвета Hug Hug Hug

# 539
Тя е доста едро бебе - 6,5 кг. и 68 см. на 4 месеца, така че си позволявам да не я храня нощем.
7350 е мишката, но ако пропусна хранене нощем ще се събужда през 20-30 мин. да мрънка.Все си казвам ...да стане на 6.. /да не се буди нощем, да сяда, да се заиграва сам, да го оставям на баба/Така ги чакам тези заветни 6 месеца, че сигурно като дойдат безкрайно ще ме разочарова  Crossing Arms И ушите си не пипа и в носа ми не бърка..само цицките ми уважава.Докато яде и ги погалва леко, леко  Grinning
И той е с хемагниом отзад на главата.Мислех, че е брадавица, но д-рката каза, че е хемагниом.Сега като има плешиво петно от въртенето на главата само по този участък има 2 дълги косъма.
Сетих се, че пропуснах за къпането да споделя.По принцип сега не съм го къпала 3 дни, че не трябва да мокря БЦЖ ваксината, но много гадно ми мирише косата му, там където е фонтанелата.И ако не му измия главата вечер на другия ден ми мирише на гадно.Иначе толкова свикнах с мириса на повръщано по мойте дрехи, че вече дори не се преобличам.

Общи условия

Активация на акаунт