Студенти в чужбина - 3

• 73 371
  • 804
  •   1
Отговори
# 240
Поне миналата година тези документи бяха за лица, които ползват помощи, а ние не попадаме сред тях, така че нямаше нужда от тях.

# 241
Привет на всички мами!
На моя син при регистрацията в SAAS му искат да изпрати по пощата документи за доходите на семейството. Някой има ли опит с такива документи?
Миналата година не сме изпращали никакви документи за доходи. Тази година синът ми вече попълни отново в SAAS (това се прави всяка година), но не са искали такива документи.

# 242
  • Варна
Темичката пак замря  Rolling Eyes

Ето малко от новите класации за английските университети . По-специално Компютърни науки. Откакто Единбург почна да реже българчетата, мястото му в класациите тръгна надолу  Wink

http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankin … =Computer+Science

http://www.guardian.co.uk/education/table/2012/may/22/university … puter-sciences-it

Ето и общата за 2013 г.

http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings?

http://www.guardian.co.uk/education/table/2012/may/21/university-league-table-2013

На моя му останаха 2 изпита и после се прибира.

# 243
А на моята сега и започна летния семестър ooooh!
Той по принцип е по-кратък от зимния но свършва чак в края на юни.

# 244
  • Варна
А на моята сега и започна летния семестър ooooh!
Той по принцип е по-кратък от зимния но свършва чак в края на юни.

А племенника е в Свищов и те още не са почнали сесията.Доколкото разбрах ще имат изпити до средата на юни.  А нашите ще изкарат една дъъъълга ваканция   grinning039 Дано догодина моя да си потърси работа, с толкова свободно време  Simple Smile

# 245
Моята работеше в Лойдс и в университета, но от университета са и предложили да и удвоят паричките и май ще си остане само в университета. Изобщо детето си се справя чудесно - издържа се от втори курс, спестява всеки месец 10% от доходите си. Сега вече казва че се е видяла с пари, защото като бакалавър вече и плащат много повече за упражненията , които води в университета.
Едва ли лятото ще ни удостои с голямо присъствие, въпреки че аз настоявам поне 20 дни да се напече на плажа, че милото съвсем е избеляло.

# 246
На нас ни остава изпита по немски само, другите минаха и сега сме с гаджето по Европа!

# 247
  • UK
Аз приключих успешно и след две седмици се прибирам по българско.  Mr. Green

# 248
mama Tin, моята дъщеря ми твърди, че до края на юли са й лекциите и чак август изпитите. Дали за правото е по-различно или аз нещо не съм я разбрала?

# 249
Аз приключих успешно и след две седмици се прибирам по българско.  Mr. Green
Поздравления! Приятна ваканция!

# 250
mama Tin, моята дъщеря ми твърди, че до края на юли са й лекциите и чак август изпитите. Дали за правото е по-различно или аз нещо не съм я разбрала?

Детето си знае най-добре, и моята като беше бакалавър до края на юли и бяха лекциите.

# 251

Детето си знае най-добре, и моята като беше бакалавър до края на юли и бяха лекциите.

Не се усъмних в нея, а в себе си - дали съм чула правилно юли или е било юни Simple Smile

# 252
Здравейте!

Цопвам се и аз при вас, тази година ще уча в Единбург. Simple Smile
Излязоха резултатите от IELTS - много съм доволна, имам 8.00 с 2 седмици самостоятелна подготовка.

Иначе, сега търсим квартира, живея тук от половин година, но за новия сезон трябва да я сменим.. Малко съм се отчаяла, защото нищо не излиза, но се надявам да отидем поне на един оглед преди да се върнем в България.

Притеснявам се и за издръжката до януари, семейството ми няма възможност да ми праща никакви пари и май май към кредит отиват нещата, но по-добре така, отколкото да работя нелегално.

Ще ви следя, пожелавам успех на всички!  Hug

# 253
Поздравления за Единбург! Каква специалност ще учиш?

# 254
Маркетинг мениджмънт с предприемачество. Избрах я, понеже вече имам няколко години опит, а и защото включва една година placement.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт