С целувки и сърца сътворяваме мечта - Тема 126

• 25 166
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро и от мен  smile3507
Арвен  - стискам палци за прегледа довечера, чакаме те с добри новини.
Пате - Ха дано да сте ги изтрепали и да не ви повтарят. Аз май пресякох настинката без лекарства  bowuu . Имам си една любима смес от мед, тахан и сусам, която е супер силен имуностимулатор, а на всичкото отгоре и страхотно вкусна. Хапвам си от нея, но по малко, че е много калорична и да чукам на дърво нямам сериозно боледуване напоследък.
Вава - стискам палци да устискаш до датата, която решите с док. Малко остана
Сигме - и днес чакам новини от малката голяма Желязка

Вчера се наложи да спешно да ходя на зъбар след работа, но да ви споделя, попаднах на страхотен доктор. Много внимателен и търпелив, за 2 мин. на стола ми мина и болката и страха  Mr. Green

Хубав ден на всички  Hug

# 721
  • В градината...
Върнах се от великото пътуване. Ще си копирам поста от другата тема.
 На отиване - дъжд и нищо не се вижда, катаджии ни спряха и ни писха акт за превишена скорост, та ние пъплехме като охлюв и на едно абсурдно място имало ограничение 60, а ние не сме го видяли от гадния дъжд и камионът, който се влачеше пред нас и хвърляше вода и кал. Сега ще плащаме 100лв глоба. На връщане пък към Търново като се стъмни и снегът се засили, много гадно се набиваше в очите - само се кьорехме да видим пътя  ooooh!
А за доктора, Калчев - млад, не е надут, като тези при които съм свикнала да ходя, чете, учи. Личи му по говоренето, по маниера, по всичко. ММ присъства на прегледа и много го хареса и техниката много хареса. Всичко се виждаше идеално, даже ми даде и разрез да се види на матката, както се вижда при цветна снимка. ММ бтвърди даже, че се е видяла и проходимостта на тръбите - засича начална и крайна точка и така проследява. Аз не схванах, ама той нали си е комп. спец. и ме убеждава. Ами всичко беше добре. Имам една малка миома - 1см, която е много далеч от място, където би пречела за забременяване и енда малка кистичка, която най-вероятно ще се резорбира през следващия цикъл. За пореден път ми казаха, че всичко изглежда много добре. Тръбите /лявата повече/, които знам, че са нагънати, можело да са така на физиологична основа, а можело и да е емдометриоза причината. За това док предложи да си изберем - инсеминация при данните, които имаме сега или хистероскопия, за да ми огледа всичко дали е ОК и да провери за ендометриоза. Аз избрах втория вариант. Назначи ми един куп изследвания за целта, сред които ХИВ, Васерман и много други. Първите 4 струват 80лв и ги правих миналото лято 2 пъти - веднъж за осиновяване, веднъж за сключване на брак. Луда работа, ама започне ли се, започват и големите харчове.
А, и док каза, че сме много далеч от инвитро.

# 722
  • Северозапада
Е, Перу, новините са и добри и не съвсем. В смисъл, че уж няма причина да не се случат нещата, а бебе няма  Tired Хубаво е, че лекарят вдъхва доверие. Дано наистина е добър и помогне за положително развитие.

# 723
ant G, аз няма да се разсърдя и на прашеца за сега  Hug Бебка, щом така и е удобно, трябва да се съгласиш с нея  Party Вава и от твоето вълшебство си грабвам  Simple Smile
Евка, от моето кафе си сервирала. И аз припалих една ( добре де- 2 ) . И при мен не се получава нещо с цигарите. 5 ще са май за сега  Crazy

Гледам, че има още малко място за спам, та да кажа за моята баба дакел. Душичката ми скоро и откриха диабет. Захарта и беше 28, свалихме я на 14 за 2 седмици и сега увеличихме дозата на хаповете. 12 год. е с нас, но живота си не си представям без нея. Освен това имам и говорящ папагал, който е побъркващ. И той е дърт и с як характер  Laughing А мацата вече повече на двора я гледаме, че нещо куче, коте, папагал не е добра комбинация Mr. Green

Линка, Веселушко   love001
Пепита, аз не разбрах въпроса ти за фазите. Как така от какво се влияят  newsm78

Перу, аз однесох един фиш вчера за забранено изпреварване. Ама само куките си знаеха това, защото линията беше прекъсната от изтъркване. Е, знаех и аз де, ама не спорих, че да не отнеса акта. Виновна  Blush  Изглежда при добър доктор си попаднала. Успех!

Слънчев ден и чакаме хубавите новини от Арвенче  Flowers Four Leaf Clover
Захващам се аз  typeuu ,че утре смятам да лиша колегите от моето присъствие  Whistling Нищо, че приключваме, аз сега заплатките да направя Whistling
Гушим ви всички  Hug Hug Hug ...........

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 10:19 от Tonichka

# 724
Добро утро , кокони  Heart Eyes
Весе - честито ти ново сърчице в теб  Two Hearts .
Арвенче - стиснала съм палчетата за прегледа, дано болките не са от сериозна причина .Дотогава си полежавай повечко, след като помага  Hug Heart Eyes.
Моме - много поздрави на планината да пратиш  Heart Eyes. Аз често сънувам , че си правим походи , живот и здраве пак ще възобновим обиколките в увеличен състав вече Whistling.
Рейни - май само аз не се стъписах от литъра водка , но това е , защото имам приятелка , която хич няма да ти отстъпи по консумация, ако седнете на маса  Mr. Green. И хич не приказвай за студентските години , аз магистратура изкарах , не се научих да пия  Joy, то това си е дарба  Mr. Green.
 Деси - онзи ден ме Фана с тортата , наистина , докато седна да пиша и 2 парчета бяха останали  Mr. Green Heart Eyes. Страхотни пупи сте заформили  с Вава и Мравето , пу-пу, и аз се щракнах миналата седмица , на голямото огледало на свеки , след малко ще кача .
 Поспаланче - голям чаровник е Слав , пу-пу и на него  Heart Eyes. А за това с внезапното огладняване , аз го имам ( направо озверявам и ставам доста нервна  Mr. Green ) , ама съм си го обяснявала с това че съм доста слаба и нямам големи енергийни запаси . Глюкозата винаги е била някъде по средата на нормата Thinking.
 Вава - дано бебка ви изненада в понеделник , да си е застанала на главата и да няма нужда от операция  Hug.
 Перу- дано да изскочи причината, според мен е хубаво , че си решила да отметнете ендометриозата  Hug.
 Тоничка - добър набор животни си имате   Heart Eyes. дано овладеете лесно диабета на бабата- дакел и ви порадва още няколко години  Hug.
 Аз съм от феновете на котките - колко котки сме гледали вкъщи  Crazy, ама вече се очертава само на чуждите да се радвам , че мъжО хич не им е фен и дума не дава да стане  Outta Joint .
 Аз не съм спирала да пия по едно леко кафенце сутрин , та не знам дали затова още от самото начало бебка е доста шавлива  Crazy. Ама то аз по принцип съм си малко нервак , та може и просто темперамента да ми наследила  Mr. Green.
 За тестовете на овулация мога да кажа от опит , че в месеца, в който забременях ги правех всеки ден в различен час( бяхме на планина и всеки ден се разхождахме та нямаше друг начин). Единственото условие което изпълнявах е да се въздържа максимално от пиене на течности и да не пишкам и пак се получи супер наситена втора черта  Peace.
 Пожелавам ви хубав , слънчев и  бебеносен ден   babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

# 725
  • София

Добро утро  Hug

Arven_89, отиди и виж наистина за болките. Аз пиех но-шпа, но мен никога не ме е боляло много. Стискам палчета за прегледа  Hug

Linofrina, добре дошла и да не се задържаш много   bouquet

veselyshko и моя не ги спря, ама сега пуши само на балкона вкъщи, вътре не давам  Twisted Evil

Мраве, ти па да не видиш за снимки от кенефа...  Mr. Green

Кокосчо, Вава, ах че пупиииииииии тежи вече, а?  Hug

Пате, как 11 хапчета бе? Ти ще го храниш с хапчета или ще го лекуваш?  newsm78

Ева, успех с изследванията  Peace

Перу, не разбирам много, ама след като казват, че сте далеч от ин витро, а препоръчват инсе ще стискам палци  Hug

Аз не съм спала особено, събудих се от нищо и след това не можах да заспя... нямаше причина, малката беше кротка...

аааааааааааааа нова тема след малко  Whistling

# 726
  • Северозапада
Еми, само аз нямах снимка от там  Rolling Eyes Mr. Green

# 727
Тоничка ,
Скрит текст:
вчера си разглеждах календара в зачатие , и ми стана интересно за лутеалната фаза , че по принцип се счита за нормално да бъде между 11 и 18 дни , като при повечето се наблюдава да е с дължина от 14 дни. Другото което разбрах е че може точно да се установи след няколко месеца ходене при док, който може да я установи само с ултазвук кога настъпва О и от там и кога започва тази фаза. Това само разбрах, а и друго , че броя на фертилните дни са дните преди О., и те са пак индивидуални според т.нар. мъжки фактор. Абе общо взето много се обърках.Всичко дойде от това че на мен ми дойде на 17.02. , календара отбелязва фертилните ми дни още от 25.02./на мен ми се видя рано , при положение че мисля че са много тия дни преди О. която трябва да е около 02.-03.03/ затова ми се искаше да си направя календара както трябва да бъде , че в началото явно не съм задала верни данни, и от там тръгна всичко и взех да чета за фазите , за БТ през двете фази и ми стана много объркано, и ми се искаше да прочета нещо по - систематизирано , че да го схвана, но явно не са толкова лесни нещата.[/i][/color]

# 728
Ох, изтървах времето за спам от работа Twisted Evil Нищо, е наваксам с новата тема hahaha

Пепи, а що просто не мериш БТ + тестове за О, за да хванеш как стоят нещата. Няма писани закони за това кога са ти фертилните дни..при мен ЛФ преди беше 14 дни, сега е 12..цикльо беше на 31-33 дни, сега е на 28-29. Общо взето имам сиптоми, които ме насочват кога съм "плодовита" и кога не  Mr. Green Иначе ФМ е добър метод за нацелване на О, но все пак струва пари.  Mr. Green Вие от колко време пробвате за дете?

Перу, много добри новини Hug

Вави, Месечинко
Скрит текст:
, хайде тази седмица на среща  Mr. Green Hug

На мен се кани да ми идва..стартирах с розово петно рано рано по росата Joy, чакам отпушване  Whistling

# 729
  • София

Зузке, такива да ги нямаме  Naughty Не давам да ти идва  Twisted Evil

# 730
ПЕРУ, това е по добрият вариант. Не се хващай на инсетата.
Да не се получава бебето си има прочина и точно хистерото може да ти помогне.
ако има нещо после и по нормален  път ще си дойде.

радвам се за теб Hug

# 731
Зузи от скоро , правим опити , това е 3-месец  и си мислех да мине и този и тогава да минавам към тестове и мерене на БТ. Симптомите и аз си ги хващам , уж, иначе моя цикъл е 29-30 дни. Ако лелкта ме навести другия месец почвам да меря.

# 732
  • София

Сигме, как е днес Лия? И да повторя каква ел. помпа ползваш?  Hug

# 733

Зузке, такива да ги нямаме  Naughty Не давам да ти идва  Twisted Evil

ми ..не пита бе Mr. Green Ама аз нещо не исках да раждам ноември, така че простено му е на цикльо Joy

Пепи, моята успешна формула за 4 забременявания беше секс през ден от 11-12-ти ден нататък. Проследи си с тестове О, за да се ориентираш. ще стане  Hug

# 734
  • София
Ох, аз днес имам много работа и само хвърлям пи едно око.

Перу, радвам се, че при вас има някакво движение! Успех по пътя!  Hug
Зузи, дано си остане само зацапване.
Арвенче, ще чакам новини довечера.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт