С целувки и сърца сътворяваме мечта - Тема 126

• 25 169
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Еееее, Зузко  Close Утре вече е март и очаквам тестов бум, да знаИте  Naughty Трябва да подобрим миналогодишния рекорд  Praynig
Та гушнах ли те хубаво и силно  Hug
Пепита, Зуза вече те е светнала по въпроса с магданоса  Mr. Green Успех  Praynig
Перуниче, их, че пътуване, но мисля, че си е струвало всичко  Hug
Мрав, много си хубава, и ти само на тумбак  Hug
Вава, защо толкова дърпате за секцио, то може и да се обърне беба  Hug Да не те е страх  Mr. Green Страхотна пупа и котарак си отглеждаш  Heart Eyes
Иха, Пони, най-накрая си ми се закръглила и ти  Heart Eyes  Hug
Рейн, време е да посетиш служебната WC  Mr. Green Иначе тежиии, и не може да дишаш  Mr. Green
Уф, пак ми се приспа  Blush
Хубав ден  Heart Eyes
Патето, профилактично да я гушна  Hug И Ронито  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 736
рейни, медела мини електрик.
само дето на първото цедене  покривам дъното и после изкарвам по няколко капки  Tired
още е коластра. а почвам вече да се отчайвам.

за дребната сведенията са на обяд.

# 737
  • NE
Аз пък както имам много работа, хич не ми се работи ... искам спам и постоянно ви чета. Heart Eyes
Зузи Надеждата последна умира, така че нищо не е решено. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
sigma Чакам с нетърпение новини от твоята дългокрака мадама. Hug
Кокоска Сигурна съм че си страшна мадама с коремче. Hug Аватара ти е прекрасен. Heart Eyes
pepitta_84 Тестове и мерене на БТ + ЦС са много добър вариант за дебнене на госпожица яйцеклетка. Peace

Засега толкова. Mr. Green

# 738
  • София

Сигме, аз се колебая между нея и Суифта, че цената е двойна, а не знам дали си струва. Е ще дойде.. с упорство. Има ли някой от ЛЛЛ покрай теб?

Кокос, ще ще... съвсем скоро ще я посетя  Mr. Green

Зуз, коледно бебе, а? Дооообре - имаме сделка  hahaha

# 739
Сигме, честита десетдневка на буболече. Чакаме новини Simple Smile

Пепита, Зуза вече те е светнала по въпроса с магданоса  Mr. Green Успех  Praynig

Joy

Пепита, аз съм се заредила с тестове за О. Тамън 50бр. Донесох си и в офиса, че миналия месец с Весето стискахме заедно, чакаме 3 часа с пресъхнали гърла. Стискам, стискам, финтирам хигиенистката в офиса, мушвам се  в тоалетната, пишкам в съдчето и хаааа- забравила съм да си взема тест Mr. Green
А моята БТ се държи високичка май за ФФ  newsm78

И аз се нареждам за коледно бебоче  Blush

# 740
Брех, още сте тук. Аз като отворих и видях 5-6 страници за четене, пък стигната 50-та, си викам "айдееееееее, изтървах ги, изписали са я и са захванали новата", ама не. Mr. Green
Зузо, давай с декемврийче, аз нали съм пристрастна... Heart Eyes Само после ТМ да не мрънка, че не може да празнува НГ с тайфа и на шумно и т.н. hahaha

# 741
 Сигме - нека мамите се изкажат , но на мен ми се струва нормално  Thinking. Доколкото знам след секцио кърмата тръгва по- бавно .А и на бебето не му трябва голямо количество , то в началото си хапвало по 10-15 мл  Crazy.
 Флауърче -наистина за домашни условия това е най- добрата схема за засичане на овулация  Peace Hug. Е , хубаво е един път да се проследи и на ехограф, за да се види дали съвпадат нещата, че понякога има разминаване . Аз почнах да меря БТ след ок. половин година опити , като в началото също имах сънища с термометри разни  Crazy.
 Зузи - ай да те подмине лелята пък  Crossing Arms Heart Eyes.
 Деси - тъй и тъй сънят ти се удава , да си отспиш и вместо мен , че аз като не докарам до 8 часа сън после цял ден ми е криво. А от месец насам почнах  често да правя по 2 часа среднощни паузи будуване .
 И още малко прашец от мен  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

# 742
  • Варна
Рейни, тежи шкембака вечееее, направо съм като парен локомотив. ММ каза, че като се прибираме в къщи, имал чувството че бързия от Мездра го гони  hahaha   Joy(нямаме асансьор и катерим стълби)

Зузке, и аз не давам да ти идва, искам да ставаш дебела кат мен  Mr. Green
Скрит текст:
на Месечинката трябва май да й пишем на лични за срещата, незнам дали ще прочете тук  Crazy

Деске,
ама никак не напирам за секцио, просто док иска да имаме записана дата, пък ние ще си чакаме момата да се обърне до последно, въпреки насрочената дата. Док няма да ме реже, ако се обърне, той е почитател на нормалното раждане  Crazy

Пони,
много хубаво тумбаче си имаш и ти  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 743
  • В градината...
А, и още нещо интересно за тези, които са с високо ТСХ /хипофункция на ЩЖ/.

Защо всъщност се навих да ходя пак на преглед. Последната година взех да имам по-къси цикли и се шашнах - да не е намален ЯР  newsm78 Д-р Калчев видя изследванията на ЩЖ и без да ме пита, каза-сигурно е започнал да ти се скъсява цикълът? Викам - да /аз така се бях ошашкала, че забравих да спомена този факт/. И той - ами единият ти яйчник е леко уголемен, което не е беда, просто ти се е подобрила функцията на яйчниците, в резултат на нормализирането на ТСХ. Често от тироксина започвало скъсяване на цикъла. А и аз съм с ранна ову, което значи, че и лутеалната фаза си е в норма. По мое тълкувание - ТСХ ми влезе в норма миналата година и постепенно това започва да дава отражение на яйчниците. А миналата година един "специалист", като му казах, че съм с хипофункция и той - "аз не намирам някаква връзка с опитите за забременяване  ooooh! ooooh!".
Сега разбрах, какво е отношението на ЩЖ и как влияе.

# 744
  • Варна
Вава, като ти чета постовете и чак аз тръпна в очакване...
Не знам, но аз като се замисля за раждане и ме обзема страх... (иначе ден и нощ искам бебе, ама ако може като едно време, дето раждахме кукли да се случи...) То не че на моята дъртичка възраст някой би ме оставил да раждам нормално, но...
Абе! С живот и здраве да ти мине всичко и да е леко Simple Smile

# 745
  • Gone with the wind
perunika, дано скоро всичко приключи с магистралка  Simple Smile
В интерес на истината, забременях около година след като ми се скъси цикъла по идентичен на твоя начин. Знам, че година е много, но при теб повечето е минало. Пък и, казаното от лекаря ми звучи окуражително  fingerscrossed

# 746
  • В градината...
О, Кучо, значи е вярно  Thinking Да знаеш, намали ми притесненията  Peace Е, ние пак ще си действаме де  Naughty

# 747
Перуниче, обнадежди ме с това за ТСХ. Аз бях с дълъг цикъл, сега е още по- дълъг. Може би, защото ТСХ в последно време се е покачил. Дано Л-Тироксина, макар и в малка доза за сега ми повлияе добре и в тази насока цикъла ми да се регулира Praynig
 Аз на 5-ти съм при друга докторка, не при редовната ми, при която ходя. Да ме види с други очи и да чуя друго мнение...

# 748
  • София

Хайде стига спам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Заповядайте ТУК

# 749
  • Gone with the wind
О, Кучо, значи е вярно  Thinking Да знаеш, намали ми притесненията  Peace Е, ние пак ще си действаме де  Naughty

Никой не е казал да не действате, но пък реших, че споделен опит ще те поотпусне  Simple Smile
А за инсеменацията се сетих за Кафенцето - тя имаше няколко и накрая се получи естествено, ако не се лъжа  newsm78 Та надежда винаги има. Ето и Пейотка роди второто си детенце преди няколко дни (а тя има едно генетично заболяване, не помня вече, но имаше 6-7 спонтанни аборта за 2 години, и накрая успя да опази и роди 2 деца, въпреки, че лекарите бяха вдигнали ръце и й бяха обяснили как не могат с нищо да й помогнат). Чудесата наистина се случват, но не бива да разчитаме само на тях.

Общи условия

Активация на акаунт