Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 707
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Пъхкам се под прашеца, че и аз имам нужда, а на Пънчита силно  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Добро утро милички и прекрасна бебеносеща седмица  Hug

# 736
Добро утро слънчица Simple Smile
Скрит текст:

Два дни нямах време да ви прочета като хората ,  а то само хубави новини тука са се пускали.
Миши , честито и от мен, предстоят ти 9 прекрасни месеца , наслаждавай им се максимално и накрая да имаш двоен пухкав финал  Heart Eyes
Бамби честита радост и на теб, да расте здраво и усмихнато детето.
Сигме прекрасни новини , съвсем скоро ще се гушите с малката прнцеска.
Хубав ден на всички, малко да влезна в час, връщам се да ви чета[/i][/color]  

# 737
Добро утро, сладурани!  Hug
Радост за очите ми е новината на Мишето!!! Честита ти двойна радост, мила!  Hug Едно спокойно и щастливо бременеене ти желая!
Сигме, малката е дете-боец! Скоро притесненията ти ще секнат и ще се наслаждаваш на живота със щерка на ръце!
Зузи, наспа ли се рожбе? Аз мога ли да попитам къде са прекрасните фотографии на още по-прекрасните мацки? Може ли да ме светнете къде да гледам или е секретно?  Blush
Пепитка и Тоничка яко ви прегръщам....
Къде е и как е Весето?  newsm78 Живо се интересувам....да рапортува незабавно....
Всички не споменати момичета ви прегръщам силно!  Hug
Един страхотен понеделник ви желая, изпълнен с добри новини!
Чакаме новата тема........

# 738
Да вземааа да се запишаааа ли.....да взема да не се ли запишааа  Crazy Laughing newsm78

Мишенцеееееее , заради тебе най-вече ше зема да се запиша, защото много ти се радвам  Crazy Crazy  bouquet  bouquet много стискам палци всичко да е наред и да са двечки/ знаеш съм пристрастна към близнаците/

Сигме, расте детето, скоро ще е при теб здравичко и пораснало  Heart Eyes Heart Eyes

Честита рожба на БАМБА, бъдете живи и здрави и благословени. Радвайте се на детенцето и на семейното щастие с новият член  и чакаме разказ   Wink

Весе на теб ли ти се покачваше стъпаловидно температурата след овуто  newsm78 newsm78  /може ли линк към нея/ , че нещоо не сихаресвам графиката тоя месец  Tired Tired   първо много закъсня овуто, стана 17 ден , а темп все си седеше ниска, аз почнах утрогестана и сега тръгна стъпаловидно нагоре....я е имало овулация я не ....не е много ясно

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … oginName=pufpafka

Чакаме нова темичка  Mr. Green Mr. Green

Ето го и моят пораснал зверчо, много е голяма вече ахаха

Скрит текст:

# 739
  • София
Тук съм, тук съм. Почивните дни го ударих на разходки и после почивка, че лесно се уморявам.
И сега на линия, че един отчет ме чака... Mr. Green Сутринта ми беше много лошо и нищо не можах да хапна и все имам кисел вкус в устата  Sick , ама такива са рисковете.
Вече и коремът май започва да ми личи, не е ли рано?  newsm78 Никога не съм била плоста, пухкавичка съм  Mr. Green , ама това определено е друго.

Сигме, радвам се за чудесните новини и вярвам, че все по-чудени ще носиш!
Пънчи, стискам  и аз!
Тоничка, гледам че БТ доста добре се покачва.  Praynig
Принцес,  Hug Как си ти?
Пепита, мерси за закуската. Сутрин е единственото време, в което имам някакъв апетит.
Прахче, май на Пънчето беше, но ето, виж и моята, ако помогне:
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=veseto_87

П.П. Забравих да кажа, изяждам промишлени количества кисели краставички!  Mr. Green

Успешна седмица и много хубави новини желая!

# 740
Весе, мерси мила  Hug  А иначе за коремчето и аз не съм съвсем плоска, по-скоро нормална, но на мен веднага ми се поду, от хормоните е -чхг-то и прогестерона. Аз и на ин витрото така се бях подула, всички ме питаха в кой месец съм и как така изведнъж ми е пораснал корема/а и първият път като забременях, макар и с химическа, веднага ми се поду корема, ниско долу, никакъв шанс да скрия какво се случва и то само 1 седмица след положителният тест/чхг-то да е било не повече от 100-150/.
 Мисля, че се събира течност ...незнам  newsm78 newsm78  Водят го нещо като хиперстимулация, ако е след ин витрото, макар, че моята лекарка твърдеше , че е нормално и е признак за бременност, което е логично, защото и на ин витрото направих химическа, но в момента в който тръгна да ми пада чхг-то веднага ми спадна корема, макар , че продължавах да си бия синтетичното чхг....  newsm78

# 741
След уикенд при свеки не ме питай как съм... #Crazy Добре, че мина... така се радвам на понеделника днес  Party Аз ви четох, но не можех да пиша, защото все някой надничаше през рамото ми  #2gunfire

# 742
Добро утроооо, слънцеее грее над кюстендилските поляни  Mr. Green Тая година очаквайте по-рано черешки  Laughing
Сигмич  Hug  Praynig
Прахче, добре е графиката, и друго мисля, но ша си мълча  Mr. Green
Да ви кажа нещо забавно, Зузата да слуша  Mr. Green Значи оня ден си купих една блузка, само я взех да я меря де с преспектива да я нося след раждането. Широчка е, абе, много яка. Ама в магазина не съм обърнала внимание, там работи моя приятелка и често само взимам и меря в нас. Та облимам си я аз и се глядам и сега ми седи идеално  Laughing Ама заглеждам надписа отпред и  Shocked Това да искам няма как да намеря ако го търса  Joy Отпред пише... COCO STAR  hahaha  bowuu

# 743
Добро утро момичета,
не съм писала отодавна, но все си ви чета като скатавам
от работа  Mr. Green, та да започна с големите новини :
Бамба честито синче, живо и здраво, чакаме разказче   Hug,
Мише честито, всичко до края наред да ти е, след 9 месеца здраво бебенце
да гушкаш, пък може и две   Praynig,
Ренди хубав разказ  Peace , дано бързо да взлезете в релси с малкия  Hug,
Сигме гледам , че малката расте, всичко ще е наред , скоро ще се гушкате  Peace,
и май имаше още новини, но вече забравих  Crazy , обаче ще ръсна с розов прашец за всички останали  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 09:46 от *Витлеемска Звезда*

# 744
  • София
Добро утро!

Кой каза розов прашец?  Mr. Green

Прахииии, страхотен ти е котаракът!  Heart Eyes
Пепита, мерси за закуската. Ном, ном!  Laughing

Прекрасна седмица момичета! Hug

# 745
Отпред пише... COCO STAR  hahaha  bowuu

tooth tooth tooth Т'ва верно не е истина  hahaha А черешите си ги чакам с колет  Crossing Arms Mr. Green

Добро утро и от мен!  Mr. Green

Прашо, страшна е писаната  Heart Eyes Hug

Дарме, кога влезе в 16 седмица  Shocked Hug

Много се каних да пиша, но нали съм блондинка Joy Ще чакам новата темичка, та да си поспамя Joy

# 746
  • В градината...
Ами верно май  някъде съм те виждала брюнетка  newsm78

# 747
  • В сърцето на любимия човек
Хай ма на  Mr. Green

Прахи - аз съм със стъпаловидните графики, ама те не са за показване  ooooh! Графиките ми са видими, ако искаш цъкни и ги разгледай. Днес за прегледа съм си записала да питам Тимева какво правим с тези графики, защото вече много съм се ошашкала за ЛУФ, особено след като разбрах, че само по прогестерона не може да се засече  Sad Трябвало да се следи на ехограф + Прогестерон + Е2. Нали прегнила пукаше фукитата?  newsm78
Кокоситаhahaha Joy hahaha
Дарме - благодаря за опрашването  Hug
Весе - на мен перманентно ми се ядат кисели краставички и от 2 години вече сама си правя и си имам запаси  Mr. Green
Благодаря на всички за стиснатите палчета,не ги пускайте, че много съм се спекла  Blush  Ще докладвам след прегледа
Хубав и усмихнат ден   bouquet

# 748
  • София

Добро утро, заповядайте

ТУК

Общи условия

Активация на акаунт