Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 712
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Мишончееееее, Hug Hug HugМного се радвам за теб,желая ти лека безпроблемна до термин,лелее две или три ангелчета Hug Hug

# 691
Мишки честито  Hug Hug Прекрасна новина, от сърце се радвам за теб  Hug Пожелавам ти лека и безпроблемна бременост и живи и здрави бебчета на финала  Praynig Praynig Hug Състоянието ти е съвсем нормално, не се тревожи  Hug
Честито момченце на мама Бамба, да и е живо и здраво и много радости да и носи   bouquet
Ronique, Kashmir, pettesa, Pusteblume Благодаря ви и на вас от сърце  Hug Hug Heart Eyes Аз толкова се бях ошашкала с тези течове, че не можах да се зарадвам на двете чертички, затова минах направо на сърчицето  Blush Whistling А и аз по принцип мога да пазя тайна като партизанин  Whistling Whistling
pettesa вярно, че някои деца 1 клас са толкова кг  hahaha hahaha Ами какво да направим като сме си го отгледали ящно детето, ама поне да бях помислила малко с мозъка си, че все пак е доста тежък товар вече  Whistling Whistling Дано малкия бързо се пребори- явно доста тежко боледува, но те и тия вируси, грипове и пневмонии вече мутираха тотално и нямат излекуване  ooooh! ooooh!
сигма Лия е една малка борбена госпожица, дано този АБ си свърши работата и накара инфекцията да изчезне  Praynig Praynig
Тоничка дано наиситна фоликула се е спукал най-после  Peace За лекарствата не мога да дам съвет!
Аз излизам с приятелки по женски, да хапнем и да се набърборим след 8-мо Мартенски  Peace

# 692
  • до едно тепе
Мишеее ех,че ме зарадва Hug Лека и безпроблемна да е до финал   bouquet
Честит малък мъж на Бамба! Много да ги радва  bouquet
Сигме важното е да си я приберете жива и здрава,а времето ще мине и скоро ще си я гушкате вкъщи.Как върви помпенето Whistling
Оууу видях 3 готини кафеджийки с малък сладък Борко Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 21:29 от pospalancho

# 693
Сложила съм някоя снимка от днес Mr. Green

# 694
  • Варна
Оф, много сме хубави  Crazy  Mr. Green  superuu

# 695
  • до едно тепе
Оф, много сме хубави  Crazy  Mr. Green  superuu
Ми нали и аз тва казах Mr. Green.Нещо май пак ме тресна лигата.Ама ши се опрайм.Малко спам Crazy

# 696
Добър вечер!
Честит празник на петерички момичета.Да сте много обичани жени и майки.
Нямах нет два дена, а и много нямах и време.ММ е рожденник на 8-ми март( и имахме гости вчера,а и на работа и по законите много работа и т.н.ММ ми каза че нищо нямал да ми подари ,аз също му мислих подарък ама не измислих нищо и се надявам заедно да сме си напрашили подарък,който искаме. Praynig
Но пък тук също сте работили... Mr. Green

Честито на Бамба  bouquet !Да е е живо и здраво момченцето.
Честита бременност и на Мишки .Заслужаваш го даже двойно дано е така.Лека  и безпроблемна. Praynig
Веселушко честито ви сърчице  Heart Eyes  и внимателно с 17-те килограма. Mr. GreenМоята щерка е и повече 17.600 за 2г.10м., но добре си изглежда не е дебела даже напротив.Да са живи и здрави.
Ренденце развесели ме твоят разказ.Да сте живи и здрави с малкия лакомник и ревнивец Hug
Сигме ще се оправи малката принцеса. Praynig Praynig Praynig
Много лека бебеносна на всички.  Hug Hug HugДо скоро!

# 697
  • shumen
Добър вечер!
Мишленце, Hug.Да си отгедаш 2 сладки същества.
Бамба да ти е жив и здрав и все така да Ви радва малкия мъж.
Веселушко,честито сърчице.

# 698
  • Варна
Ех, един ден пропуснах, а то новините валят една след друга Laughing
Мишки,
честито, миличка, лека и прекрасна бременност с най-пухкавия и сладък финал Hug

Перу,
сигурна съм за теб thumbsup

Бамба,
честито момченце и тук, да ви е жив и здрав   bouquet Hug

Сигме,
всичко ще е наред с Лия, ще подейства АБ-то, не се тревожи Hug

Днес си спретнахме чудна среща с Вава и Зузка, много беше готино, Борко много слуша и си прекарахме чудесно Laughing Следващият път вече на открито из морската, с мъжОвете, на по биричка Joy

# 699
Добро утро сладурки
 Мишее много,много се радвам за теб мила, честито нека всичко е безпроблемно до края, а на финала дано се радваш на 2 сладки бебешончета!

# 700
 tiptoe  Има ли спящи?  Mr. Green Доброоо утроооо  Hug
Много хубави снимки от варненки, пу, Убавиците ми с един сладък мъж за разкош  Heart Eyes
Видях и Флауър, их, много ме кефиш, Флауърче  Hug
За сега има слънце, дано не се скрива  Grinning
И ако още някой е бременен да си признава, моля  Naughty  Mr. Green
Прекрасеееен неделен ден, обичкам ви  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 701
  • София
Ох МИШИИИИ браво момичеееее  Hug Hug Hug Hug Hug
Стискам палци Hug Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 702
  • Сливен
Мишки, тихичко честито и от мен, прекрасна новина - пожелавам ти лека бременност със сладък и пухкав финал  Hug
Честит син на Бамба..., да е жив и здрав и много да я радва   bouquet
Сигме, и аз стискам палци да подейства лекарството и да го спирате  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 703
Мише, много се зарадвах. Не се притеснявай, за това как се чувстваш. И аз като направих теста се зарадвах и в следващия момент се почувствах странно / ами не чувствах нищо /, но след някой и друг ден се почувствах бременна. Лека и безпроблемна до края.  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Перу, стискам палци да успеете и вие в най-скоро време.
Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 704
  • Варна
Мишееее,честито,пиле шарено,браво на теб,едно,две или три,има ли значение Heart Eyes Heart Eyes Hug
Честито и на Бамба  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт