Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 720
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Тоничка, нещо не те разбрах - как ще пиеш антибиотик сега, а ако сте успели с бебеправенето /много я мразя тази дума/?

# 676
Не съм чела, само да пусна бомбата!!!   newsm08

МНОГО СЪМ БРЕМЕННАААААААААААА!!!!!!!!   newsm44 newsm44 newsm44

Момичета, на 10-ти ден ЧХГ 190, на 12-ти 344.  Доки каза, че най-вероятно са две.  Понеделник 18-ти отивам на преглед.

Довечера ще чета.  Обичам ви!!! 

Мишеееееееее,   Hug Hug Hug Hug Hug Прекрасна Прекрасна Прекрасна новина! Стискма палци за лека  и безпроблемна бременност Hug Hug Hug Честито!!!!!!!

# 677
Здравейте и от мен.
Честито бебче на мама Бимба!
Мишенце честито и от мен лека и безпроблемна бременност.
Нашата СГ ще е готова чак във вторник ще се чака Laughing
п.с.Завиждам ви за слънчевото време тук вали вали вали.Лека събота от мен. Laughing

# 678
  Моме, и аз не знам. Според АГ-то няма да имам О. този месец. Даже каза да не правя тестове, аз разбира се не я послушах, защото знам че съм с по- късна О. И вчера като и казах колко ми е положителен теста, чак се учуди и каза да пазя тестовете да ги видела  Rolling Eyes На 18-ти ден нямах доминантен фоликул, обаче по мои изчисления ако днес е О. и нараства с 2- 2,5мм на ден, спокойно може да си е достигнал някой от малките  фоликули нужния размер от прегледа на 5-ти.
А за Флажила, не знам и аз какво да правя. Но не е ли по- добре ако сме успели, да туширам бактериите сега, когато ако е станало бебето, то все още ще е точица, която ще се храни от ЖТ. В листовката пише, че не се препоръчва при кърмене ( разбира се), а при бременност да се консултира с лекар. Тя е на ясно док., че работим по въпроса. Малко и мен ме ядоса, че категорично се изрази, че няма да има О. и едва ли не спирайте опити, не правете секс и пий Флажил  ooooh!
А другата ми докторка, когато съм имала слаби възпаления не ми даваше лекарства, а оставаше сам организма ми да се пребори. Само ако е по- сериозно положението съм пила Микомакс. И Калева винаги ми казва "ами вие си действайте". Това по доктори да не ходиш. Вместо да си изясниш нещата те объркват повече.

# 679
  • NE
Тоничка Ако си сигурна, че имаш овулация и сте пробвали за бебе не го пий. Моя док не ми дава нищо да ползвам ако сме пробвали в даден месец. Казва ми да си изчакам цикъла и тогава. Peace
Скрит текст:
Флажил съм приемала венозно след кюретаж. Бяха ми изписали и хапчета, но не се наложи защото бях изяла една банка докато съм била под упойка.

# 680
Мишанооо, златна моя, много, много се радвам! Прегръщам те и стисвам палчоците до посиняване Mr. Green Praynig Hug Hug Hug Малеее, кеф  Mr. Green

Честита рожба на Бамба!   bouquet Hug

# 681
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мишанооооо, еее много ме зарадва, не  ми се иска нищо повече да казвам, с само  Hug Hug Hug

Перу айде ти си наред  Hug Hug Hug

Веселушко, честито сърчице  Heart Eyes, и с т'ва вдигане  Naughty, 17 кила  Shocked ми те някои деца в първи клас са толкова  Grinning

Честито бебешок и на мама Бамбара   bouquet

Сигме ще се оправи детето, толкова е мъничка  Heart Eyes, моя тупарлак, че е толкова голям е на два АБ+урбазон и ей го на, още сме в занданя  Sad

# 682
Благодаря на всички за милите пожелания!   Hug
Аз съм като пън...  Зарадвах се на положителния резултат, разревах се, но дотам.  Много ми е странно и не знам как се чувствам.   Rolling Eyes  Какво да правя оттук нататък?  Че си чакам прегледа, чакам го, ама ми е едно шашаво...    33uu
Смешно ви е, ама док първоначално каза "не е добре" и аз гипс   Shocked.  Викам защо, а той "най-малко две са"   Shocked.  Аз се панирах, че може да са три, а ММ и брат ми се наакаха от кеф   Shocked.
Сигме, ама аз упорствам ли?  Слушам кака си и направих ИКСИ   Whistling  Ах, ще те изям!  И теб, и Лийчето!   Hug
Перу,  първия ми прашец здраве и живот ще бъде специално за теб!!!   Hug

# 683
  • В градината...
Мише  Hug Hug

# 684
  • Варна
Мише, страхотна новина, направо сууупееер  Hug Стискам силно палци всичко да е наред до края  Hug

# 685
Tonichka, дано да успеем този месец. Относно лекарствата, защо не се чуеш с доки и да попиташ какво да правиш.

# 686
Мишенце   Hug Hug Hug много,много се радвам за теб миличка  Hug
Пожелавам ти една двойна радост и оттук на сетне само хубави новини  Praynig Hug Hug Hug

Честито на мама Бамба  Hug и бързо възстановяване  Hug

Ренденце ... много е сладък Влади  Heart Eyes

Искам и да пожелая много леко и безпроблемно раждане на Вава и Деско и на всички останали мамчета, които чакат своята незабравимаа среща Hug

# 687
  • Варна
Мише, прекрасна новина. Hug Hug Честито, мила и леко бременеене до финал. Hug Hug Hug

Ренденце, прекрасен разказ. Hug

Честита рожба на мама Бамба! Hug

Сигме, ще се оправи малката сладурана. Hug Heart Eyes

# 688
  • Германия
Имам едно въпросче, има ли смисъл да продължавам да меря БТ, като вдигнах днес температура? Тя графиката ще е за боклука.

# 689
Мишанкееееееееееее, Hug Hug Hug !!!!!!!!!!!!!! Лека и безпроблемна до термин! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт