Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 724
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
ей, това бременните са много чувствителни  Joy

# 661
  • Лондон/Пловдив
Ах как се радвам Мишленце стискам палци двечки да са . Много се радвам , ти толкова го заслужаваш.
Перу айде гледай как стават нещата и запрятай ръкави към докторята , при теб може само леко да трябва да се побутне мила.
Честит празник на всички с малко закъснение  bouquet

# 662
Здравей, момичета, Честит празник с малко закъснение на всички, дано мечтите ви се сбъднат.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мишки - ами честито и много хубави моменти от тук на татък. Дано всичко мине без проблеми и бъдете много щастливи на финала.
Весе - дано пък са две, заслужаваш да бъдеш двойно щастлива след това, което си преживяла ( Както и повечето от нас де )
Сигме - стискам палци всичко да се оправи по-бързо и скоро да се гушкате и цункате.
Бамбара - честита радост, пожелавам ви само здраве, защото според мен има ли го него, всичко друго се нарежда.
Перуника не се притеснявай и ние ще успеем, а пък кога - това е Божа работа.
При мен нищо ново - пробваме си на сляпо, но не вярвам, че ще стане така бързо. До сега се сдържах, но вече не мога. Дали от хормоните, които се опитват да се нагаждат или от какво нз, но направо съм кълбо от нерви - всички ме дразнят, не ми се прави нищо, голям ужас, взех да губя надежда, че някога ще се чувствам нормално пак. Съжалявам, че ви товаря с моите глупости, но няма кой иначе .... Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички

# 663
Влизам да чета и - Хоп! Добри новини!  Simple Smile

Мишок, тихичко честито, мила!   bouquet Пожелавам ти да са двечки! Ще има да си играят 9 месеца в коремчето...  Heart Eyes Леко бременеене и бебче (или бебчета) на термин!  Hug

Веси, помня че беше казвала че ще ходиш при доки да видите сърчице. Мина ли прегледа? Аз малко съм се отплеснала от темата и почвам да забравям кой кога...

При мен ПМС вече започна... имам надежда, че този път лелчето ще дойде  както си му е реда - на 28мия ден. Последните 2 месеца излезна малко от строя с един закъснения... само колкото да ми внуши разни неща  Cry Със сърчицата сме зле този месец - малко и не навреме. Аз и О. не следях, нито с БТ нито с тестове... така че чакам роднината и като я изпратя по живо по здраво ще почвам с нови сили, този път с тестове и мерене на БТ.

# 664
  • София
Чилита, отдавна видяхме сърчице. Simple Smile Още на 26 февруари. Сега съм на преглед чак на 21...

# 665
  • При моето слънце
Ей, Мише, честитооооооо, лека и безпроблемна докрая  Hug

# 666
Веси  Embarassed явно съвсем съм объркала дните... напоследък наистина много ми се сливат. ooooh!  Извинявай...   Hug

# 667
  • Северозапада
МНОГО СЪМ БРЕМЕННАААААААААААА!!!!!!!!   newsm44 newsm44 newsm44
Мишееееееееееееееееее, направо ми идва да те хвана и да те намачкам Толкова се вълнувам, много се радвам за теб, желая ти всичко да мине леко и безпроблемно!

# 668
  • Германия
Мишеееее: честито  newsm44 newsm44 newsm44 , лека и безпроблемна бременност до термин.
Сигме: скоро ще си е при вас, имам усещането, че до 15.03 ще си я вземете. Ох милата, не й стига, че е толкова дълго на АБ ами и я сложили по къстата страна. Охоо и бузки си има вече беба, бравоооо. Едно голямоо  Hug

# 669
до термин няма да я вземем.
час след месец и нещо.
като няма сукателен рефлекс аз няма как да я храня.

# 670
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Честита, рожба на Бамба ! Да са живи и здрави, и много щастливи   bouquet
Аххх, Мишеее, много се радвам мила, стискам палци всичко да е наред до края и на финала да гушкаш 1 или 2 бебока  newsm44
Ренденце, благодаря за прекрасния разказ и за снимките ! Страхотен е малък Влади, ще разбива женските сърца  Heart Eyes
Сигме, всичко ще се нареди, Лия ще се оправи  Hug
Мислех да изчакам още малко, но толкова се развълнувах, а и винаги съм си мечтала да използвам тази икона :  babydust7 babydust7 babydust7

# 671
Мишенцеееееее,тихичко честито,лека бременност и хухкави бебчета на термин Hug Hug HugОооох,аз толкова се зарадвах,че като ревнах ММ се притесни какво е станало Hug

Ренденце и ти много ме развълнува с твоя разказ HugГушки на двамата с Влади.

Честито бебче и на Бамба,да са живи и здрави и скоро прибиране у домаHug

Сигме,много целувки и на вас с Лия Hug

Много ме зарадвахте днес милички,а аз съм станала голяма ревла Mr. GreenМного емоционален този Март месец,все така да продължава с хубавите изненади Peace

Перуниче,разбира се,че и ти ще забременееш,не се съмнявай и нашият ред ще дойде Hug

Едит: А и под прашец се намърдах  Heart Eyes

# 672
Мише,честито и от мен HugПожелавам ти всичко да е наред и да изкараш една спокойна бременност с пухкав финал накрая!

Арвенче, хайде от кога го чакаме твоя прашец,айде дано ми е на късмет newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

Аз вчера бяха на ФМ.Фоликула е 19.3 мм и се очаква днес или утре О.БТ е спаднала и от вчера е с едни и съши стойности. Аг каза, че спадала малко преди О.Каза ми да пусна пролактин и прогестерон направо на 20-21 ден след 1вия ден на цикъла, но аз се чудя дали да не и се тупна във вторник, за да видим този фоликул дали се е спукал. Инъче лигавицата не е много добра - 6.2 мм, в понеделник беше 5.3 мм, та не знам какво ще сътворим, но в момента активно бебеправим

# 673
Ох, камък ми падна от сърцето - чудесна, чудесна новина! Мише, много се радвам, че най-накрая мога да ти кажа Честито, нека бъде страхотна лека, безпроблемна и щастлива бременност  Hug  bouquet Сега вече ще си ни веселко и усмихнатко, искаме подробен отчет от прегледа!
Честит син и на бамба, мъжко момиче е тя, нека й расте здраво и силно момчето   bouquet
Ренди, много емоционален и в същото време забавен разказ, отдай се на детето си, ние можем да те четем и по-рядко   bouquet
Изобщо, много е зареждащо и хубаво, когато толкова изстрадали момичета най-накрая се преборят за мечтата си, ейй, това човешките сили и стремежи не познават граници, нека това ни вдъхва най-голямата надежда, че без нея сме за никъде.

# 674
  След вчерашния ми категорично положителен тест за О. с по- наситена тестова черта, днешния изобщо няма такава. Много ми е странно. Мислех, че ще има 2-ра, макар и по- бледа, а то хич я няма. Сега се надявам да се пукне тоя фоликул, че и без това днес имам едни леки придърпвания в левия яйчник, а и БТ да започне да се покачва. Притеснява ме, че ако е ред на левия яйчник да овулира, там има 2 задържани фоликула... ама няма да мисля отрицателни неща пък. Всичко ще бъде наред. А от друга страна като че ли усещам нещо и в левия яйчник. Май взех да си въобразявам повече от нужното и от там и усещанията ми да се усилват  Mr. Green

Маги, аз бих се трупнала, че да не го мисля. Успех! Да се похвалиш с 2 черти след две седмици... и аз по теб  Simple Smile

На всичко от горе, вчера ми излязоха резултатите от МБ. Имам си някви анеаробни микробки, които док. каза да ги борим с Флажил, и аз и ММ, за мен хапчета + голобули. Но след 2 дни като мисия бебеправене приключи, тогава ще ги почваме. Може да е грешно, но няма да чакам 35-38 дни Ото и когато точно е момента ние да пропуснем. После 10 дни ще трябва да се въздържаме  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт