Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 712
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • В градината...
Eх, че взе да става пролетно в темичката, пролетно и много обнадеждаващо  Peace

Мерси, момичета, за насърчаващите думи  Hug

Ало, Варна, много сте щастливи, нещо  Naughty Абе Зу, ти не беше ли кестенява  newsm78

# 706
  • Варна
Оф, много сме хубави  Crazy  Mr. Green  superuu
Ми нали и аз тва казах Mr. Green.Нещо май пак ме тресна лигата.Ама ши се опрайм.Малко спам Crazy

Аз един ред ша драсна да не харча място  Embarassed, наистина сте много готини момичета  Heart Eyes, на втората снимка Борко липсва та предполагам той снима  Mr. Green , Вава леко раждане и бързо възстановяване  Praynig Hug,

Мишки , тихичко честито , не се познаваме обаче и аз страшно много се зарадвах , да ти е лека и безпроблемна бременността , пази се , глези се  Hug

Иде пролет и с нея бум от бебета и положителни тестчета , така ми се дава да знаете   food010

# 707
Перу, от почти 3 г съм с този цвят, преди ги сменях през месец Joy
Либра, ама много си ми свежа така Mr. Green
Срещата беше много зареждаща, побъбрихме, посмяхме се, еййй, че хубаво Heart Eyes Вавата като роди ще има следваща  Mr. Green

# 708
Търся си компания за кафенце. Споделям моето с вас, но вие май всички сте се пръснали... в това хубаво време  Simple Smile
Скрит текст:
Аз до сега се размотавах и сега седнах да изпия едно кафе, а след обяд ще изляза с бременната ми приятелка да погалкам коремчо за късмет.
Ръснете малко прашец бремелинки, че моята О. май мина вчера и имам нужда.
Спрях Геритамина и Вечерната Иглика. От днес само Вит.Ц- 400мг. и Е- 335мг, и Инофолик, а Флажила го оставям за след М.
Опъпчих се ( цели 3 пъпки на челото) и се събудих с леко гадене. Чудя се това възможно ли е да е от Ото  newsm78 
Кашмирче, ти успя ли да хванеш О. с тестовете?
Патето ми е залипсвала  Rolling Eyes

Надявам се скоро да се опупа и аз, за да мога да ви поискам достъп до албумчето, за да се запознаем по- официално и да пъча и аз коремче. (Много смешна бремелинка ще съм, защото съм 1,58 и лесно трупкам килца, та ще съм и аз една топка  hahaha )
Прекрасен ден, прекрасни  Hug
Рейни утре е "обещала" нова темичка  Heart Eyes ,чакам я с нетърпение и дано ми е на късмет  Simple Smile

# 709
  • NE
Добро утро, мои слънчица!  Party
Кокоске Благодаря за комплимента. Blush И мен ме радва един кокос с малко кокосче в коремче. Heart Eyes
Зузи Много хубави сте всички!  Hug Коремчето на Вава е прелестно, а малкото чудо на Месечинка е истинско съкровище. Разбирам защо Сигмето го е харесала за зет. Party

Аз днес съм много весела. Първо сестричката ми дойде и ми подари розова пижама с голяма сладка котка, а сега отивам на свежа разходка с половинчо Heart Eyes.
Снощи гледам че направо съм си премазала крака и много се зачудех как може да не си спомням огромната синина, която имам. Оказа се че е повече от седмица, а аз хич не помня. ooooh! Joy Blush

# 710

Опъпчих се ( цели 3 пъпки на челото) и се събудих с леко гадене. Чудя се това възможно ли е да е от Ото  newsm78 

Да, при мен се получава това с гаденето, след като имам +тест за О, т.е. точно преди самото разпукване Mr. Green

# 711
Тоничка, това с гаденето и аз съм го забелязала в последно време. При мен е съпроводено и от много кофти световъртеж (за което доки каза, че може и да е, а може и да не е свързан с О.). Но за гаденето си било съвсем нормално, де  Peace Стискам ти палчета да сте сгащили яйчицето!   fingerscrossed

# 712
  • Варна
Либра, ама много си ми свежа така Mr. Green
Срещата беше много зареждаща, побъбрихме, посмяхме се, еййй, че хубаво Heart Eyes Вавата като роди ще има следваща  Mr. Green

Миси Зуз , аз пак 1 ред , днес ми е ден  Whistling, тъй тъй , ади некст тайм ако имате добро  Praynig може да увеличите кръга , тука има доста варненки и аз в кюпа , на по широчко място че да се поберем и отворено да е че да не им надуем на обръжението главите  bowuu

# 713
Момичета,може ли да хвърлите едно око на графиката ми-би трябвало О да е минала шом БТ се покачва,нали?

# 714
  • NE
magyg Според мен ако БТ продължава да се покачва следващите дни о-то е била на 13-14 ден. Това разбира се е само според мен. А какво ще се случи още е рано, но стискам палчета впредвид сърчицата. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
П.П. При мен няма повдигане, но почти винаги имам силна тъпа болка в едната страна. Този път беше  в дясно и направо бях като обездвижена. Според мен е било О-то защото него ден има хубави 2 чертички на теста. Peace

# 715
Flower Fairy,благодаря ти Hug Аз ходя на фоликуметрия и в петък фоликула беше 19.3 мм. Доки каза, че събота или неделя ще се пукне.Вчера и аз усещах тъпи болки на долния етаж. В понеделник или вторник ще отида да видя дали се е пукнал, за да съм сигурна.Пожелавам късмет и на теб, въпреки че ти не искаш да е този месец Hug

# 716
Мише, честито Hug Лека и безпроблемна! Hug Hug

Да, при мен се получава това с гаденето, след като имам +тест за О, т.е. точно преди самото разпукване Mr. Green

Днес си открих 2 пъпки на челото и 1 малка на брадичката. Вместо леко гадене - вълчи глад като пред цикъл. Дано е свързано с О.

# 717
Линка, Маги, с вас ще стискаме кълки заедно значи, към 22/23.03

Ами дано гаденето е показателно и за мен момичета. Аз все още се уча да разпознавам Ото, но не разчитам вече само на усещания. Маги и на мен ми е интересно, дали след като БТ се покачи О. е минала, но с теб освен да си чакаме и да си мерим, друго не ни остава.
Линка, ти утре ли стартираш с тестовете? Аз не само си открих пъпките на челото, а като се погледнах в огледалото се шокирах и се събудих на бързо. Бяха огроооомни  Mr. Green .

Чудя се, тъй като отлагам Флажила за сега, дали е удачно да се мия със смрадлика, само външно, докато стане ясно ще ли ми идва или не?

# 718
Тонче, за всеки случай направих тест преди час. Беше абсолютно отрицателен, но и без това е малко рано... днес ми е 10-ти ден от цикъла. Ако утре в късния следобяд на работа не е голям гърч, ще направя още един тест. Моите пъпки са дребни и болезнени, но пък такава лакомия скоро не ме е спохождала.  Mr. Green

Flower Fairy, когато миналия месец видях двучертичковия Ову тест, имах бодежи и придърпвания, по-силни вляво. Преди малко леко ме прободе вляво, което го броя за признак, че моментът ще настъпи тези дни.  Wink
Вечер като се събличам, често си намирам синини по краката и идея си нямам как съм се сдобила с тях. Simple Smile

Аз ще стискам кълки чак на 29-30.03, а през това време стискам палци на всички нечакащи преди мен.  Peace

Пъпки - досега съм си хващала само при ПМС. О.винаги съм я свързвала с бодежи и слузесто течение.

Тихичко да се похваля, че след ударни дози витамин С + няколко Тера Флу и 13-часовия сън снощи, май успях да разкарам гадната настинка.

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 17:13 от Linofrina

# 719
  • София
МИшкииииии, честитоооо! Много лека и безпроблемна! newsm44
Феичка, много си ми хубава!  Heart Eyes И по-полеко го давайте с ТМ, да не се осакактите! hahaha Аз също се обзаведох с пижама с котка, но моята е лилава.
Варненките, ама страхотна среща сте си спретнали! Във Варна не е ли хубаво времето та вътре сте се затворили?!  newsm78
Ренденцеее, страшно много ми хареса колажът с пупата и Влади!  newsm10
Тоничка, аз така и не засекох две еднакви черти.  ooooh! Mr. Green Другия месец, ако не дай си Боже се наложи, ще пробвам пак с тестовете и ако не засека О (пик на ЛХ), то ще пусна хормони. Стискам силно палци за теб!  fertilization

Ахахха с тия пъпки ще ме уморите.  Joy Аз моите не съм ги хванала още кога точно се появяват при О ли, при ПМС ли, при МЦ ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт