С целувки и сърца сътворяваме мечта - Тема 126

• 25 164
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Хайде и аз в новата темичка Flutter
Рейни,благодаря отново за страхотната темичка и положения по нея труд
Честито ти и отърваване от гъбките Mr. Green
Лилка,направо си те представих как си се прибирала до хотела hahaha
Рони,много си хубава.
Деситка,сега ти предстои и приятното избиране и пазаруване за бебка Hug
Вава,аз тъкмо проверявах вълшебното ви списъче,ами и при теб не останало вече :mrgreen:3 чанти,казваш а?
Петеска,благодаря,че ни държиш в течение какво се случва с Влади и мама HugСтискаме палци чайчето да действа и скоро и кърма да дойде.
Чакаме някой да ни зарадва с хубави новини и от Лия и мама Praynig
Пончи ми се губи тези дни.

ХУбав и усмихнат ден на всички Hug Hug Hug

# 31
  • София
Страхотни новини за малкия Влади!
Хайде да дойдат такива и за нашите смели девойки!

Аз си записах час за 28.02. Питах за тая седмица, няма свободни...
Ако реша да ходя, ще трябва да му звъня лично и вероятно пак да го чакам поне 3 часа. Да видим какво ще измисля...

# 32
Страхотна тема Рейни за страхотни момичета. От скоро ви чета, но това което видях през последните дни много ме развълнува. Страхотен дух и страхотна подкрепа   bouquet  bouquet
Честито и от мен на мама Ренди за прекрасен Влади и на мама Сигма за малкото прекрасно човече Лия, нека да са много здрави и щастливи и само хубави мигове от сега нататък заедно.
За Арвен и Веси само спокойствие и да се радват на бремеността си и на пухкавите финали!

# 33
Благодарско за новата тема   и дано да е късметлийска bouquet
Лилка, добре ти се е получило с екипчето  Laughing Нищо, сега ще имаш повод да си вземеш ново  Wink
Радвам се, че при Ренди се развиват добре нещата, дано съвсем скоро да се и закърмят успешно Simple Smile
Вава, и твоят ред наближил, отстрани много бързо минава времето. Ама гледам по линийка имаш време още малко за 2 в 1  Hug
Деситка успешни последни дни и на теб. Ех, как само звучи излизам в майчинство  Hug Дали и аз някога ще имам повод да ги изрека тия думи...
Уф, да се захващам за работа, че деня свърши. Лек и успешен  Hug

# 34
Лилка - и на мен последният път ми цепна панталона, и до хотела оставях диря от вата Mr. Green

Рейни - те сигурно лактобацилите са се включили в борбата с гъбите. Трябва да ги черпиш  hahaha Ако си спомняш, и на мен ми излезнаха завишени и докторката ми изписа Цикадрина. Вечерта видях, че го рекламират като лекарство за хемороиди  #Crazy  Laughing и реих да изчакам Александров да се произнесе по въпроса.

Браво на Влади и мама

# 35
  • София

О'Хара ще ги черпя 10 глобулки Лактажин тез лактобацили  hahaha

Петеска, мерси за инфото за малък Влади. Само така  Hug

Теди, сложих й щъркелче.. тя похвалила ли се е .. пропуснала съм явно  Blush

# 36
Не е, доколкото си спомням и аз. Просто съм го срещала из други нейни публикации и сега като видях, че не е отбелязано, реших да споделя. Grinning

# 37
Да честитя и тук на Сигма -честита ти Лия! Да е здраво и будно дете!Ти успя мамче
Браво и на Влади-да цоцка усилено , за да слезе бързо кърмата на мама Ренди  Mr. Green

Честити сакчета на Весето и Арвен -само хубави новини от прегледите да носите  Hug

# 38
Извинете, ще поспамя. Rolling Eyes
Мравче, много, много, мнооооооого хубава пупа!!! Пу-пу-пу, да те на*кат кокошките!!!!!!!!!! Mr. Green
П.П. Зеленушке, Sladkata2 май е с stork-girl . Mr. Green

# 39
Теди  ти дете нямаш ли у вас  Crazy много време ти оставят май за форума  Naughty Mr. Green

Иначе днес си много добър вестоносец  Mr. Green Браво на Влади ... герой е той  Hug

# 40
  • София
Коя е мравчето и къде и гледате пупата?  Crossing Arms Hug Искам да видя и аз! Mr. Green
Весе, аз съм на мнение, че щом чак за тогава има час, значи тогава е писано да отидеш. Отпусни си душичката малко. Hug
лилка, много се смях с твоето д**е.  Joy
Много се радвам за Влади!  Party

Иначе аз отново откривам сезона на препикаване на О-тестове. nuts

# 41
Теди  ти дете нямаш ли у вас  Crazy много време ти оставят май за форума  Naughty Mr. Green
Ники ми е доста послушна като цяло (пу пу пу!!!!!!!!) и си се заиграва бая сама, та имам възможност да кисна на компа. Отделно, че и ММ в момента е без работа, та ми прави компания вкъщи и също ми осигурява достъп до РС-то. Mr. Green

# 42
  • Варна
Ха здравейтИ и от мен, докато се натуткам и 3 страници изписани

Рейни, мерси за темата , на кой ще предаваш щафетата , трябва еднолично да определиш  Mr. Green

Арвен, Веси, честити сакчета момичета, скоро в тях да затуптят силни сърчица  Hug

И тъй изказах се кратко , скоро пак  bowuu

# 43
Един гол запис от мен и Влади, за да ви следим. Като се приберем ще ви дадем отчет.
стискаме палци за сигма и желязка

# 44
Здравейте, бъдещи и настоящи мами  Simple Smile

"Шпионирам ви" от известно време и силно искам и аз да видя 2-те черти скоро и ще се радвам да се видя и във вашия списък на успелите мами.
На кратко да ви се представя.
Скрит текст:
  От 3 месеца не се пазим, но да кажем, че от 2 затегнах колана и дебна Ову с БТ и тестове. Когато започнахме да мислим в тази насока , дали от пренапрежение ( едва ли), дали от друго и ха... цикъла ми закъсня. Обадих се на док. и предизвикахме М. с Дуфастон. След като ми свърши отидох да ме види на УЗ. В единия яйчник имаше няколко фоликула като при ПКЯ- броеница. Но тя каза да си меря БТ щом съм почнала и за сега да не пускам никакви изследвания. Следващ цикъл- супер, поне за мен. 31 дни и ако правилно съм разчела О.- 13 дни ЛФ. Поуспокоих се, докато не ми закъсня пак следващия М. Междувременно бях пускала прогестерон и беше по средата на реф. ст-сти. Е не перфектно, но и графиката ми показа, че О. е имало. Но не ми идваше. Така след 3 отрицателни теста ми дойде на 18-ти ден ( ама бях пила пак Дуфастон, та може и да съм си го удължила с него, не знам).  Док. не иска да пускам нищо, но нали съм си вироглава, самоназначих си хормоните. Вчера пуснах половите, които мисля, че са добре- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703346.msg24384644#msg24384644 , утре ще пусна тези на Щит. жлеза и в Четвъртък съм при д-р Начев да видим какво ще излезе. Много ги мисля тези фоликули на десния яйчник, а и на левия си имам един малък, но все пак "стар", за който мисля. А и цикъла ми е дълъг, хубаво ще е малко да се скъси, но това док. ще го прецени. Също да спомена, че съм пила мнооого дълго противозачатъчни и гинеколожката ми каза, че и от тях яйчниците ми може са станали по- "мързеливи".
   Е това е " на кратко"  Laughing за мен.
Аз съм реалист и оптимист. Ако има нещо нередно ще го отработим с док.  Зная, че сме скорошни, но нямам това търпение да чакам година- две и тогава да включвам "тежката" артилерия.
Надявам се да ме приемете във вашите редици и чакането на хубавата вест да минава по- бързо и неусетно във вашата компания.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт