С целувки и сърца сътворяваме мечта - Тема 126

• 25 158
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Теди  ти дете нямаш ли у вас  Crazy много време ти оставят май за форума  Naughty Mr. Green
Ники ми е доста послушна като цяло (пу пу пу!!!!!!!!) и си се заиграва бая сама, та имам възможност да кисна на компа. Отделно, че и ММ в момента е без работа, та ми прави компания вкъщи и също ми осигурява достъп до РС-то. Mr. Green

Ооооо, добре си ти ... да не те мисля значи  Mr. Green

Ееее Ренди ... прегръдки на малкия  Hug

Тоничка .. добре дошла и успех  Praynig Hug

# 46
  • Пловдив
Хоп троп и аз да се запиша в новата ни темичка  animal037
Честити сакчета на Весето и Арвенчето, с пожелания след една-две седмици да си видят малките бобчета и да им чуят сърчицата  Hug
Добре дошли на новите момичета - по скоро да се впишете в отчетните теми   bouquet

# 47
  • В сърцето на любимия човек
Хай ма на Simple Smile
Записвам се и аз в кюпа Simple Smile

# 48
Записвам се и аз.
Рейни, мерси за темата и браво за хубавите резултати.  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на Арвен и Весето. Лека бременност и по един / а защо не и два / сладки бебчовци на финала. newsm51 newsm51 newsm32 newsm32
Деси, стискам палци за хубави новинки от теб и Кокоска. Hug Hug
Ренди, целувки и за вас и те чакаме с разказ. Hug Hug Heart Eyes
Добре дошли и на новите момичета и да не се задържат дълго. Simple Smile
Палци и за всички останали момичета. Дано тази тема да се напълни с хубави новини.
Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 49
Ей,Рейни, пак чудесно заглавие си измислила HugДано и тази тема да бъде пълна с прекрасни новини както и предишната. Радвам се, че изследванията са ти добре Simple Smile

Ренди, много се радвам и за вас. Дано скоро кърмата протече и малчо да може да си похапва сладко-сладко. Бързо да се възстановявате Hug

Веси, опитай се да не се притесняваш и си мисли, че този път всичко ще е наред. Стискам силно палци на теб и Арвен скоро да се похвалите с тупкащи сърчица Simple Smile

Аз инъче продължавам да не чакам. Малко гърдите ме наболяват, принципно не ме болят преди цикъл, но се опитвам да не търся никакви признаци. А не чакам на 23.02. Едвам се въздържам да не си направя 1 тест, трябва да съм в момента 10 дни след О.Ще видим дали ще успея

# 50
Знаем те ,че си Хаймана  Joy Joy Joy

# 51
В тази тема май ще се случат много чудеса, като гледам Flutter Остава само някоя да зачене непорочно и ще избием рибата  Joy Joy Joy

Пънчита, нещо много набързо ми минаваш Thinking

# 52
  • NE
Записвам се и аз в новата тема!
Бих се радвала да ви видя и във вашото албумче!  Peace
Веси и Арвен Честита първа среща с вашите малки сакчета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ви всичко да е по мед и масло още 8 месеца. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
magyg И аз съм на косъм за един тест, но на 10 дни след ову нищо няма да излезе. Peace

# 53
Joy hahaha Joy

Набързо, че пишех от телефона, да не ви изтърва, че както сте се разбързали в последно време, човек и да иска, не може да пооспами темата в края  Mr. Green
Сега съм без шеф за няколко минутки  Whistling
Зеленушке - благодаря за темичката - прекрасна е, както винаги  Wink Ха честито ти гъбоизтребление и започвай да се оглеждаш и ослушваш за наследник на темата  Hug
Весе, Арвенче - честити ви точици  Hug Пожелавам ви леки и безпроблемни месеци до термин  Hug Знам, че още ви е притеснено, но съм сигурна, че всичко ще бъде наред и ще очаквам тупкащи новини до края на седмицата  Heart Eyes
Зузанке -  ха дано  Praynig Кога ще се "пукаш", за да очакваме леглотръс  Crazy
Ренди - радвам се да те видя  Hug Мисля, че е време да смениш лентичката  Heart Eyes Чакаме новини за вас с малчо  Hug
Някой има ли вести за Сигмето? Надявам се всичко да е наред  Praynig
Аз трябва да съм се пукнала в неделя, ама да видим ... отчетохме се все пак 2 пъти, че нали беше почивен ден, имаше време за бонуси  Blush
Ох стига толкова от мен, че пак се разписах  ooooh!
Извинявам, ако съм пропуснала някого, но бързам, докато нямам шеф на главата. Нека всички да се чувстват доволно нагушкани  Hug  Hug  Hug

# 54

Зузанке -  ха дано  Praynig Кога ще се "пукаш", за да очакваме леглотръс  Crazy

НапраО съм си разпукана като пуканка, ама си пасувам да не я стресна оназ красавица Mr. Green

Чакам резултатите и от твоето пукане  Praynig Mr. Green

# 55
В тази тема май ще се случат много чудеса, като гледам Flutter Остава само някоя да зачене непорочно и ще избием рибата  Joy Joy Joy
Трябва ли да ти напомням , че тук повечето сме заченали непорочно и виртуално,с помощта на вълшебен прашец и дози алкохол  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 56
Има включване от Сигма в другата тема с обнадеждаващи новини. Позволявам си без нейно разрешение да копирам линкче към темата за всички, които се тревожат:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=704420.msg24397158#msg24397158

# 57
Трябва ли да ти напомням , че тук повечето сме заченали непорочно и виртуално,с помощта на вълшебен прашец и дози алкохол  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3555 къде ми е главата..забравих Mr. Green

Милата Сигма, през какъв ужас е минала за пореден път..чак се просълзих Confused Защо трябва да има такива изпитания  ooooh! Дано вече всичко е наред и си отдъхне нашата борбена мама, а малката душица бързичко да расте  Praynig

# 58
Остава само някоя да зачене непорочно и ще избием рибата  Joy Joy Joy

Порочно, непорочно, аз нямам никакви претенции  Mr. Green Всякак го вземам  Laughing

Тоничка, здравей. И аз едно време си бях докарала "мързеливи" яйчници заради противозачатъчни. Доста време след това ми се намества цикъла, но пък при теб може и по-бързо да си дойдат нещата по местата. Успех и скоро в отчетни   bouquet

П.С. Сега видях поста на Сигма...дано вече всичко и при двете е наред, взели са си достатъчно трудности  Praynig

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 16:57 от Anomandaris

# 59
  • София
Леелее, тия дни само рева.
Направо се разтреперих от разказа на Сигмето. Продължавам да се моля за тях!  Praynig

Благодаря на всички момичета за хубавите думи.

Тоничка, добре дошла.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт