С целувки и сърца сътворяваме мечта - Тема 126

• 25 183
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Ааааааааайде пак и аз в кюпа да поподсмърчам.............. Ще чакам Сигма после да сподели за първите си мигове, прекарани с мъничката Лия. Hug

# 61
Ох, милата Сигма , важното е, че сега всичко е наред и скоро ще се гушкате с Лийчето  Hug
Не знам защо те е боляло толкова след секциото, не би трябвало. Мен изобщо не ме боля, но аз бях подготвена предварително как ще раждам, може би и това има значение. Стискаме палци бързо да ви изпишат и да се гледате вкъщи  Hug Hug

# 62
и от мен постен запис Mr. Green

# 63
  • София

Абе постно не обичам, дайте нещо с мЕсо  Mr. Green

# 64
  • Sydney
ох, милата sigma  Hug

# 65

Абе постно не обичам, дайте нещо с мЕсо  Mr. Green

ми..just мЕсо Mr. Green

Щипка ме под пъпеца, на 2-3 пръста под него и Уеко у дЕсно..кво ли е сега това  newsm78 Даже не е много щипкане, ами на моменти е като лека болка, но непостоянна. Киста, ку-ку или бебе, няма кво друго да е Joy, но все пак може и вие да имате мнение Mr. Green На 3-4 дни след О съм и пИкам през 30 мин Mr. Green

# 66
  • София
Зузи, аз залагам на бебе!  Mr. Green

# 67

добре, един глас за бебе, продължаваме залаганията, а резултатите ще разберем към Баба Марта, може пък да ме зарадва с една бяла мартеница с 2 червени черти Mr. Green Praynig

# 68
  • При моето слънце
И аз  Praynig
Рейни, каква да е мръвката  Mr. Green
Веси, Арвен, лека и безпроблемна бременност  Hug

# 69
  • София

Кончето те щипе Зузанооооооооо  hahaha hahaha hahaha

Иначе мЕсото - всякакво ямммммммммм, без него не мога.... много ми се подиграват за това.. баничка като си купувам гледам да има нещо така... към нея, че много постна иначе  Mr. Green

Ай да ръсна за бебе все пак  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 70
  • В градината...
Петеска  Blush Blush

Сиг, само да се появиш тука  Hug

# 71
  • София
Мерси на Рони, тя знае за какво!  Heart Eyes
Зузи, силни палчоци от мен да е бебок.  fingerscrossed
Съпреживях емоциите заедно със Сигмето. Милата, важното е всичко накрая да е наред! Hug
Ренди, радвам, се че вече се включваш. Значи се чувстваш добре.  Flutter
Добре дошло на Tonichka! Дано скоро види магистралки! Praynig:

Иначе с рейни и petiofi83 за месото няма да се разберем.  Naughty Аз съм "на другия бряг", от тия дето "нещо не им е наред", тия дето "не знам как си набавят протеина".  hahaha
Разбира се в кръга на шегата за неразбирането. Всеки има право на избор. А най-вече уважавам като зачитат моя.  Peace

# 72
  • Sydney
zuzi_79 дано двучертичкова мартеница да бъде  Hug

# 73
Милата Сигма, най-важното е, че с малка и бубулечка всичко е наред! Hug
Ренди, разказвай и вие как сте? Hug
Зузи Praynig

# 74
  • София

Иначе с рейни и petiofi83 за месото няма да се разберем.  Naughty Аз съм "на другия бряг", от тия дето "нещо не им е наред", тия дето "не знам как си набавят протеина".  hahaha
Разбира се в кръга на шегата за неразбирането. Всеки има право на избор. А най-вече уважавам като зачитат моя.  Peace

Шшшшт, че ей сега ще дойде и Прахчето да не си самичка  hahaha hahaha hahaha
Кой е казал, че нещо не ви е наред... не яжте беее.... тъкмо ще има повече за нас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт