Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните групи храни в диетата с високо съдържание на мазнини и ниско съдържание на въглехидрати (ВМ-НВХ)?
Какви са принципите на високомазнинното-нисковъглехидратната диета?
Кои плодове са разрешени и кои са забранени при високомазнинно-нисковъглехидратна диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните групи храни в диетата с високо съдържание на мазнини и ниско съдържание на въглехидрати (ВМ-НВХ)?
Основните групи храни в диетата с високо съдържание на мазнини и ниско съдържание на въглехидрати включват месо, субпродукти, бекон, домашни колбаси, риба, пълномаслени млечни продукти, яйца, здравословни мазнини (краве масло, зехтин , свинска мас и кокосово масло), нисковъглехидратни зеленчуци и плодове като горски плодове и ябълки. Освен това ядките и полезните хранителни добавки като рибено масло и витамин D3 могат да бъдат включени в диетата.
-
Какви са принципите на високомазнинното-нисковъглехидратната диета?
Принципите на високомазнинно-нисковъглехидратната диета включват консумация предимно на месо, риба и яйца, съчетани със зеленчуци, умерен прием на здравословни мазнини, предпочитание към пълномаслени млечни продукти, умерена консумация на ядки и семена и избягване на преработени захари и зърнени храни.
-
Кои плодове са разрешени и кои са забранени при високомазнинно-нисковъглехидратна диета?
-
Какви са препоръките за консумация на ядки при високомазнинно-нисковъглехидратна диета?
-
Какви са основните констатации от мета-анализа на публикациите за отслабване?

защото взех да прекалявам. И без нищо мога да си го ям.. с голямата лъжица, направо от буркана.. Не, не, ич не е за хвалене.
Слава богу, че най-близкият Макдоналдс е на 80 км от мястото, кьдето живеем, та не го посещава особено често. Аз там обикновено пия само кафе, или си нося печено пиле от някой щанд за готова храна в магазина. При последното ни посещение на сьседната маса имаше едно семейство с две малки момченца. Ами родителите и двамата тежаха минимум по едно 200 кг. Та като си трьгваха си взеха и за в кьщи хамбургери. Чак ми трудно да повярвам, че има хора , които толкова да не се интересуват от здравето си.
, потресаващи картини описваш! Да се похваля, че вече си имам пудовка и изпробвам различни комлекси, от тези, които ме посьветвахте. 
. Мьжьт ми го купи от едни африканери, които заминавали за Австралия, та освен английски думи знае и някои фрази на африканс. Сега и на бьлгарски я учим, хехе. Като й даваме храна, която особено много й харесва казва невероятно сладко " Like it" .
Има си и много хора, които спортуват и се грижат за телата си , и здравето си.. Не слагайте всички под един знаменател ! Вие ги изкарахте, че всичките се търкалят по улиците един връз друг....
верно не сме влизали във всяка къща за да знаем точната бройка на търкалящите, но щом на Г-жа ни Обама са и направили впечатление хранителните навици на нацията и се беше захванала да ги промена от училище още значи работата е много зле. Не знам какво стана с плана и, най-вероятно нищо. То все едно да духаш срещу торнадо. Да много ясно че хора различни ще има и такива които се гижат за себе си и ще спортуват и ще ядат нормално, говорим за големия процент. Например в нашата комапния сме 1000 човека ( е тях вече ги познавам индивидуално) няколко човека се храним в столовата и май само ние сме с нормални килограми. Всичко друго поръчва или излиза на обяд и естесвено можеш да го водиш по телата им.
). Защото са евтини, имам слава богу късмета да работя с много интелигентни хора, и те не се хранят така, напротив и спортуват. Имам само двама колеги които се тъпчат с джънк, и към тях всеки петък се присъединяват още няколко за Бъргър кинг петък. Не са всички дебели, но масата е затлъстяла, точно заради ниска култура и високата достъпност на храната. В същото време фитнеса е пълен, и нон стоп гледам тичащи хора. Лятото в парка до нас, има сцена, където се организират танци, много е весело и е пълно с хора. И тук който има малко мозък прави нещо за здравето си. Не зависимо какъв режим ще избере, важното е да не е боклук
. Няма угодия
Това ще да е нова мода