ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Yontcheva, добре дошла. Не знам да ли предполагате колко ме зарадвахте с Вашия пост. Аз точно на това се надявам, че в един момент, особено с влизането на специалните предмети, нещата ще потръгнат.

Не си мислете, че вкъщи не говорим с децата. Не ги стимулираме да учат или да се държат отговорно. На моменти се получава, на моменти - не толкова. Трудна им е възрастта, не става на 100 % с налагане, трябва и гъвкавост в действията. Надявам се, че след 4 години ще можем и ние да изразим същите чувства като Вас  Hug

# 181
  • София
Yontcheva добре дошла и от мен. Надявам се да пишете повече тук - от една страна да ни успокояват, от друга да ни давата съвети, като родител преминал през тези изпитания. Винаги мнението отстрани може да ни донесе нещо ново и да ни накара да се замислим. По-лесно е да се обърнеш назад и да кажеш, че изборът е бил правилен, отколкото в началото, където сме ние в момента.

Татко бг напълно съм съгласна, че комуникацията трябва да е най-вече родител - учител по отношение на критиките, все пак ние и учителите сме "висшето ръководство" и не трябва взаимно да си подливаме вода или да проявяваме неуважение. Искрено се надявам, че лично не съм проявила неуважение при изказаните мнения.

А колкото до електронния контрол - дневник, оценки, домашни, забележки и други, напълно съм съгласна, че това би улеснило комуникацията и контрола. Ето дори днес е имало недоразумение по БЕЛ - кой, кога да си предава домашното, и резултата е налице. Докато по информатика не може да стане такова нещо например, защото на сайта си е написано - имате домашно еди какво си, краен срок - еди кога си.

Не се и съмнявам, че сме избрали правилното училище и с общи усилия. Въпреки че се притесняваме и се ядосваме за някои неща (ежедневни проблеми) като цяло всички сме на мнение, че трябва се обръща внимение навреме, за да не стане късно след това. Възпитанието като уважение, култура и т.н. се трупа ежедневно.

Mimi 75 като се върнем от ваканцията ще проверя в 119 училище. Те винаги приемат външни деца за олимпиади и състезания и ще напиша информацията. Да видим колко желаещи ще съберем  Mr. Green Mr. Green

Radostina74 Ами то никой не се беше похвалил тук, че е спечелил нещо. Браво все така да продължавате и да стигнете до края.

# 182
  • София
Скрит текст:

# 183
  • София
Е сега кого ще обвиняваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://www.blitz.bg/news/article/190356&nbs … sp;    

Усмихната вечер на всички  Hug Hug

# 184
  • София
       http://lifeinc.today.com/_news/2013/0 … sp;    

Всяка прилика с лица и събития е случайна  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 20:10 от Naddya

# 185
  • София
        http://lifeinc.today.com/_news/2013/ … sp;    

Всяка прилика с лица и събития е случайна  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

hahaha Joy  За първи път чета темата за ТУЕС и какво да видя..

# 186
  • София
Добре дошла  Hug Hug Hug Tropical Paradise

Аз май от теб го откраднах  Embarassed Embarassed Прости ми, ама беше страхотно и точно си пасва с нашата тема и ситуацията при нас  Laughing Laughing а и ние сме си едно голямо семейство с този интернет, така че не се брои  Mr. Green Mr. Green

Ех вече мирише на ваканция. Едно време я прекарвахме така  

Скрит текст:

а сега, дано не е само така

Скрит текст:

Още малко и нашият работен ден ще свърши и както се пее в песничката "Свършвам работа и дим да ме няма"!!  Mr. Green Mr. Green

Какво ще правите през ваканцията?  newsm78 newsm78

УСмихнат ден на всички

Скрит текст:

# 187
  • София
Ох, да. Ваканция!!!!!!! Пращам ги и двамата при баба и дядо. И цяла една седмица ще спя поне до 08,00 Simple Smile
Наде, и да ни имате после предвид, като проверяваш за априлското състезание.  Hug
Хубава почивка на децата.

# 188
Mimi75 аз пък съм щаслива- защото преди 4 часа си посрещнах детето и до 07.04. ще си е при мен.

# 189
  • София
Ееееее, радвдам се!!! Насладете се на времето заедно, че после пак ще забегне по софийско  Hug

Да ви почерпя, днес малкия има рожден ден   bigdance2  ura  party023
Вече сме на 7!!!

# 190
  • София
bp  Hug Hug Много мило звучи
Mimi75 Честито! Да ти е жив и здрав и малкия, и големия синковец, и таткото, и всички мъжаги около тебе  Grinning Hug Викаш -минаха първите седем години, сега вече ще си правите каквото си искате, няма да ви липсват...

# 191
  • София
Mimi75, честит празник, да ти е жив и здрав малкия, да те слушка и да те радва много !
Хубава ваканция и на по-големите синковци! Дано си починат добре!

# 192
  • София
Jord, мерси  Hug Да, минаха първите седем, почват слеващите.
Дано са по-лесни от първите, но както баща му сутринта казваше - преди исках по-бързо да порастнат, сега вече не искам да растат бързо, че скоро ще ни изхвърлят от живота си  Crazy Но така е живота - въртележката си е една и съща.
Svet-cvet, мерси и на теб!  Hug Желая им на децата една супер хубава ваканция, макар че ще трябва да поналегнем, поне ние, малко математиката, че ще имат контролно след ваканцията. А и искам да го пратя на математическите състезания, за да видя на какво ниво е, за ориентир.

# 193
  • София
Mimi 75  Hug Hug
Честитд и от мен. Да ти е жив и здрав малкия и всички покрай него и да те радват много с успехите си   bouquet  bouquet

Ние ще се опитаме на направил английска ваканция  Mr. Green Mr. Green Ще съчетаем почивката с учене на английски - аз така си мисля поне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Усмихната вечер

# 194
  • София
С надежда малко да се поопави това време  Crazy Crazy

Скрит текст:

Усмихнат ден   bouquet  bouquet на всички

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 11:31 от Naddya

Общи условия

Активация на акаунт