ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 401
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
То,вече е минало класното,ама стискаме Simple Smile
И кажете ,моля какво   е било? Според моя син,техния клас нямало да имат класно  newsm78...просто поредния тест във формата,който ще е и държавния изпит.  Rolling Eyes

# 316
  • София
Нашето бше днес сутринта  Laughing Минало е, на нашия му е било лесно. Като чуя, че някое контролно му е било лесно, и цялата настръхвам  Joy  Затруднило го е, както винаги, съчинението. Хич го няма в тази част, две думи на кръст не може да върже.

# 317
  • София
 Joy Joy Joy

Скрит текст:

И аз днес цял днес стисках палци  Mr. Green Mr. Green При нас не ни е затруднил изборът с кого да се сменим за един ден - сменили сме се с Бил Гейтс  Laughing

А днес имаме 6 по БЕЛ на онова домашно с двойките  Sunglasses Sunglasses

# 318
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Предвижда ли се ремонт на училището?
Благодаря.

# 319
  • София
Здравейте!
Днес се записахме за изпит в ТУЕС. Но както се вижда отдавна не е правено ремонт в училището. Единственото ми успокоение е, че се учи здраво. Мненията и коментарите ви ми дават надежда, че децата ще научат това, заради което са го избрали. Все пак се надявам младежа да се справи на изпита и догодина да е "колега" на вашите деца.
Хубава вечер на всички!

# 320
  • София
В отделни стаи са правили ремонт, но на цялата сграда още не са. Искрено се надявам, че ремонтите предстоят. Сегашната директорка е амбициозна, дано осъществи и това начинание за по-добра атмосфера в училището.

Ще стискаме палци  Hug Hug на всички записали се, а с някои ще се видим през есента  Mr. Green Mr. Green

# 321
  • София
Да ви попитам за изпита (за преживелите го Laughing)-задачите пак ли са като на НВО- на два модула или всичко е един модул?

# 322
  • София
Да ви попитам за изпита (за преживелите го Laughing)-задачите пак ли са като на НВО- на два модула или всичко е един модул?

Както външното беше - същият формат.

# 323
  • София
А ние вече си имаме нов сИртификат  Party Party

Скрит текст:

# 324
Здравейте отново  Grinning Искам да попитам ТУЕС пише ли се в списъка  с желания ? Защото дочух, че не се пишел  newsm78 Благодаря предварително  Hug

# 325
  • София
 И аз мисля, че не се пише. Но нека кажат мамите на осмокласниците.

# 326
  • София
Не се пише в списъка с желанията от другите училища. Там си ги редиш всички други, но не и ТУЕС. ТУЕС си е със самостоятелно класиране и записване и няма нищо общо с другите списъци.

Готови ли сте за утре по БЕЛ  Hug Hug Hug Ще стискаме палци и ще чакаме коментари   Praynig Praynig

# 327
  • София
Не смея да кажа, че сме готови. Все има нещо, което му се струва че не знае. Надявам се да е спокоен и достатъчно съсредоточен. Пожалавам на всички дечица успех!

# 328
  • София
Желая успех на всчики  Hug Hug и стискаме палци теста да е лесен, а преразказът - песен  Peace

Скрит текст:

Скрит текст:

# 329
  • София
Леле колко бурно е в седмокласната тема  Crazy Crazy Crazy А на нас ни е едно такова спокойно. Днес сутринта като го питах моя синковец помни ли преди година къде беше на този ден, той ме погледна учудено и попита "А къде съм бил?"  Shocked Колко бързо забрави напрежението, земетресението и още куп неща, които се случиха преди година.

И още веднъж на всички пожелавам успех, а нашите ще си почиват днес  Twisted Evil

А и на нас ни предстои нещо и ето едно подсещане   Mr. Green

http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu … sp;    

Общи условия

Активация на акаунт