Нашите second hand находки- част 16!

• 71 781
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Знам го,много е любезен,чак дразнещ...

# 676
  • София-в сърцата на моите деца
Crossing Arms
Момичета, много моля да ме ориентирате къде има богат избор на обувки в София, само това не мога да си купя - хич не се ориентирам... 
На Лъвов мост в магазина в събота,когато зареждат Peace

# 677
Нямам идея, но ще измеря, това е лятно панталовче, отпред на крачола има капси, но моята сладурана посмъртно няма да стане, защото си е дебеличка, поради тази причина подарявам и дънките, които ни ги дадоха, и двата панталона са й тесни на талията.

# 678
teda mars, за тези пари доста добре си се разписала в Бултекса  Mr. Green
А твоето якенце, не ти препоръчвам да го насиш с чантата с капси, защото ще се загубят едно в друго - иначе милитари модата още щъка наоколо ...
Коланчето, според мен, ще си върви с всяка едноцветна блуза в накой от цветовете от коланчето и подобно бижу и ммммммм Heart Eyes
 Hug
Коства ми двучасово ровене,за да ги изровя тези находки Simple Smile  но съм доволна.Снощи като гледах якето изведнъж реших че може да е мъжко.  newsm78 Хич не съм запозната с мъжко и дамско закопчаване,каквото ми хареса взимам. Grinning А облечено ми стои съвсем по мен.И да,с милитъри чантата се "сбиха". Grinning Коланчето не знам защо,но си мисля,че ще си отива само със сатенена дреха,и ако не си намеря такава е обречено да краси гардероба ми отвътре... Moringa, направо мисля да ти го подаря.Ти поне веднага ще го схчетаеш подходящо Wink
 http://prikachi.com/images/444/6053444L.jpg
 http://prikachi.com/images/445/6053445r.jpg

# 679
Аз вчера най-накрая уважих ЗЗ на Борис - купих си 2 роклички и 1 блузка, ще ги снимам. Цената на кг беше 19,99. Излязоха ми 7 лева, не знам - много ли е малко ли е, аз съм се повредила, откакто си купувам неща от Хуманата за по левче  Mr. Green
Имаше в магазина един доста дразнещ гей, който се правеше на свръхлюбезен, за да си оригиналничи. Питаш го дали детското е на 2 етаж - 5 минути тирада, питаш го до колко часа работят - 10 минути.  Crossing Arms
Момичета, много моля да ме ориентирате къде има богат избор на обувки в София, само това не мога да си купя - хич не се ориентирам... 

Ами на Борово манията зарежда обувки в петък значи утре ще има предполагам ако те устройва. Не знам колко е богат избора само знам, че зареждат в петъците Peace Не разбрах дали за ву или други питаш затова и Пиротска е решение Simple Smile

# 680
  • Варна
И аз да се разпиша в тази темичка Simple Smile
Сандалки на висок ток, черни, нови за 4 левчета  Laughing Черни обувки, целите в пайети, пак на ток за 3 лв. Черно якенце на 3 suisses за 3 лв. Страхотен сутиен,бял на "Тримф" за 1лв и още един такъв на "Виктория сикрет" пак за левче Simple Smile
Почти целият ми гардероб е от ВУ, много съм доволна, по-късно ще се включа и със снимки  Crazy Peace

Откъде? трябва ми сутиен Mr. Green

# 681
teda mars, за тези пари доста добре си се разписала в Бултекса  Mr. Green
А твоето якенце, не ти препоръчвам да го насиш с чантата с капси, защото ще се загубят едно в друго - иначе милитари модата още щъка наоколо ...
Коланчето, според мен, ще си върви с всяка едноцветна блуза в накой от цветовете от коланчето и подобно бижу и ммммммм Heart Eyes
 Hug
Коства ми двучасово ровене,за да ги изровя тези находки Simple Smile  но съм доволна.Снощи като гледах якето изведнъж реших че може да е мъжко.  newsm78 Хич не съм запозната с мъжко и дамско закопчаване,каквото ми хареса взимам. Grinning А облечено ми стои съвсем по мен.И да,с милитъри чантата се "сбиха". Grinning Коланчето не знам защо,но си мисля,че ще си отива само със сатенена дреха,и ако не си намеря такава е обречено да краси гардероба ми отвътре... Moringa, направо мисля да ти го подаря.Ти поне веднага ще го схчетаеш подходящо Wink
 http://prikachi.com/images/444/6053444L.jpg
 http://prikachi.com/images/445/6053445r.jpg

С дамско закопчаване е, можеш да си спокойна Wink

# 682
Теда марс, коланчето можеш да ползваш като колие, гердан, мини шалче. .. Изобщо около вратлето лятото с роклички и потничета... Може и да не са сатенени Wink
Kиса, кой размер? Имам 2-3 несполучливи покупки...

# 683
  • Варна

Kиса, кой размер? Имам 2-3 несполучливи покупки...

Хихик, ама ти си от София, става сложно ))

# 684
  • Ку-куландия
Накой успя ли да посети новата Мания срещу РУМ Черни връх? Ккави са ви впечатленията? Вчера минах оттам, чистеха, беше добре заредено, поне отвън така изглеждаше!

# 685
  • София, България
didiela и Saphire, благодаря много за инфото! Днес ще отида до Манията в Борово, само дано и там не вадят обувките след 17 часа, защото аз ще мога да мина по-рано. Стискайте палци, че съм вече почти боса, драма голяма ...  Crossing Arms

# 686
Накой успя ли да посети новата Мания срещу РУМ Черни връх? Ккави са ви впечатленията? Вчера минах оттам, чистеха, беше добре заредено, поне отвън така изглеждаше!
Ходих в обедната почивка. Днес е 32 лв/кг, заредено е, имат и зала Б с по-ниски цени. Имаше доста детски дрешки. То зависи и кой какво търси.
Не ми хареса пуснатата силна музика. Направо не си чувствах мислите.  Cry

# 687
  • София, България
Драги четящи от магазини Мания, искам най-отговорно да ви заявя, че няма такъв боклукчарник като вашите дрехи, 1 ден след зареждане (посетих Манията в Борово). Ако този магазин е на франчайз всеки нормален мениджър би му го отнел на секундата, да не говорим, че дрехи почти няма вътре, но иначе можеш да разхождаш кон. Обувките, които бяха днес на зареждане, не си играх да броя, но около 20 чифта на 2 рафта - маратонки и цвички, честито.  ooooh! и като никога в Мания, даже имаха кал по подметките.
Харесах си само една къса пола, явно беше останала, защото беше с много волани и кой знае колко тежи, не си направих дори труда да я меря, че сигурно щеше да е над 10 лева. (в ЗЗ такива поли дори не им обърнах внимание, но нали все пак трябваше да харесам нещо).

# 688
Мона лиза, недей, че сега ще тръгнат да обясняват каква им била конкуренцията, зареждаща веднъж месечно и колко бил учтив персоналът  Laughing Апропо колко е килото на зареждане там?

# 689
  • София, България
Мона лиза, недей, че сега ще тръгнат да обясняват каква им била конкуренцията, зареждаща веднъж месечно и колко бил учтив персоналът  Laughing Апропо колко е килото на зареждане там?

Вчера е било зареждането на 32 лева на килограм, предполагам, че днес беше на 30.  И обувките бяха на 32 лева днес на килограм.

А като ще казват за учтивия персонал, да репликирам, че дори не миришеше добре  Joy Joy Joy Не е смърдяло, но определено не мирише като едно време в Манията в Халите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт