Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 947
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
Лагуни,  Heart Eyes Зейнеп не каза ли, че ако ще има гадже, не иска той да носи оръжие? ( за гадже съм сигурна, заради думата, която използва  Peace ) А защо Баръш да прави зло - мисля, че беше достатъчно унизен от Кузей, пред прислужницата си. А и защо мислиш, че спа със Симай, защото е влюбен в нея ли?  Joy Всичко е мръсна игра срещу Кузей. Въпреки, че Симай вече не му е жена, това си беше целенасочено, ако не за да разбере Кузей, то поне за върешно удовлетворение.  Peace И сега, след наранената му гордост и унижението, единствения начин да предизвика Кузей е Симай, защото с Джемре вече е свирена работа.  Peace

Кралицата,  Heart Eyes може и да е казала. Нали това попитах. Аз не съм в час изобщо с турския. Чух думата аркадаш и реших, че става въпрос за приятел. За Симай съм напълно съгласна. Баръш точно си отмъщава на Кузей, но няма да се трогне много вече за Симай според мен. Той и каза, че ако не се съобрази с него и не тръгне в правия път  Mr. Green няма да го интересува повече. Баръш ще се занимава с Кузей и Джемре и ще използва Симай вероятно.Обаче Кузей трябва да е наистина много тъп, ако реши да продължи да се занимава със Симай.

# 481
# 482
Дано не ме биете ама аз съм по снимките

# 483

Има си хас! Иначе е скучна говорилня  Mr. Green

# 484
  • Пловдив

newsm10

# 485
Пийвам си Бейлисче, вземам си и бонбонки. Wink
Благодаря на черпещите.  bouquet  bouquet  bouquet

Терзийска, мерси за снимките. Hug Hug Hug

# 486

Терз, Hug да не си калесана за папарак в делегацията с Къванч? newsm78
Ама ми се струва, че и до Холандия може да прескочи! Ти какво ще снимаш там? Grinning

# 487
# 488

Има си хас! Иначе е скучна говорилня  Mr. Green
И това, доживяхме. Пускащата темата да я определя като скучна говорилня, да разбирам  пишещите в нея дърдорковци. Дано до края темата да се промени, както и пускащата темата.

# 489
# 490
Аз продължавам да си говоря. Забравих, Кралицата  Hug да кажа, че смятам, че Баръш,  ще натвори такива фантастични каши с копчето получено от Симай, че на Гюней свят ще му се завие. Ще се изпотрепят всички. И фрагмана със Симай и Гюней смятам, че ще е свързан именно с интригата около това копче.

# 491
Аз продължавам да си говоря. Забравих, Кралицата  Hug да кажа, че смятам, че Баръш,  ще натвори такива фантастични каши с копчето получено от Симай, че на Гюней свят ще му се завие. Ще се изпотрепят всички. И фрагмана със Симай и Гюней смятам, че ще е свързан именно с интригата създадена от Баръш.
Говори си спокойно.  Имаш си публика, дето те чете! Joy
За копчето хич нищо не съм разбрала.

# 492
Хич не се стискам за бонбоните, но този фрагман ме хвърли в известен размисъл  Mr. Green Терзи, много благодаря!   bouquet Сигурна съм, че ще имат още много препятствия и пречки за любовта си Джемре и Кузей, но за олмазите ако съм сгрешила - ще си призная. Обещавам!  Laughing

Благодаря, благодаря! Hug Ама, защо пак съмнения. Мислете позитивно, нали имаше такива призиви.
 Joy Joy Joy Joy

# 493
Момичета, да вметна една покана! Организационният комитет и пресаташето на Къванч организират среща на 9 март от 13 часа в МОЛ Пловдив, да знаете де  bouquet

# 494

Дафне,  Heart Eyes аз не съм сигурна, че на Гюней няма да му пука. Той е като едно малко дете, което никога не си дава играчката, но в същото време обича да си играе и с другите играчки - чужди, негови, без голяма значка.  #2gunfire Може пред тях да го играе "не ми пука за вас", но отвътре ще се изяде, щото видиш ли брат му е по-желан от него.... от жена, която можеше да има, но не успя.  Peace
Hug Кралицеее, твоят коментар беше валиден преди падането на Олмаза. И пак ни връщаш в началото. Щом Джемрето говори по тоя въпрос с Г. , така свободно се целува и прегръща с Кузей пред очите му, и за нея падането на Олмаза е факт. Тя, най-добре е почувствала нещата.И това не се беше случвало преди. И Г. си е такъв от първи сезон. Да е станал по-злобен, по-лош към влюбените, не намирам. И Кузей вече е по-открит в чувствата си към Джемре. Ще отнесе някоя подигравка,не е болка за умиране. Имаше избор: Джемрето или Олмаз. Избра Джемрето респ. щастието.  Носиш и активите, и пасивите на това решение. Ако си мъж. За мен. лично излезе тряпка, но приемам решението му.

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 22:04 от dafne_1

Общи условия

Активация на акаунт