тогава ще дойде нашият ред. И няма да пускаме никой да ни предрежда. Под "никой" разбирай Азра, лондончанки, и други такива. 
Смяташ ли, че ще му простят на Кузей грешките и глупостите под предлог, че обича истински?

, не знам за какъв разказ на Джемре говориш, който бил пресилен
Ако е за гроба на Али - не дадоха какво му казва, само това дадоха, че се е опитвала да го предпази. Ако е за писмото, текстът му е преведен на английски - може да видиш какво му пише - че компасът й е останал у Баръш и не е могла да го вземе. Не виждам нищо пресилено, поне не са давали да му е обяснявала за масата и пр., макар, че на летището той го видя и сам - синината на челото й. Ще изчакаме превод на серията все пак, но така мисля. На Кузей не му трябва много, самият факт, че някой я е заплашвал, го докара до ярост.
Kралице, тая целувка си е уста в уста, а не по бузата. Пред Гюней.
Мнооого хубав въпрос! Браво! Ама, нема отговор!
Ако е за гроба на Али - не дадоха какво му казва, само това дадоха, че се е опитвала да го предпази. Ако е за писмото, текстът му е преведен на английски - може да видиш какво му пише - че компасът й е останал у Баръш и не е могла да го вземе. Не виждам нищо пресилено, поне не са давали да му е обяснявала за масата и пр., макар, че на летището той го видя и сам - синината на челото й. Ще изчакаме превод на серията все пак, но така мисля. На Кузей не му трябва много, самият факт, че някой я е заплашвал, го докара до ярост.

Ако е за гроба на Али - не дадоха какво му казва, само това дадоха, че се е опитвала да го предпази. Ако е за писмото, текстът му е преведен на английски - може да видиш какво му пише - че компасът й е останал у Баръш и не е могла да го вземе. Не виждам нищо пресилено, поне не са давали да му е обяснявала за масата и пр., макар, че на летището той го видя и сам - синината на челото й. Ще изчакаме превод на серията все пак, но така мисля. На Кузей не му трябва много, самият факт, че някой я е заплашвал, го докара до ярост.Препоръчани теми