Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 929
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
# 511

Много хубави снимки  Hug

Образа на майка и дъщеря много ми харесва и двете дами го пресъздават много убедително в пълния аспект това общуване между майка и дъщеря, особено Гюлтен  Peace
Мислех си колко е трудно да си родител , да хванеш тънкия баланс да си покровител или приятел на детето и как в желанието си да изградиш по добър живот бъркаш, защото неосъзнато сме създадени да опитваме да градим собствените си мечти върху децата.....отплеснах се , сори, но много ми харесва безусловната любов на Гюлтен към Джемре , прекрасна е!

# 512
Честно казано, Кузей обича Джемре, при това тази обич го кара да прави доста грешки и глупости. Да, трябваше да отиде при Баръш, говорим за Кузей, Кузей бу! Смятам, че побоя, който му нанесе, не беше най-правилното, да го понабие - да, но той направо го размаза, направи го на пастет. Причината - Джемре - разказа й, който беше доста пресилен. Вярно е, че Баръш я заплашваше, вярно е, че веднъж така я дръпна, че си удари главата в масата, вярно е, че дрънкаше постоянно как ще прати любимият й в затвора, но не я е малтретирал. Обаче, за Кузей няма значение дали се е стигнало до там или не, достатъчно е, че любимата му се е жертвала заради него - и ето го, цъфна пред вратата и си поигра на пинг понг с лицето на Баръш.

Олмаза не пада сега. Не мисля, че Кузей за един миг ще се промени, не мисля, че от днес за днес ще притъпи разбиранията си и ще се хвърли в обятията й. Може да й каже, че я обича, но на него му трябва време - това не може да стане от раз.

На въпроса какво ще го правим, ако зареже Джемре - Лагуни,  Hug тогава ще дойде нашият ред. И няма да пускаме никой да ни предрежда. Под "никой" разбирай Азра, лондончанки, и други такива.  Sunglasses

Кралице,  Hug Смяташ ли, че ще му простят на Кузей грешките и глупостите под предлог, че обича истински?
Личното ми мнение е, че не любовта го кара да прави грешки, а самият той си е такъв. Несъвършено човешко същество с добро сърце и свои закони и принципи, от които се ръководи. Понякога прави глупости защото така му идва отвътре, а в други случаи въобще не съзнава какви каши създава. Обаче това ще бъде ли оправдано? Ако съдим от реалния живот - не. Всяка волна или неволна грешка се заплаща със съответната цена.
Относно Баръш не съм съгласна с мнението ти. Кузей изобщо не трябваше да се отнася така с него. Изобщо не помисли, изобщо не подложи на никакъв анализ казаното от Джемре. Можеше да се запита най- малкото защо, ако Баръш е толкова голяма гадина не се е възползвал от законното си право на съпруг на Джемре. Тя недвусмислено му даде да разбере, че не му е била жена в пълния смисъл на думата.

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 23:36 от sinq laguna

# 513
Translation of Trailer of Episode 63

Thanking Our Precious Friend Asma for transaling for us the Trailer of Episode 63 of Kuzey Guney--fame

Asma Al Habtoor

Cemre to Guney: I beg you, for our time that we spent together, Don't meddle with "us".

Guney: Us??!.. You have become Us?

The driver To Baris: she "simay" entered this building when I dropped her off.. But I don't know which level.

Melda to Banu: it's been a long time since we saw you around us..

Melda to Guney: it will be very good for her if banu is busy with something

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 23:08 от Добро Утро

# 514
Момичета, да вметна една покана! Организационният комитет и пресаташето на Къванч организират среща на 9 март от 13 часа в МОЛ Пловдив, да знаете де  bouquet
Това сигурно ли е или е шега? Thinking
Терзийка, благодаря ти за всичкото инфо около Къванч  bouquet

# 515
http://www.vb.eqla3.com/showthread.php?t=1237095&page=104

фотосесията на къванч..  Kissing Heart Stuck Out Tongue

http://www.viki.com/channels/9145-kuzey-guney-season-2/videos/87743/1 1 част е готова с превод ...

Благодаря на момичетата които превеждат и на английки и на български   bouquet

# 516
  • Тук някъде.....
Кралицата  Peace, не знам за какъв разказ на Джемре говориш, който бил пресилен  Thinking Ако е за гроба на Али - не дадоха какво му казва, само това дадоха, че се е опитвала да го предпази. Ако е за писмото, текстът му е преведен на английски - може да видиш какво му пише - че компасът й е останал у Баръш и не е могла да го вземе. Не виждам нищо пресилено, поне не са давали да му е обяснявала за масата и пр., макар, че на летището той го видя и сам - синината на челото й. Ще изчакаме превод на серията все пак, но така мисля. На Кузей не му трябва много, самият факт, че някой я е заплашвал, го докара до ярост.

# 517
Hug Kралице, тая целувка си е уста в уста, а не по бузата. Пред Гюней.

# 518
. Можеше да се запита най- малкото защо, ако Баръш е толкова голяма гадина не се е възползвал от законното си право на съпруг на Джемре. Тя недвусмислено му даде да разбере, че не му е била жена в пълния смисъл на думата.

Hug Мнооого хубав въпрос! Браво! Ама, нема отговор!

# 519
  • Тук някъде.....

Няма такова нещо, по бузата е, и ясно си личи от фрагмана! Много бързаш, Дафне, ще стигнем и дотам  Joy Joy Joy

# 520
че се е опитвала да го предпази. Ако е за писмото, текстът му е преведен на английски - може да видиш какво му пише - че компасът й е останал у Баръш и не е могла да го вземе.
Не се опитвала, а тя спирала Баръш. Лъжа. Нали затова дадоха паралелно другия разговор. И спести истината защо пада споразумението. Ако си беше признала какви ги вършеше по време на фикт.брак можеше да е друго положението.
Половината писмо беше за компаса. Мисля, 4-5 изречения. Акцентът на писмото беше компасът.Най-важното нещо.
Съвсем съзнателна провокация. Щото, Джемрето обича да получава такива доказателства за любов.

# 521
Кралицата  Peace, не знам за какъв разказ на Джемре говориш, който бил пресилен  Thinking Ако е за гроба на Али - не дадоха какво му казва, само това дадоха, че се е опитвала да го предпази. Ако е за писмото, текстът му е преведен на английски - може да видиш какво му пише - че компасът й е останал у Баръш и не е могла да го вземе. Не виждам нищо пресилено, поне не са давали да му е обяснявала за масата и пр., макар, че на летището той го видя и сам - синината на челото й. Ще изчакаме превод на серията все пак, но така мисля. На Кузей не му трябва много, самият факт, че някой я е заплашвал, го докара до ярост.

Значи по никакв начин не намеква, че Баръш не и го дава. Така ли е? Къде да видя превода?

# 522

Няма такова нещо, по бузата е, и ясно си личи от фрагмана! Много бързаш, Дафне, ще стигнем и дотам  Joy Joy Joy
Дж се цели в устата, освен той да си е подал бузата. Че прегръдката е интимна. Това е факт, просто.

# 523

Значи по никакв начин не намеква, че Баръш не и го дава. Така ли е? Къде да видя превода?
Директно казва, че искала да си вземе компаса, Баръш го държал в ръцете, не го дал и тя си тръгнала.
Не знам къде го четох, но е това. Директно обвинява Баръш за компаса. И как няма да му скочи Кузейката.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт