Лагуни, да смятам ли, че ти подкрепяш Зейнеп за това, че се унижава по този начин?
По кой начин, Фенче? Не одобрявам поведението на З. спрямо Дж. Никак даже не го одобрявам.
/ Гюней и Баръш, имам предвид/.
Да, страхотно беше. Но, беше много отдавна. Откакто се влюби в Кузей, съвсем оглупя.
За мен, Джемрето провали връзката им. Но, в природата всичко се връща. Джемрето няма да е с Кузей. Това е очевадно. И сама се пречуква. Няма нужда от злодей.
е та такъв човек е именно Зейнеп, пък ти нея я харесваш
Само че тя видиш ли, била провокирана от Джемре и Кузей...абе ти ако си свестен човек, никога няма да постъпиш така, независимо кой те предизвиква. Зла си е тя, това е истината.
Зейнеп се превърна в такъв човек, така е ! Но, Джемре, според мен, е такава от самото начало. В това е огромната разлика ! 
Не искам и не мога да и търся оправдание за всички глупости, затова и не разбира зора да се оправдава глупостта, лицемерието, манипулативността на всяка цена, а още по- малко разбирам, как може такива чувства и качества да се оправдават със светло чувство , каквото е любовта ! За мен, тя трябва да предизвиква съвсем различни емоции и чувства ! 
точно това написах по-горе - ако Зейнеп беше свестен човек, нямаше да се промени така, тя си е зла и горделива по рождение. А пък с това, че все още продължава да се унижава ми падна още повече в очите.
точно това написах по-горе - ако Зейнеп беше свестен човек, нямаше да се промени така, тя си е зла и горделива по рождение. А пък с това, че все още продължава да се унижава ми падна още повече в очите.

Препоръчани теми