Заклевам се, тъкмо щях да пиша, че е време една потребителка да скочи от балкона и да се произнесе, и тя се появи.
После пак кажете, че не съм врачка.
, но ако Джемре не беше така настъпателна нищо няма да се получи м/у тях и тя това много добре го знае.
. Всички други му се карат когато избухва , само Джемре го разбира и подкрепя и не се опитва да го променя.
за изгубена кауза...
и аз мисля, че вече е напълно излишна. Тя послужи, за да разберем, че Кузей никога няма да обикне друга, освен своето "грозниче"
е вие Зейнепките нали сте много / че и по 2 пъти се броите / що се стряскаш?

Кузей е прекрасен, като влюбен ученик.
Кузей отнесе доста критики. Обаче разлика от двете ситуации за мен от земята до небето. 
. Всички други му се карат когато избухва , само Джемре го разбира и подкрепя и не се опитва да го променя. 
за изгубена кауза...
и аз мисля, че вече е напълно излишна. Тя послужи, за да разберем, че Кузей никога няма да обикне друга, освен своето "грозниче"
е вие Зейнепките нали сте много / че и по 2 пъти се броите / що се стряскаш? 
Не харесвам принципа“ Целта оправдава средставата“ 
, но ако Джемре не беше така настъпателна нищо няма да се получи м/у тях и тя това много добре го знае.
/
и че това не се случваше с предишните дами
и ти ме познаваш и знаеш, че това беше шега, нали?
Кузей отнесе доста критики. Обаче разлика от двете ситуации за мен от земята до небето. 

/

Препоръчани теми