Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 951
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
dafne_1, ivana27, queen_fenka, Минтири /Софи/, тинтири, Цветана Стоева, ·٠•Snejka•٠· (+ 3 Скрит/и) и 8 Гости преглежда(т) тази тема.
Заклевам се, тъкмо щях да пиша, че е време една потребителка да скочи от балкона и да се произнесе, и тя се появи.
После пак кажете, че не съм врачка.

# 646
Госпожата, така е Hug, но ако Джемре не беше така настъпателна нищо няма да се получи м/у тях и тя това много добре го знае.
Мислих си друго ,че на Кузей му харесва това ,че само Джемре го приема такъв какъвто е Thinking. Всички други му се карат когато избухва , само Джемре го разбира и подкрепя и не се опитва да го променя. Peace

# 647
Не, не ми е паднала я очите изобщо, защото тя се бори за нещо, което знае, че притежава, а именно любовта на Кузей. Докато Зейнеп не мога да я разбера за какво се бори newsm78 за изгубена кауза...
Ами за да не я обсъждаме Зейнеп Лагуни, трябва да изчезне от хоризонта hahaha и аз мисля, че вече е напълно излишна. Тя послужи, за да разберем, че Кузей никога няма да обикне друга, освен своето "грозниче"
Тинтири  newsm51
Госпожата Heart Eyes е вие Зейнепките нали сте много / че и по 2 пъти се броите / що се стряскаш? hahaha

# 648
Забелязвам, че редиците Джемрееви се стягат ! Joy Joy Joy
Да прочистят въздуха, дет се вика ! Mr. Green
И то след като признахме падането на Олмаза. Щото досега имаха надежди и се оправдаваха с Олмаза.... Сега се чака изживяването на любовта. И пак нерви...

# 649

Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Алиса, привет!

Не съм Госпожата, но благодаря за това клипче.   bouquet Кузей е прекрасен, като влюбен ученик.  Crazy

# 650
Ако не е така – защо нападна и преби Шереф? Защо не се коментира това тук? Защо не се казва – ай, Демет, колко е тъпа, смотана и как го провокира Кузей и му носи бели на главата? Защото не Демет го е провокирала, това си е невъздържаността на Кузей и именно случаят с Демет доказва, че не Джемре е виновна за неговите избухвания, а той самият.

На мене лично ми е супер интересна Бану и какви ще ги свърши тя. Иска ми се Гюней доста да пострада от нея.

Коментирахме, Тинтири.  Peace  Кузей отнесе доста критики. Обаче разлика от двете ситуации за мен от земята до небето.  Peace
Аз не искам Бану да наранява Гюней. Не заради него, а заради самата нея. Peace

# 651

Мислих си друго ,че на Кузей му харесва това ,че само Джемре го приема такъв какъвто е Thinking. Всички други му се карат когато избухва , само Джемре го разбира и подкрепя и не се опитва да го променя. Peace
Точно, само Джемре се кефи, когато се бие, другите му се карат за това. И това ако е подкрепа, здраве му кажи.

# 652
Кралицата,  Hug клипчето сложих за всички, мила. Попаднах на него и ми хареса. Госпожата я нагушках в знак на съгласие с мнението и. Wink   

# 653
Не, не ми е паднала я очите изобщо, защото тя се бори за нещо, което знае, че притежава, а именно любовта на Кузей. Докато Зейнеп не мога да я разбера за какво се бори newsm78 за изгубена кауза...
Ами за да не я обсъждаме Зейнеп Лагуни, трябва да изчезне от хоризонта hahaha и аз мисля, че вече е напълно излишна. Тя послужи, за да разберем, че Кузей никога няма да обикне друга, освен своето "грозниче"

Госпожата Heart Eyes е вие Зейнепките нали сте много / че и по 2 пъти се броите / що се стряскаш? hahaha

Ами аз имам мнооооого различни представи за това как една уважаваща себе си жена, трябва да се бори за любовта си. Peace Не харесвам принципа“ Целта оправдава средставата“ Peace

Ти пък, да не ме познаваш, да не знаеш, че хич не съм от плашливите ! Laughing Ама подобни простотии повече няма как да търпя - като не могат да се въздържат някои хора, да вземат мерки .
То бива грозни изцепки, то бива обиди и злоба, ама това вече преминава всякакви граници и силно се надявам, че не одобряваш подобно поведение .
До момента разговорът си вървеше супер, мирно и кротко, но изглежда на някой никак не му е приятно да има подобна атмосфера в темата и винаги провокира напрежение и конфликти !

# 654
Госпожата, така е Hug, но ако Джемре не беше така настъпателна нищо няма да се получи м/у тях и тя това много добре го знае.

Ами, според мен, трябваше да го остави сам да съзрее за тази любов, да бъде готов сам да прекрачи и да се пребори със себе си и предрасъдъците си/ макар че, за мен това не са такива Peace/

Джемре го приема такъв, какъвто е, така е, но аз не мога да харесвам човек, който провокира лошото у партньора си или в любимият си, че те не са още партньори. Не става дума да се опитва да го променя или превъзпитава, а просто да насочва тази енергия в положителна насока. Какво печели като го гледа такъв освирепял и невъздържан, харесва и такъв ли, става и по- добре ли, по- сигурна в чувствата му ли е ....? Наистина не го разбирам . Peace

# 655

Точно, само Джемре се кефи, когато се бие, другите му се карат за това. И това ако е подкрепа, здраве му кажи.
Според мен Кузей е доволен от това, че Джемре го приема такъв какъвто е( немога да твърдя дали е правилно или не) Peace и че това не се случваше с предишните дами Peace

# 656

То бива грозни изцепки, то бива обиди и злоба, ама това вече преминава всякакви граници и силно се надявам, че не одобряваш подобно поведение .
До момента разговорът си вървеше супер, мирно и кротко, но изглежда на някой никак не му е приятно да има подобна атмосфера в темата и винаги провокира напрежение и конфликти !

Ами нали за позитивизъм се борят някои. Явно такива са  представите им за него. 

# 657
Госпожата  Heart Eyes и ти ме познаваш и знаеш, че това беше шега, нали?
На мен също не ми е приятно, когато тук заприлича на бойно поле. Уважавам всяко мнение, с тези, с които не съм съгласна, просто си дискутирам, с тези, които мислят като мен, се поздравявам. И толкова. Никак не е трудно тук да цари спокойна атмосфера, стига някои от нас да се постараят повечко Joy Joy Joy

# 658
Ако не е така – защо нападна и преби Шереф? Защо не се коментира това тук? Защо не се казва – ай, Демет, колко е тъпа, смотана и как го провокира Кузей и му носи бели на главата? Защото не Демет го е провокирала, това си е невъздържаността на Кузей и именно случаят с Демет доказва, че не Джемре е виновна за неговите избухвания, а той самият.

На мене лично ми е супер интересна Бану и какви ще ги свърши тя. Иска ми се Гюней доста да пострада от нея.

Коментирахме, Тинтири.  Peace  Кузей отнесе доста критики. Обаче разлика от двете ситуации за мен от земята до небето.  Peace
Аз не искам Бану да наранява Гюней. Не заради него, а заради самата нея. Peace

Да, изкоментира се, че постъпката на Кузей е първосигнална и глупава, както и действията му спрямо Баръш. Показаха ни, че има мозък в това момче и той може и по друг начин да действа - може да ги срине Сиранер със земята като ги изобличи в интригите и задкулисните игри. Тоест - действията му са необуздани и дивашки. Но защо в единият случай Джемре е виновна, а в другият - Демет не е? Демет го познава също толкова добре.

Аз също не искам Бану да наранява физически Гюней, може би не съм се изразила правилно. Искам да му отнеме онова, което той най-много обича - парите и властта, и заради което всъщност той се омъжи за нея. Peace

# 659

Ами, според мен, трябваше да го остави сам да съзрее за тази любов, да бъде готов сам да прекрачи и да се пребори със себе си и предрасъдъците си/ макар че, за мен това не са такива Peace/

Джемре го приема такъв, какъвто е, така е, но аз не мога да харесвам човек, който провокира лошото у партньора си или в любимият си, че те не са още партньори. Не става дума да се опитва да го променя или превъзпитава, а просто да насочва тази енергия в положителна насока. Какво печели като го гледа такъв освирепял и невъздържан, харесва и такъв ли, става и по- добре ли, по- сигурна в чувствата му ли е ....? Наистина не го разбирам . Peace
Според мен ако го чакаше да съзрее за любовта си нямаше и да дочака Wink

Общи условия

Активация на акаунт