Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 843
  • 765
  •   1
Отговори
# 720

Hug Нека си пише Алиса, тя е ясна.Aма,къде се изпокриха  боркините срещу злото и за позитивното.
За бон тона в темата. Това се питам.

Заети са. Събота вечер е. Народа купонясва.  Mr. Green

# 721
# 722
Ех, Лагуни...продължавайте да се утешавате със стари клипчета hahaha но за това, че не стана това, което искахте, трябва да благодарите на любимата си Мерве.hahahaЯвно тя нещо не се справи с образа на добро момиче, хората започнаха да симпатизират на Джемре и хоп - промениха сценария...Така че се сърдете на нея, а не се чудете защо и как така...

# 723
Дафне,  Hug Поздравявав те с този клип! Просто погледа и изражението на Джемре  цепи мрака.

Най ме кефи на 0:46 - 0:54 и 6:18 мин.  Wink

:hug:Aх, каква наивница е Зейнеп. И как Дж я пързаляше през цялото време . Искаше да е на мястото на Зейнеп, когато я целуна Кузей. Нейното си беше изпросено отвсякъде.

# 724

:hug:Aх, каква наивница е Зейнеп. И как Дж я пързаляше през цялото време . Искаше да е на мястото на Зейнеп, когато я целуна Кузей. Нейното си беше изпросено отвсякъде.

Нали Кузей я обича като луд. Защо не се трогна, защо не се притесни, че жената на живота му стана свидетел как страстно целува дурга жена?  Кузей и той от време на време се замайва и забравя, че обича Джемре повече от всичко и от всички. Добре , че е Джемре да го вкарва в пътя.

Фенче, благодарности за съвета! Много благадаря! Това и ще направя. Ще се утешавам със стари клипчета. Hug

# 725
Ех, Лагуни...продължавайте да се утешавате със стари клипчета hahaha но за това, че не стана това, което искахте, трябва да благодарите на любимата си Мерве.hahahaЯвно тя нещо не се справи с образа на добро момиче, хората започнаха да симпатизират на Джемре и хоп - промениха сценария...Така че се сърдете на нея, а не се чудете защо и как така...

Мерве си е съвсем на мястото. Много е сладка и се справя. За мен няма промяна в сценария. Той си следва една логична нишка през цялото време. Знаеш, че аз не гледам филм за изстраданата любов на Кузей и Джемре. Друг е моят филм. Малко го позабиха в десета глуха последните серии, но това ще се промени скоро смятам. Пък и някои събития бяха необходими, за да се катализират и отключат следващи такива.
Иначе хората нека си сипатизират на Джемре. Това не може да промени ни йота отношението ми към нея нито пък ми пречи. Доверявам се на своите възприемателни способности.

# 726

Още от утешителните клипчета. Много сладки! Heart Eyes

# 727
Е, сега ще се нагледаме на романтика между Дж и Кузей, щото досега такава имаше само със Зейнеп.
Струва ми се, че Ойкюто може да предава само драма, а не романтика
защото й е крива усмивката и старателно я избягва като мимика.
И каква ще е тая романтика без усмихнати и щастливи влюбени.
Погледни, Лагуни Hug в клипчето:
не спират да се усмихват един на друг.

# 728
Кузейката грееше като слънце по това време на сериала. Heart Eyes Ама как още не беше видял ВНЛ в очите на любимата Дж, не знам! Сляп ли беше, сърце ли нямаше, по- скоро беше влюбен, ама им завидяха от махалата, та и ги преследваха като индианци в прерията.  Hug

# 729
Бутам тая снимка по-напред за сравнение. Тук, според някои Кузейката  бил на седмото небе от щастие. На мен, ми изглежда измъчен. И колко позитивен и чаровен е в клипчето, където наистина грее от щастие, без да се е възнесъл към небесата.

# 730
Кузейката грееше като слънце по това време на сериала. Heart Eyes Ама как още не беше видял ВНЛ в очите на любимата Дж, не знам! Сляп ли беше, сърце ли нямаше, по- скоро беше влюбен, ама им завидяха от махалата, та и ги преследваха като индианци в прерията.  Hug
Hug Думи нямам каква балтия са приготвили за Джемрето.

# 731
Зейнепки, убийте ме, но не мога да го харесам финала на епизода. Гледам и Джемрейките се кротнаха, вече няма оди на радостта, преосмислят нещата. Само Вие си харесвате тоя момент.

# 732
Е, сега ще се нагледаме на романтика между Дж и Кузей, щото досега такава имаше само със Зейнеп.
Струва ми се, че Ойкюто може да предава само драма, а не романтика
защото й е крива усмивката и старателно я избягва като мимика.
И каква ще е тая романтика без усмихнати и щастливи влюбени.
Погледни, Лагуни Hug в клипчето:
не спират да се усмихват един на друг.

Hug Личи, че е искерен и се забавлява от сърце. Иска да направи добро впечатление на дамата. Джeнтълмен!

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 23:26 от sinq laguna

# 733
Зейнепки, убийте ме, но не мога да го харесам финала на епизода. Гледам и Джемрейките се кротнаха, вече няма оди на радостта, преосмислят нещата. Само Вие си харесвате тоя момент.

Joy Joy Joy Joy Joy Ние без това не разбираме какъв е смисъла на филма.

# 734
Алисаааа, изгони си отбора. Няма ги никакви.Стана им неудобно от постовете ти. Щото се бяха обявили за позитивното и срещу злото.

Общи условия

Активация на акаунт