Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 800
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
Дафне, Hug или някой, който е наясно, моля за кратък преразказ на писмото на Зейнеп.  Praynig Много ме впечатли замислената физиономия на Кузей.
Мом
Здравей Кузей,
Мислейки за случилото се в пекарната и за всичко около нас, бих искала да върна времето назад и да се разделим с добро.  Може би дойде време да оставим обидите настрана, какво ще кажеш, а?
Говорих с твоя адвокат и му казах, ако е необходимо ще дам показания, но най-важният свидетел е Баръш. Той няма да промени показанията си, докато не се раздели с Джемре. Знам, че за теб това не е важно. И ще препочетеш да стоиш зад решетките, отколкото на свобода, подарена от Баръш. Защото ти си такъв. Заради любимите си, няма да се поколебаеш да се жертваш. Ако можех да бъда една от тях.Много исках да съм жената, която да обичаш, без да се налага да се отричаш от твоите истини и принципи, защото знам, че няма да бъдете заедно. Пази се, Кузей.
До скоро!

Бутам и писмото на Зейнеп по/напред, защото ако забелязахте няма един коментар от Джемрейките.
Ама една дума, не са написали. Чакат си превода на Еркан за евентуални неточности. Щото специалистката Минтири преведе смислово ли, интонационно ли, по аналогия ли, по желания ли, с Гугъл ли, че Зейнеп искала среща с Кузей чрез адвоката си. А то било, че искала да даде показания.
Всичко става ясно с това писмо.

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 23:43 от dafne_1

# 736
Дафне,  Hug Няма проблем, нека си чакат превода от Еркан. Някои поне признаха ,че писмото е интелигентно. Може и да не са видели и другите неща, които стават ясни от писмото на Зейнеп и затова не коментират.  Wink На светилинни години са едното писмо от другото.

# 737
Нямат коментари щото писмото е разумно, Джемре даже не е и спомената, само там някакво си  дело! Много важно, Кузей да му мисли според Дж. И тя го измисли де- Баръш го помляха като кайма, заради символа на любовта!  ooooh!

# 738
Дафне,  Hug Няма проблем, нека си чакат превода от Еркан. Някои поне признаха ,че писмото е интелигентно. Може и да не са видели и другите неща, които стават ясни от писмото на Зейнеп и затова не коментират.  Wink На светилинни години са едното писмо от другото.
Hug Лагуни, не ми умират надеждите за Зейнеп. Да си знаеш. Другото са провокации. Joy Joy Joy JoyКузей прочете писмото, не го скъса, както предвиждаше Алиса, и мнооого се замисли и беше съсредоточен като го четеше.

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 23:53 от dafne_1

# 739
Нямат коментари щото писмото е разумно, Джемре даже не е и спомената, само там някакво си  дело! Много важно, Кузей да му мисли според Дж. И тя го измисли де- Баръш го помляха като кайма, заради символа на любовта!  ooooh!
Hug Спреха да се възхищават над побоя, спреха и да пишат за компаса. Фрагманът ги разтревожи.

# 740

Hug Лагуни, не ми умират надеждите за Зейнеп. Да си знаеш. Другото са провокации. Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Нали сме се разбрали, че ще си дундуркаме Джалма.  hahaha

# 741
Ех, Лагуни...продължавайте да се утешавате със стари клипчета hahaha но за това, че не стана това, което искахте, трябва да благодарите на любимата си Мерве.hahahaЯвно тя нещо не се справи с образа на добро момиче, хората започнаха да симпатизират на Джемре и хоп - промениха сценария...Така че се сърдете на нея, а не се чудете защо и как така...

Мерве си е съвсем на мястото. Много е сладка и се справя.

Главната героиня е Ойкюто. Признаваме го.Затова не спорим. Joy Joy Joy Joy Joy

# 742
  • Uzbekistan / Tashkent
Дафне, Hug или някой, който е наясно, моля за кратък преразказ на писмото на Зейнеп.  Praynig Много ме впечатли замислената физиономия на Кузей.
Мом
Здравей Кузей,
Мислейки за случилото се в пекарната и за всичко около нас, бих искала да върна времето назад и да се разделим с добро.  Може би дойде време да оставим обидите настрана, какво ще кажеш, а?
Говорих с твоя адвокат и му казах, ако е необходимо ще дам показания, но най-важният свидетел е Баръш. Той няма да промени показанията си, докато не се раздели с Джемре. Знам, че за теб това не е важно. И ще препочетеш да стоиш зад решетките, отколкото на свобода, подарена от Баръш. Защото ти си такъв. Заради любимите си, няма да се поколебаеш да се жертваш. Ако можех да бъда една от тях.Много исках да съм жената, която да обичаш, без да се налага да се отричаш от твоите истини и принципи, защото знам, че няма да бъдете заедно. Пази се, Кузей.
До скоро!

Бутам и писмото на Зейнеп по/напред, защото ако забелязахте няма един коментар от Джемрейките.
Ама една дума, не са написали. Чакат си превода на Еркан за евентуални неточности. Щото специалистката Минтири преведе смислово ли, интонационно ли, по аналогия ли, по желания ли, с Гугъл ли, че Зейнеп искала среща с Кузей чрез адвоката си. А то било, че искала да даде показания.
Всичко става ясно с това писмо.

Единственото което става ясно е, че отново много знае ....то това и ние го знаем, че Джемре ще влезе в затвора и няма да бъдат заедно /според фрагмана/
Ама, тя от къде знае !?  

Писмото с нищо не впечатлява, ...напомни за себе си на Кузей...мрън, мрън, мрън.....

# 743
Кузей прочете писмото, не го скъса, както предвиждаше Алиса, и мнооого се замисли и беше съсредоточен като го четеше.

Нали казвам, че от време на време , Кузей се замайва и не мисли трезво. Прочита на писмото на Зейнеп  му подейства така. Обаче след това, веднага писмото на Джемре го освести.

# 744

Hug Лагуни, не ми умират надеждите за Зейнеп. Да си знаеш. Другото са провокации. Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Нали сме се разбрали, че ще си дундуркаме Джалма.  hahaha
Ах, ах! Дано, дано!

# 745
priest, може да е била очевидец на убийството на Ферат, че то в тая гора и тъмницата нищо не се разбра! Голяма конспирация беше... #Crazy

# 746
напомни за себе си на Кузей........

smile3521 Аха, това също.  Peace

# 747
Единственото което става ясно е, че отново много знае ....то това и ние го знаем, че Джемре ще влезе в затвора и няма да бъдат заедно /според фрагмана/
Ама, тя от къде знае !?  
Е, нали Зейнеп щяла да натопи Джемрето за някакво престъпление.Та, затова си знае.

# 748
Hug Спреха да се възхищават над побоя, спреха и да пишат за компаса. Фрагманът ги разтревожи.
Е Дафне ,ама нали вече се е коментирало или всички трябва като теб на всеки втори пост да е " до 2 серии секс със Зейнеб"  

# 749
  • Uzbekistan / Tashkent
priest, може да е била очевидец на убийството на Ферат, че то в тая гора и тъмницата нищо не се разбра! Голяма конспирация беше... #Crazy

Шани, аз съм за твърдението, че тя е гръмнала копелдака...заплюх си я като убиец...

Аз по принцип си я плюя, де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт