Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 10-та тема

• 58 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
m_marinova_85 в aliexpress разгледай,пиши на продавача молба да пише по-ниска стойност.
\\
И аз се ентусиазирах да поръчам от този сайт, но ако поръчката е над 100долара какво се случва и как да ги помоля да пишат по-малка стойност??Някой вещ да даде съвет:)Мерси

# 451
m_marinova_85 в aliexpress разгледай,пиши на продавача молба да пише по-ниска стойност.
\\
И аз се ентусиазирах да поръчам от този сайт, но ако поръчката е над 100долара какво се случва и как да ги помоля да пишат по-малка стойност??Някой вещ да даде съвет:)Мерси

Ще си превидиш 20% ДДС да платиш отгоре, ако случайно ти го задържат на митница.

# 452
Някой би ли ми казал какво означава Back Order при ордера с поръчките? Имам четири пуснати поръчки от Банггуд, като трите са Shiped, а четвъртата от 15,03,2013г. ми е Back Order !
Благодаря   bouquet

Явно не го е имало налично и изчакват доставчика да ги зареди.

Много ти благодаря  Heart Eyes ....Това означава, че трябва да проверявам кога ще се промени в shiped?! Виждам, че парите са дръпнати и се притесних, а сумата е над 20$.!

Нали получаваш мейли, когато са ти изпратени поръчките?

Да, получих за двете, но не обърнах внимание, защото не знаех какво е! Благодаря ти много за разяснението. Надявам се всичко ще е наред!
Хубава вечер  bouquet

# 453
Да, получих за двете, но не обърнах внимание, защото не знаех какво е! Благодаря ти много за разяснението. Надявам се всичко ще е наред!
Хубава вечер  bouquet

Не се притеснявай , сайта е коректен.

Хубава и на теб Simple Smile

# 454
  • ES
\\
Всичките ти поръчки от един продавач ли ще са? Ако са от няколко продавачи, ще получиш няколко пратки, чиято стойност ще е под 100$.
На продавача ще изпратиш съобщение, че искаш да ти пише по-ниска стойност на пратката за да нямаш проблеми с митницата. Използвай гугъл преводача, ако се затрудняваш с езика. Те и китайчетата толкова го знаят английския.

# 455
  • Варна
Здравейте, успях да си изпратя таблета с бг пощи на китайците от бангууд. Опитах се да пусна диспут в пейпал, но не става, Някой може ли да ми каже от къде мога да пусна диспут или съм изтървала срока? 27 януари съм го платила...

# 456
  • София
Здравейте, успях да си изпратя таблета с бг пощи на китайците от бангууд. Опитах се да пусна диспут в пейпал, но не става, Някой може ли да ми каже от къде мога да пусна диспут или съм изтървала срока? 27 януари съм го платила...
Срока е 45 дни от датата на плащане. Изпуснала си го.

# 457
  • Варна
За този срок знам Simple Smile Надявах се да има друг, за който не знам...

# 458
  • софия
За този срок знам Simple Smile Надявах се да има друг, за който не знам...
Повечето знаем 45 дневния. Другият и ние не го знаем Laughing

Дано всичко е наред и бъдат коректни Peace

# 459
В описанието на някои продукти пише :

is_customized:Yes

какво означава това?

# 460
\\

Ще си превидиш 20% ДДС да платиш отгоре, ако случайно ти го задържат на митница.

А неща за сума  да кажем 36 долара отиват ли на митница???

# 461
прощавайте интересувам се от охранителна камера но не знам в кои от всичките сайтове  да търся

# 462
  • Сливен
Момичета, поръчах си телефон от Тинито, шипнат е на 12.03, излетял към Бг на 16 март, според вас кога да го очаквам, че в тракинга нищо повече от това не пише. Преди седмица получих неща от Америка за които в тракинга не пишеше изобщо че са в БГ, та сега ми е едно притеснено, и като знам как крадат от пощенските кутии съобщенията. Рано ли е да ходя да го издирвам в пощата newsm78

# 463
  • ES
Момичета, поръчах си телефон от Тинито, шипнат е на 12.03, излетял към Бг на 16 март, според вас кога да го очаквам, че в тракинга нищо повече от това не пише. Преди седмица получих неща от Америка за които в тракинга не пишеше изобщо че са в БГ, та сега ми е едно притеснено, и като знам как крадат от пощенските кутии съобщенията. Рано ли е да ходя да го издирвам в пощата newsm78
Не се притеснявай ще дойдат. Тракингът не винаги е актуален на време. Любезно изчакай както пишат китайчетата  Mr. Green
Между другото много ми харесва изречението в подписа ти  Peace, а и като гледам си ми градска

# 464
  • Varna
 Да попитам вече пазарувалите телефони- някой имал ли е проблем със стандартните функции на телефона- примерно да не се чува, да има проблеми с обхват и т.н. интересува ме за смартфоните около и над 200$ които са ?

Получихме едни таблети от Али-то, но ще пиша подробно при повече време, само да спомена, понеже има много такива въпроси- китайците си пишат ниски стойности и без да ги молиш, така че не се притеснявайте да си казвате.

Общи условия

Активация на акаунт