Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 10-та тема

• 57 488
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Някой може ли да ми разшифрова информацията ьза тази пратка: RB180046806CN ?

Предварително благодаря!  bouquet

# 646
  • Ямбол
foxy-the infant prodigy на 28.03 е постъпила в пощ.клон и на 1.4 е отправена от Китай.

# 647
  • Казанлък
foxy-the infant prodigy
2013-03-28 16:06   Collection, Location:31800012 31800012
2013-04-01 08:03   Opening, Location:杭州国际 31002400
2013-04-01 13:15   Dispatching, Location:杭州国际 31002400

Изпратена е от транзитен пункт,но още е в Китай... когато се появи този надпис,то ще бъде на път за България: Departure from outward office of exchange

# 648
Здравейте!
Прочетох много коментари, но никъде не видях някои да се е "срещал" с Етоталк
Та въпроса ми е някой имал ли е поръчки от www.etotalk.com , тъй като съм си харесал едно смартфонче и макар и да ми излезе малко по-скъпо (около 300-350 $  http://www.etotalk.com/newman-n2-exynos-4412-quad-core-14ghz-47- … ass-ii_p3363.html ),a прочетох по форумите,че са сериозни...Също така искам да знам върви ли още номера с GIFT-а и деклариране на 15 долара...че ако отида в митницата сигурно тоя телефон ще ми излезе златен Grinning 
За алиескпреса не бързам още да поръчвам макари  да виждам голямо доверие към продавачите там.
И така, моля за помощ, кажете ми има ли смисъл от тази покупка, защото и без това ще ми е първа поръчка по интернет,а както казах по-горе не ми се ще да се ужилвам с ддс и мито Simple Smile

# 649
За митница никой не можд да гарантира че няма да отиде-всичко е до късмет.А за сайта не знам колко е сигурен

# 650
Здравейте!
Прочетох много коментари, но никъде не видях някои да се е "срещал" с Етоталк
Та въпроса ми е някой имал ли е поръчки от www.etotalk.com , тъй като съм си харесал едно смартфонче и макар и да ми излезе малко по-скъпо (около 300-350 $  http://www.etotalk.com/newman-n2-exynos-4412-quad-core-14ghz-47- … ass-ii_p3363.html ),a прочетох по форумите,че са сериозни...Също така искам да знам върви ли още номера с GIFT-а и деклариране на 15 долара...че ако отида в митницата сигурно тоя телефон ще ми излезе златен Grinning 
За алиескпреса не бързам още да поръчвам макари  да виждам голямо доверие към продавачите там.
И така, моля за помощ, кажете ми има ли смисъл от тази покупка, защото и без това ще ми е първа поръчка по интернет,а както казах по-горе не ми се ще да се ужилвам с ддс и мито Simple Smile

и тук го има http://www.buysku.com/wholesale/newman-n2-android-4-0-exynos-441 … ?welcome=11150002 има и купон за отстъпка BuySKU2013-6%OFF със безплатна доставка ще ти излезе за 268.82$ със тракинг номер,пиши им да ти напишат ниска стойност на пакета (20$)

# 651
  • Казанлък
kocce, не знам за сайта,но не виждам безплатна доставка с обикновена поща до България. Само EMS и DHL за 53-55$. Не знам за първата,но втората със сигурност отива на митница(другата...където ще трябва да вадиш еори номер или да даваш на DHL пълномощно да освобождават пратката. Ще ти излезе златен този телефон. Има достатъчно проверени сайтове със безплатна доставка. А и продавачи със високи рейтинги и големи продажби в Алиекспрес. Риск има навсякъде. Но ти си решаваш.

# 652
Здравейте момичета , много ми е притеснено все още нямам пратка от Тинито направена поръчка на 04/02/2013 изпратена на 06/02 може ли някой да  ми каже къде ми се намира пратката в момента RA693655512CN не можах да пусна диспут понеже не можах да си намеря транзакцията в пай пал моля помогнете ,поръчката ми е на стойност 55 долара Grinning Знаете ли друи сайтове за  евтина декоративна козметика и да идват по -бързо ? Благодаря Ви ..

# 653
Благодаря много за бързата реакция.Ще изчакам още няколко дни и ще реша какво да правя!
Ако поръчам непременно ще споделя тук от къде съм поръчал,когато дойде и дай боже без никакви издънки Simple Smile

# 654
За митница никой не можд да гарантира че няма да отиде-всичко е до късмет.А за сайта не знам колко е сигурен
ако вземеш това също няма да сбъркаш http://www.banggood.com/Wholesale-Freelander-I30-5_0-Inch-IPS-Sc … hone-p-67397.html mewman i freelander са едно и също банг гууд са много коректни

# 655
  • Ямбол
" консултантите " ни тук в темата бихте ли ме напътили и предложите някой ,евтин,наистина евтин таблет,който да ползвам само за детето да и пускам клипчета и евентуално по-нататък някои игри да мога да и инсталирам,Търся за малко пари,понеже в ръцете и няма да има дълъг живот,благодаря предварително.

# 656
" консултантите " ни тук в темата бихте ли ме напътили и предложите някой ,евтин,наистина евтин таблет,който да ползвам само за детето да и пускам клипчета и евентуално по-нататък някои игри да мога да и инсталирам,Търся за малко пари,понеже в ръцете и няма да има дълъг живот,благодаря предварително.

Ето ти един например - евтин, и марков
Да не те е яд като го раздруса детето Simple Smile

# 657
  • Ямбол
spacedude Благодаря, а мога ли да качвам игри на него,питам,понеже не съм боравила с такова чудо.
Ще изчакам и за още предложения Simple Smile

# 658
можеш Simple Smile има всички необходими условия

# 659
spacedude Благодаря, а мога ли да качвам игри на него,питам,понеже не съм боравила с такова чудо.
Ще изчакам и за още предложения Simple Smile

а до каква цена търсиш?
имам спомени че някой беше купувал този плеър за дете http://www.buyincoins.com/new_en/details/4-3-lcd-mp3-mp4-mp5-mus … product-4242.html

Общи условия

Активация на акаунт