Отговори
# 120
Ида да докладвам  Wink
Сега се връщам от преглед, записах се за ЖК - незнам при някои от вас защо толкова сложно протича. Аз си имах направление 9 и час при гинеколожката, влязох си и около 30-40 мин. отне да мине всичко. Видяхме бебко и го събудихме, че спеше, и започна да рита с крачета  Joy Много му се зарадвах. После се поуспокои и започна да си "плава" вътре. Лекарката ме гледа около 10-ина мин. внимателно, каза че си отговаря на 13 седмици и главата му си е достатъчно голяма, и крачетата са двечки... въобще, добре е. После ме прегледа и на магарето, каза че шийката е добре и ми взе секрет за микробиология (аз цитонамазка имам един месец преди бременността).
Утре сутрин трябва да дам стерилна урина и кръв, и да чакам всички изследвания за понеделник следобед.
Единствено каза да си реша за БХС, защото в неделя влизам в 14-та и трябва да се действа, ако искам да го правя. Много умувам още. Страх ме е да не излязат някакви високи стойности  и да се набутам в спиралата на изследвания и страхове  Thinking Имам нкл дни да помисля.
А иначе снощи от нищото ММ много ме изненада като каза, че бил харесал женското име, което съм му предложила преди дни и иска да е то. То тогава беше в спонтанен разговор и въобще не мислех, че е обърнал внимание, защото аз изброих нкл имена, сред които и това, което тайничко искам, а пък той взел, че си го харесал  Joy Така че, ако е мома - кръстена е, ама за момък незнаем още.
Да е живо и здраво, милото, ще го измислим. Похвалих се, така че оставям и другите с прегледи днес да се похвалят  Hug  Heart Eyes

# 121
  • София
Здравейте мацки,хайде и аз да се запиша в хубавата нова темичка.Ако има някоя от вас,която ще ходи въвФемина на 4.03. може да се видим Simple Smile .Много неща сте обсъдили и незнам към кое по-напред да се включа.Зя обичта към бебе 2 и аз се притеснявам как ще е.Много ме е страх да не пренебрегвам някое от двете.Аз съм едно дете и незнам дали ще се справя.В едно няма спор,ще ги обичам безгранично и двете деца.Само да вметна,че съм на 25 г.(в понеделник ги правя).

# 122
такаа - аз имам леки болки ниско в дясно, но са нови за мен. Като пробождане от игла - от 10 мин са и се чудя какво да правя

# 123
maymunski, аз живея почти в Лозенец - до входа на Южния парк на Хладилника, тъй че може да се засичаме в разходките  Simple Smile
Ще се присъединя и аз към вас Hug, аз съм в кв. Витоша и най-близкото място за разходки е Южния парк.
Bebitka  и аз имах бакерии в урината, и лекарката ме накара да дам стерилна урина, която излезе чиста Simple Smile Така, че надявам се и при теб така да се получи.

# 124
Pampers,аз не съм очарована от този център и дори бях забравила за съществуването му.

Моите резултати са готови.Имам си бактерии в урината,лошо Sad .Зная,че по време на бременност се увеличават  левкоцитите,но 9,5 не е ли много ?  Thinking .при вас как са?

Същата работа. Бактерии и повишени левкоцити.
Утре ще пускам нова урина (специално ми каза, че няма нужда да е стерилна) и като излязат резултатите ще се обадя на лекарката. Тъкмо ще ми погледне и резултатите от микробиологията и цитонамазката, че не ги виждам тях онлайн.

При мен най-вероятно бяха някакви чревни бактерии, защото определено имах проблеми със стомаха миналата седмица. Пих класиката при подобни проблеми - пробиотик и клеева тинктура, и похапнах малко чесън  Sick Стомаха ме успокои, ще видим дали бактериите са изчезнали или ще се пие нещо по-силно  Crazy

андреа77 И аз съм в кв. Витоша, но в горната част до Макси

# 125
antigona, и аз имам рожден ден в понеделник, но ще навърша 27 Simple Smile
Pukanka_, и аз имах такива болки в началото на 9-10 седмица, обяснявах си го с разширяващата матка, тъй като в момента бебето расте доста бързо, но пиех и нош-па.
Момичета, дано всичко утре да е наред, утре ще разказвам  Hug

# 126
такаа - аз имам леки болки ниско в дясно, но са нови за мен. Като пробождане от игла - от 10 мин са и се чудя какво да правя

Аз също имам силни болки ниско долу, но моите приличат на менструални и не се притеснявам, колкото и да са силни. Защо не звъннеш на АГ-то ти за твое успокоение?

# 127
Здравейте и от мен, честита нова тема и поздравления за красивото оформление.  Simple Smile
Много се радвам, че всичко е било наред на ФМ на мамите, които минаха вече. Направи ми впечатление, че никой не каза да са видяли пола, предполагам е рано. Аз утре съм на ФМ в Марковс и после ще ходя до МД за БХС. Милото има и РД утре,  запазила съм любимата ни ягодова торта в Неделя. Дано всичко с бебко да е наред, това ще е най-големият му подарък.  Grinning
Стискайте по едно палче за мен, после ще пиша как е минало.  Praynig
Хубав ден на всички, дано малко се покаже слънчицето днес.

# 128
Pampers, аз също имам болки, които са точно като менструални и вчера като бях при доки на ехографа се видя, че имам контракции (точно в този момент бе беше присвила болката) и веднага ми каза да пия но-шпа. Редовно 3*1, защото преди това си го пиех само при нужда, но тя ми обясни че това лекарство е с натрупване и трябва да си го пия редовно) дори ми предложи да ме вкара в болница за няколко дни заради това.

# 129
Tanishte  - успокои ме поне малко, защото и аз съм в девета седмица. Сега отшумяха, много странно бяха в продължение на 10 - 15 мин от време на време, като пробождане, но на едно и също място.
Pampers - звъннах ама чакам да ми върне обаждане, да видим какво ще каже тя.
Чух се доки, каза да пия но-шпа и ако продължава да отида да ме види, но щом е било за кратко според нея е леко неразположение....

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 15:54 от Pukanka_

# 130
new leaf, пази се много щом имаш контракции.  Hug

Pukanka_, радвам се, че са отминали. Дано не се повтарят!

# 131
Мерси, Pampers-че, знам че теб те следят изкъсо, но имах в предвид да попиташ лекуващите те дали болките ти са нормални. Явно при мен не са, а аз си бях спокойна, добре че се показаха точно на прегледа.

# 132
Момичета до кога смятате да ходите на работа Simple Smile
И ще ходите ли на училище за бъдещи родители? Аз смятам да ходя на това, което организират сп 9 месеца, но на по-късен етап, може би след 5 месец Simple Smile
Личат ли ви вече коремчетата Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 16:54 от мaрия стояновa

# 133
Здравейте, мами
И аз да се запиша в новата тема
В предишната не бях много активна, ама...
Два дни бях с ужасно главоболие, накрая не издържах и пих парацетамол.
Успокоих се и след няколко дни получих силни болки ниско долу в дясно(мисля, че бебо се е захванал там, поне все там го виждам на ехографа)
Имах и много леко, едвам забележимо еднократно зацапване
Стреснах се, паникьосах се Sad
Отидох на лекар и за щастие всичко е наред, расте си , 2.8 см
Всичко е както трябва, има сърдечна дейност  Simple Smile
Сега чакам другата седмица , вече съм си на преглед при моя си доктор, въпреки, че и от този останах много доволна, всичко ми обясни, каза, че може да ме запише за ЖК
Сега съм в дилема  newsm78
Ще видим
Лека вечер на всички   bouquet

# 134
Pampers дай адрес и пращам папагала с пратката Laughing
То при мен последния преглед беше в 8г.с та май нямаше какво да се види толкова Crazy Сега в понеделник ще видим Praynig
И аз имам такива пробождания ,но не са силни ,май е нормално.
Теа ,Дени  Hug Hug
Аз спрях веднага с работата ,това е много желана бременност и е по важна от всичко!
ColdEyes супер ,все така да е !
 Tanishte имаш две палчета от мен! newsm10
 happy_day и на теб мила  newsm10
nenimira по добре да пиеш нещо а не да търпиш, а на мен док ми се накара по този повод и вика ,а панадол нямаш ли smile3512 и аз ми не е ли вреден Embarassed - е каза ,че е по лошо да търпя . А в темичката на мамите от Англия споделят че го пият спокойно Wink

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 16:59 от tuitito

Общи условия

Активация на акаунт