Отговори
# 105
Мен не са ме карали да давам стерилна. Дадох я следобяд. Като съм гледала и други бременни на консултации- когато отидат, всеки път дават дори и в 5 вечерта да е. Щом не са ти казали изрично да е стерилна, не се притеснявай. Но за твое успокоение, може да си купиш от аптеката шишенце и да им занесеш.

За списъка - тук много трудно ще стане, защото трябва да е на първа страница, а там само един човек може да добавя и то при пускането на темата и става много сложно и ще утежни страницата.

soho doll, ще те включа в списъка и после като го попълним, ще ти го пратя, за да го имаш и ти. Mr. Green

Bebitka, относно курса - платен е и ще е в центъра в едно йога студио. Иначе в МОЛ Варна били правили курсове, но не намерих инфомрация къде и кога. Близо до теб Mam's&Me Center също правят курсове.

# 106
Здравейте,

Донесох се и аз до форума  Mr. Green Сутринта давах кръв - пфууу, кръвопийци, прилоша ми, че не бях яла, а то нямало нужда. Ама така е, като не поглеждам какво иска да изследва док и не съм видяла, че захар не е писал. За урината, никога не са ми искали първа, всеки път като отида при док, първо във вц за урина и после на преглед  Mr. Green През това време сестрата изследва, тоест зяпа там разните индикатори.

Даниела се оплакваше от 95 Е, аз днес платих 217. А ако бях отишла в болница, щяха и към това да прибавят 65 Е за удоволствието, че тетките там са ми взимали кръв. Миналата бременност докато се усетя, че прибавят по 65 Е за използването на супер базата им, сума ти пари дадох; сега вече знам  bowuu

# 107
  • Варна
Ейй злато си ,Пампресче  Hug .Съвсем бях изключила,че и в  Mam's&Me Center  има такива лекции

Леле,Шамс,какви са тия цени при вас .Аз дадох за всико 2,50  Mr. Green .Стискам палци да са ти   добри  изследванията !  Peace

# 108
Привет момичета, супер тема     bouquet
Аз тези дни няма такова  Sick ,а мислех че е минало, ММ донесе и бацили  някакви и сега е на 2 АБ,гледам да се пазя ама да видим ooooh!
Днес съм по добре и е слънчево топличко,дано се задържи че мразя дъжд Mr. Green
 soho doll само за стерилна урина се дава 1 та ,но ти дават шишенце за вкъщи,ако се тревожиш вземи едно от някоя аптека ,стотинки са (мисля), за обикновено изследване няма значение коя подред е , а бременни сме  все пак и те (док) го знаят Laughing
Моя преглед се отлага за понеделник #Cussing out Толкова искам вече да видя нещо различно от точка Peace
Е отивам да готвя пилешка супичка,  newsm22   хубав ден от мен   newsm51
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.

# 109
здравейте момичета  Hug
аз днес съм на фетална морфология.много ми е напрегнато и се  Praynig всичко да е наред с бебко. сега като се замисля на мен не са ми взимали урина само кръв 10мл #Crazy което беше някакъв ад. аз вече почти нямам признаци и се чудя и се мая дали всичко е наред  Thinking
теа  Hug дени  Hug бъдете силни

# 110
dddidka, сигурна съм, че всичко ще е наред Hug

На мен ми казаха след 10 дни да се обадя за изследванията чак. Явно на вас са ви пускали по-малко неща и за това ще знаете резултатите по-скоро.

tuitito, прати малко супичка и на мен.

Bebitka, аз имам голям мерак да отида да го видя този център, но ми е далеч. Има ли интересни неща в него?

Шамс, а ти през лаборатория ли си ги пусна, че си спести болничната такса?

# 111
И аз се записвам за темичката Simple Smile
Вече съм се записала за ЖК, и имам час за фетална морфология и скрининг на 02.03 във Фемина, при доктор Врагалева. Аз съм я посещавала и за нормален преглед и съм много доволна от нея. Нямаме търпение със бъдещия татко да си видим бебенцето Simple Smile Предполагам, че тогава най-вероятно ще ни загатнат и какъв ще е пола Simple Smile
Успех на всички бъдещи майки Simple Smile

# 112
  • София
tuitito , как само точка бе, и ти като мен минаваш 12 - тата седмица, а аз доста добре си го виждам вече. Но може би, защото са двечки при теб. Дано следващият път да се насладиш и ти на някое помахване  Simple Smile
И моят се опитваше да ми носи тук разни бацили, но набързо ги изкорених, като го натъпках с всичко що намерих в кутията с лекарства.
Пилешка супичка, хммм, добри идеи даваш

# 113
  • Варна
Pampers,аз не съм очарована от този център и дори бях забравила за съществуването му.

Моите резултати са готови.Имам си бактерии в урината,лошо Sad .Зная,че по време на бременност се увеличават  левкоцитите,но 9,5 не е ли много ?  Thinking .при вас как са?

# 114
Шамс какви са тия суми  newsm78  Чак се плаша колко ще ни одрусат другия месец и нас .

# 115
Моите резултати са готови.Имам си бактерии в урината,лошо Sad .Зная,че по време на бременност се увеличават  левкоцитите,но 9,5 не е ли много ?  Thinking .при вас как са?

Аз на първите изследвания имах еритроците 10. Сега още не знам какво е положението. Но тогава АГ-то каза, че е нормален резултат.

Значи нищо не съм изпуснала щом не съм го посещавала още Laughing

Да питам чужбинските мами- вие нямате ли някакви застраховки или платени пакети за следене на бременност та всеки път ви вземат по толкова пари?

# 116
Памперс да, през лаборатория. Бързо, чистичко, няма тетки, и всичко е ок. В болницата такива синини ми правеха, че зле ми ставаше.

Иначе голяма част от тези 217 се поемат от осигуровката, не помня сега 70 или 90 процента бяха. Няма да ви казвам ФМ колко ми излезе 2008 г., че все още ми става зле, пък и скоро дотам ще я докараме  Mr. Green

# 117
Маймунски, аз бях от 11, но се озовах там към 10,30. Значи сме се засекли  Joy
Ти си дошла още докато чаках да вляза с мъжо  Laughing ама като не се знаем  Mr. Green Кога ти е генетичната консултация предполагам на 02.03 като и при мен, аз съм от 11:30 може пък тогава да се засечем Hug
Айде лек ден
ПС А между другото имали някоя мама от лозенец да се мотаме като ни пораснат коремчетата, пък после и да бутаме заедно количките  Laughing

# 118
# 119
  • София
maymunski, аз живея почти в Лозенец - до входа на Южния парк на Хладилника, тъй че може да се засичаме в разходките  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт