Отговори
# 90
mimi_9, пазарувай си спокойно, но в неутрални цветове  Mr. Green

lokresiq, щом е около пъпа е стомашно нещо. А контракции може да имаш през цялата бременност. Повечето ми приятелки бяха така и до края пиеха магнезий.

Като гледам, много мами ще са в една клиника или при един лекар. Какво ще кажете да си направим списък във ФБ и да знаем кой къде е?

# 91
здравейте и аз да се включа в новата темичка  Simple Smile Не съм писала цяла седмица, бях много бясна за ЖК, бях си записала час преди месец, чаках 1 час, за да ми кажат, че направлението ми е объркано и няма как да ме прегледат. Идваше ми да ги събера всички с бюрата заедно  #Cussing out Сега си взех ново направление и в неделя пак ще правя втори опит за ЖК. Имам едно въпросче изследванията, които ще ми пуснат трябва ли да не съм яла, защото за първи път ще ги правя?

# 92
Имам едно въпросче изследванията, които ще ми пуснат трябва ли да не съм яла, защото за първи път ще ги правя?

Да, на гладно се правят. Успех с ЖК-то този път!

# 93
Благодаря, дано да ме прегледат вече, че нямам търпение да го видя слънчицето.

# 94
Скрит текст:
Аз съм ЗА за това, да се направят списъци за клиниките, но кой ще се заеме да го прави, не е ли много играчка  Peace
kotkincho Simple Smile ще се радвам ако се засечем Simple Smile (дано да се познаем на време)

# 95
Скрит текст:
Аз съм ЗА за това, да се направят списъци за клиниките, но кой ще се заеме да го прави, не е ли много играчка  Peace

Да ти отговоря и аз закодирано: Laughing
Скрит текст:
То е документ като за имената, всеки влиза и си пише в коя болница е.

# 96
  • София
Имам едно въпросче изследванията, които ще ми пуснат трябва ли да не съм яла, защото за първи път ще ги правя?

Да, на гладно се правят. Успех с ЖК-то този път!

И аз имам въпрос, относно изследванията, но моля да не ми се смеете  Simple Smile За урината - първа ли трябва да е или мога да дам като отида там? Защото съм от 9ч. и ако трябва да стискам за първа до тогава, просто не знам. Знам, че ми е смешен въпроса, ама пусто като забравих да попитам докторката  Rolling Eyes
Памперс, този списък не може ли тук да направим? Аз може би съм една от малкото заблудени, дето не почитат особено ФБ. Имам, но не се сещам да влизам много - много.

# 97
soho doll - за първа сигурно имаш предвид стерилна урина, за тази спец. трябва да си вземеш контейнер за стерилна урина и от вкъщи си я носиш.
Другия вариант е да си дадеш на място урина, но тя не е стерилна.
Pampers  newsm10

# 98
soho doll На мен ми казаха, първата урина да е, и когато станах напълних стерилното бурканче, като малко от вънка отначало и после в бурканчето. И после си я занесах, например 1ч.30 след като бях станала, така, че няма проблем според мен това.
Тя Pampers вече е направила във ФБ документ, бързак Simple Smile Но аз съм на частен лекар, и незнам дали има сми да вписвам, защото едва ли някои ще ходи при него, но за инфо ще:)
А за тук може на първа страница или и аз незнам,  мн съм зле с цялото оформление на темата и да кажет, мацките които пускат дали може и как.

# 99
  • София
Ами не знам, не разбрах какво трябва. Ще взема да занеса, пък ще видим. То и както ходя през половин час много знам първа ли е десета ли е.   Mr. Green
Нинка, и аз съм на частно. Ако искате пишете ме - Кълвачева, Вита. Ама понеже не съм в групата, не виждам какво става, та ако ми се наложи ще питам по няколко пъти. Да не се ядосвате много ако ми се случи  Simple Smile

# 100
soho doll - аз до скоро бях при Илиева във Вита, ноо реших че няма да си причиня това велико чакане, което е при нея Wink
За урината, според мен ти е казала стерилна да бъде, така че би трябвало да направиш както Нинка ти е казала. Сутринта като се събудиш правиш "процедурата" това е стерилната.

# 101
Ако не ти е уточнила ,че трябва да е стерилна урина, тогава се има предвид обикновено, която може да се даде по всяко време и във всеки съд. За стерилната е важна процедурата, която са ти описали.
За да не се разправяш излишно, можеш да си спазиш все пак процедурата (първа урина, в специално контейнерче от аптеката), пък и за обикновени изследвания - пак могат да я използват  Peace

# 102
  • София
Пуканка, Лулу, мерси и на вас за инфото Simple Smile
За чакането - да, не на всеки понася Simple Smile Но вече съм свикнала и никога не тръгвам с нагласата, че ще свърша за 2 часа, поне по 3 си отпускам за чакане  Mr. Green Само се надявам за раждането да не се налага да чакам.

# 103
  • Варна
Обядвайки ви изчетох Simple Smile

Сохо,хубаво са ти обяснили за урината.Аз днес сутринта занесох  стерилна от вкъщи.Нещо не мога да се доверя на ония в чашка,която  е отворена и всеки ,който мине кашля и киха отгоре и...По-добре в стерилен затворен съд.

За допълване на информацията на 1-ва страничка,само годините ми липсват,а те са 33.

denni,съжалявам Sad

Tanishte,кофти,че ще те бодат втори път,но стискай зъбки  Hug

Пампрес,курса къде се провежда?Предполагам,че в някой мол  newsm78

Такаа сега за кръвните  Mr. Green .Днес ги правих .Наистина са за много неща,но това предполагам ще е само първия път.При мен епруветките бяха 4,някой беше писал 8  Shocked .Имаше малко цирк в лабораторията,ама то се очакваше ,с това моето кръвно...  Mr. Green  Резултатите ще са готови още днес следобяд ,дано е наред всичко  Praynig

# 104
soho doll  hahaha няма да чакаш - тествана е клиниката с две бебета вече  Simple Smile
 Bebitka  стискам палци всичко да е ОК Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт