Отговори
# 75
  • София
Здравейте и аз да се запиша в новата тема - много е хубава   bouquet

Вчера чухме  Two Hearts и много   girluu вече се успокоих Simple Smile на 12.03 съм на БХС.
 Пуканка и аз ходя в Щерев, може да се засечем Simple Smile иначе ми пуснаха ПКК, урина, кръвна група, глюкоза, хив, wass, hcv и  HBsAg - каквото и да е това- та трябва да ги направя другата седмица  Simple Smile Нищо не ми каза за ФМ  Thinking

А за пола - кога се разбира, не е ли още много рано  Thinking newsm78

# 76
Добро утро и от мен  Hug
Кафенце пия по едно сутрин, но аз така бях и преди да забременея, но без него не мога:) От време на време не успявам да изпия, че ми се  Sick, но идеята е да стана първо сутрин и да си направя и да замерише къщата на прясно кафенце, мммм:)
Пола го гледах в табличката и излезна около 70% розови гащи, но да видим:)
Аз съм на преглед чак на 28-ми и незнам дори какво и що ще правим. Но като чета какъв е зор записването на ЖК направо настръхвам. Преди 7 г нямаше такива неща, ужас.
Успех и стискам палчета на ФМ и БХС Praynig
Хубав и усмихнат ден от мен, макар и мрачен newsm51 smile3525 newsm51

Редактирам:
Axenia честито ви туп-туп, това е най-хубавия звук Hug
Зависи от положението на плода, ултразвука, който се използва - 2Д, 3Д... Средно статистически пола се познава след 13г.с., а може и чак в деня на раждането Simple Smile))

# 77
Да, Пуканка, напълно споделям мнението ти! Пък и организмът си подсказва какво може и какво - не. Аз досега си превеждах съкращенията и непознатите термини от протокола на ФМ.  ЦНС, така както го разбрах, са извивките на лицето. Трикуспидална регургитация е дали сърдечният клапан работи добре, т.е дали изпуска обратно кръв. А калвария е черепната обвивка отгоре. Поне аз така си "преведох" нещата, търсейки термините. Хубав ден, аз все пак трябва да стигна и на работа!
Маймунище, гледах пак снимката ти - мисля, че те видях да излизаш от стаичката за взимане на кръв. Другия път може да се познаем навреме  Joy

# 78
Axenia   Hug браво за добрите новини
И аз съм за 12 - ти, но тогава ще пускам още ПКК
Ти при кого се следиш?

# 79
  • София
При д-р Андреева Simple Smile аз нали се бях омотала преди с тия болници и ЖК та се спрях на Щерев. Вчера бях за пръв път там и клиниката и доки много ми харесват. Simple Smile Не знаех, че не може да се плаща пакет на 2 пъти както е в Св. Лазар, та не го платихме вчера, ама нищо другата седмица - спряла съм се на разширен пакет, и доколкото гледах там не пише да включва ФМ, ами че при всеки преглед ще се гледало по-подробно  Thinking. Както и да е, имам им доверие Simple Smile

# 80
Axenia - точно така, няма ФМ в него и аз го платих.
Ще се ходи на друго място за ФМ - там не правят,  но на мен ми казаха, че ще го гледат бебо обстойно (може би зависи  от лекаря). Сигурно  има неща, които 2Д-то няма да може да "види" както 3Д, ама на истинската си ФМ ще ходя в 20-22 г.с.
Скрит текст:
п.п. За Андреева съм чувала много добри отзиви. Аз се чудих между нея и Коновалова, но записах час за Коновалова

# 81
  • Пловдив
Добро утро на всички мами Simple Smile Хайде и аз да се запиша в новата хубавка тема
Ох тази сутрин се събудих със запушен нос и болки в гърлото. Като се погледнах в огледалото даже имам 1 малко налепче. Ще се ходи на аптеката и ще се пият много чайчета. Трябва да се оправя преди да е тръгнало надолу към дробовете.
За кафето - аз пия по 2 на ден. Едно удома сутрин (3в1) и едно като излезем с ММ на кафе и то го пия без кофейн Simple Smile все си мисля, че не вреди без кофейновото ама незнам всъщност.
Снощи имах един проблем...Страшно ме заболя стомаха за около 30 сек.. И се втвърди. Точно около пъпа ме заболя, а не ниско долу. Много странно. И тази тежест и лека болка в областта на матката не ме оставят. Нямам търпение да идва понеделник да ида на доктор да видим какво е положението.
На вън времето е ужасно. Мрачно и подтискащо. Искам   Nature Sunny

# 82
Ми то ФМ си е по-подробен преглед  Mr. Green На този първия преглед докторът гледа дали се е затворила коремната кухина, правилно ли работи сърцето, оглежда пъпната връв, мери една гънка (че й забравих името), мери главата, дебелината на костта, съотнешението й с тялото, има ли всички пръстчета...такива неща. Може вашият лекар да го е направил и просто да не ви е казал какво е гледал там в екрана.

Ninka, най-правилно полът се познава в деня на раждането. Там ти дават 100% гаранция hahaha

lokresiq, на безкофеиновото кафе му изтеглят кофеина с химикали, които остават в кафето. Освен това остава и кофеин. По-добре пий нормално кафе.

И моите болежки там долу не са спряли. Все едно всеки момент ще ми дойде. Но доки каза, че е нормално и след 13-та седмица би трябвало неразположенията да изчезнат.

# 83
  • София
Здравейте, момичета!

За ФМ и аз няма да ходя сега.
Локресия, корема или стомаха? Защото ако е корема това втвърдяване е от контракции. Не е страшно, но май се появява на по-късен етап.
Безкофеиновото кафе е по-вредно. Спокойно можеш да пиеш до две кафета на ден, особено ако си с ниско кръвно.

# 84
  • София
Axenia - точно така, няма ФМ в него и аз го платих.
Ще се ходи на друго място за ФМ - там не правят,  но на мен ми казаха, че ще го гледат бебо обстойно (може би зависи  от лекаря). Сигурно  има неща, които 2Д-то няма да може да "види" както 3Д, ама на истинската си ФМ ще ходя в 20-22 г.с.
Скрит текст:
п.п. За Андреева съм чувала много добри отзиви. Аз се чудих между нея и Коновалова, но записах час за Коновалова

И са прави, много мила жена всичко ти показва и обяснява  Sunglasses Ми мери го, гледа му сърцето, гледа разни други неща, които не разбрах какви са Simple Smile Има време до 20г.с. така че ще видим дали ще отида на ФМ - хубаво е да се иде според мен, не му пречи Simple Smile Ти къде ще ходиш?

# 85
Добро утро , или май вече е добър ден  Mr. Green  Хайде пак мрачен ден днес , няма ли край това бозаво време   Sad  
Аз винаги много съм обичала кафе и миналата бременност пиех до към 6-ти месец по едно сутрин . После го спрях , защото нямах нужда от кафе , бях си у дома и можех да полегна , когато ми се приииска . Този път също предимно чай или мляко с какао , не защото се притеснявам или нещо такова а като пия кафе и после вечер до много късно откарвам . На мен кафето ми действа много силно и даже когато работих съм имала случаи да започна да треперя от силно кафе и то само едно , а не да съм изпила една каничка .
Два ни сега пих по едно 3в1 сутрините и  двете вечери изкарвах до към 2 сутринта  Crazy  Иначе вкуса ми към кафето е същият  Heart Eyes
Приятен ден от мен  Hug

# 86
Здравейте  Hug

аз бях днес във Фемина, имах час за 9. Всичко е наред, толкова съм щастлива, по външни белези д-р Врагалева каза, че може би е момиче, но и ние двамата с мъжа ми видяхме нещо изпъкналко между крачетата... та ще видим..  Кръвните изследвания ще ги разчита генетик пак във Фемина на 02.03.

Връщам се да доизчитам Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 11:42 от fosha

# 87
Аксения, Пуканка, и аз да се включа в отбора, който се следи в Щерев Simple Smile Аз съм при д-р Милчева, много си я обичам!
Може би ще се засичаме  Simple Smile

# 88
  • Пловдив
soho doll ами май е стомаха...щом е горе не е ниско долу. И аз неможах да преценя какво стана...Да и аз помислих, че са подготвителни контракции, но знам че те почват към 5-6-7-8месец. Незнам, като ида ще попитам, може би съм с много чувствителна матка.

# 89
Памперсче за пола съм напълно съгласна с теб!
Алекс в 4-ти и 5-ти месец беше момиче, после стана момче, в 8-ми месец ходих на 3Д не се виждаше добре и казаха, че май е момиче.  Гинеколожката в 9-ти месец каза момче отново, но 2 дни преди да родя ми каза, че е момиче. Аз имам усещането от началото до края, че е момиче и когато ми казаха "Честито имате момче!" Shocked   hahahaТози път не се настройвам за нищо и нищо няма да купувам до момента до който не се видим с малкото човече Mr. Green
Аз нямам проблем с кафето, защото не пия от 5г., сутрин пия чай от мента и се чувствам добре така.

Общи условия

Активация на акаунт