Отговори
# 360
А може и ядки към винцето и сирената Hug
Лемонче липсваше ни, а взе ли ги изпитите? Радвам се че ти минава лошото,  мен днес пак ми беше мн зле. А за вторник  baby_neutral  Peace
За буците и инжекциите когато бях бременна и в болницата първия път,  свеки ме спаси и ми донесе някакъв спирт, с който разнасях буците и така оцелях.  Но честно не помня какъв беше,  нов аптеката ако питаш ще ти кажат,  мн е неприятно и болезнено.
Спокойна вечер от мен тумбачета  bouquet

# 361
Момичета,моля ви се да не миете никакви прозорци! Видяла съм с очите си няколко бременни момичета,които си предизвикаха отлепване на плацентата с миене на прозорци, не го правете! Плацентата баш сега се формира и фиксира, до края на четвърти месец продължава този процес, задръжте с хигиената! Викнете някоя роднина, комшийка, фирма дори,ако толкова ви дразни, има изгодни ваучери за почистване, но не се овесвайте вие по корнизите, наистина е опасно.

На мен не ми се спи, вече не знам какво да чета в нета и какво да правя въобще, за да минава времето....

# 362
_Ninka, питай свекърва ти, за да знаем и ние какъв е този спирт. Аз две седмици не можех да си движа ръката след болницата. Личният ми предписа една паста, която нищо не помогна. Не всички лекари/аптекари ще са запознати, да знаеш.

Amelly, издивява се в болницата от скука. А като не можеш и да мръднеш - съвсем.  Hug На мен нито книга ми се четеше, нито ТВ ми се гледаше. Отброявах си минутите до изписването.

А за бисквитите на леля Ог - ако поръчаш специално на лекарска тематика за персонала, може и само с тях да минеш. Много оригинален подарък ще е.

# 363
и аз съм чувала за обезболяващ спирт анестезол
а за себе си, понеже аз плета, понякога интензивно, ползвам за болките (изтръпване,схващане) крем Арника
обаче не знам за вашите травми от инжекции дали ще свърши работа
мен тука са ме опаковали с всякакви тръби и маркучи,но поне инжекции не ми шибат

# 364
Привет  Hug

И аз да ви прочета най-сетне.

Амели, много страшно звучи това, което разказваш... Добре че нещата вече са под контрол и бързо да се оправяш  Hug

Забелязах, че като не ходя на работа и си почивам уикенда, нищо ми няма. Нито ми се повръща, нито ми е зле, пък и нали си полежавам, та и не ми е уморено  Mr. Green Днес ММ монтира с децата маса за пингпонг (бяхме я поръчали за Коледа, но докато я доставят, то забременях, па мотане), та даже поиграх на 2 пъти по 10-15 минути, мързеливата, без много да се настървявам  Mr. Green Но спирам де, беше само да ми мине меракът  Mr. Green

# 365
Добро утро поспаланки, къде сте  Embarassed
Връщам се да ви чета  bouquet
Аз тази нощ въобще не съм спала едно безсъние ме гони  ooooh! и днес цял ден ще дрема Tired

# 366
Добро утро и от мен. Влизам за мъничко преди да тръгна за работа.
Амели, това с кошницата е много идейно. Стискам палци да се оправяш по-бързо.
За прозорците - намерила съм един много мързелив начин, но и за него нямам сили.  Joy С пръчка с гума - като чистачите на витрини. Много хубаво се измиват, без търкане, но ще послушам Амели - скоро никакво миене!

# 367
Добро утро,
Незнам защо но се събудих с ужасно главоболие  ooooh! ще ми се прасне главата  #Crazy

# 368
 Добро утро на всички!
 След малко излизам да си платя телефона, че от пуст мързел ми го спряха.
 Анни, съжелявам мила. Пий Парацетамол.

# 369
  • София
Добро утро момичета.Влизам на бързо да ви почерпя,макар и виртуално,че днес имам рожден ден   cook,ставам на четвърт век.
И да не забравя да чиститя рождения ден на Tanishte  newsm59  Gift Tada Да си жива и здрава и септември да гушнеш най-сладкото и пухкаво бебче на света!Пожелашам ти също много щастие и любов и винаги успех и късмет във всичко!!!

# 370
  • Gone with the wind
Tanishte, antigona, Честит Рожден ден

Желая Ви най-вече лека бременност, много здраве, късмет и само поводи за усмивки да имате  Simple Smile

# 371
Момичета добро утро... пробвах компреси със спирт и риванол..  няма пак си стоят и боли...
Имам още 4 инжекции до следващия ми преглед на 11 март и дано тогава кажат ,че повече няма,.. всеки път така се надявам...но досега два пъти ми ги продължават..

В Еквита изследванията по здравна каса ли са?С направление или си плащаш?И аз ходих в Света Марина където е терапията на 2 ет за Биохимичен.Казаха като излязат резултатите пак да ида за някакъв печат ...

Аз вече имам паласки и коремче...

# 372
  • Пловдив
Добро утро мами,
Аз след малко тръгвам на път...за прегледчето Simple Smile))) Много съм щастлива, че ще видя бебчо. Днес ще ме записват на ЖК и ще ми правят изследвания и ранна ФМ. Дано само не кажат, че има проблем заради това че съм болна. И дано всичко с бебето е добре, защото много хапченца изпих тия дни заради тази температура, хрема и болно гърло. Веднага щом се върна ще ви напиша как е минало. Лек ден за сега от мен и се усмихвайте, както слунцето днес ни се усмихва Simple Smile))

# 373
  • Пловдив
Абе аз май от много вълнение забравих...
Tanishte, antigona  newsm59
Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани. Да родите здрави бебенца, който много да ви радват.Simple Smile Това е от мен  smile3525 smile3525 и да си изкарате чудесно с любимите хора Simple Smile)))))

# 374
4естит рожден ден на нашите мами рожденнички! Да сте живи и здрави!Да ни пази Господ и да имаме здрави бебчета.. другото ще си дойде...

Успех на прегледа.. после тук на отчет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт