Отговори
# 345
Момичета, имам един въпрос на вас като ви правиха първоначалните изследвания на кръв и урина, бяха ли ви предупредили, че е необходимо да са на гладно или не?

Да, предупреждават. Аз понеже бях следобяд на преглед и трябваше на следващата сутрин пак да ходя заради изследванията, за да са на гладно.

И аз бях като теб.

# 346
Мен изрично ме предупредиха на гладно и жадно и със стерилна урина  Mr. Green

# 347
  • София
И на мен ми казаха на гладно. За жадно не са ми казвали, затова точно преди да влезна за кръвта пийнах вода, ама и едвам издържах честно казано, аз съм голяма жаба по принцип. Иначе урината трябва да бъде в контейнерче, първа урина средна струя  Peace

# 348
Amelly,дано бързо се възстановиш и да не се налага да лежиш дълго време .  Praynig
Мислих си , че съм единствената "мързелана" , но вие ме успокоихте Mr. Green
Аз няма как да си спестя напълно готвенето , но все пак ако ми е много зле , мъжът ми помага много.
Да се похваля днес съм доста по-добре и мисля , че ще ми се размине по-леко  Grinning
Днес пътувахме до село , но честно казано в това мъгливото време въобще не ми беше приятно , а иначе много обичам да пътувам.
Лека вечер от мен  Hug

# 349
Урина давахте ли при първите изследвания?
Аз чак сега се сетих,че нямам контейнерче  ooooh! ooooh! ooooh! Вече не ми се излиза до аптеката ooooh!

# 350
Тутито, и аз искам да изкъпя котарака, но тук още е голям студ и не смея. При вас май е доста приятно и топличко. Преди малко говорих с майка ми / тя е в Санторини/ и каза, че се разхождали по тениски и с шапка на главата заради слънцето  Joy Чак ми звучи невероятно!
Ми то англичаните и плажния сезон откриха -луди всякакви hahaha На мен обаче ми е хладно и се обличам, но ММ през деня е по тениска даа Wink Още има и дъждовни дни и тогава става една влага Mr. Green

# 351
Sonderzeichen , не е нужно да е стерила урина, като отидеш в лабораторията ще вземеш от там и ще дадеш  Simple Smile
Amelly радвам се, че вече всичко е наред  Hug

И на мен ми е непрекъснато хладно и ходя само с боди. Днес си взех колан за бременни от ДМ, следобед го носих и съм много доволна.

# 352
Момичета не помня кой беше писал в темата ,че му бият всеки ден инжекции(мъжа на някоя от мамите писа,че и бие всеки ден )... исках да попитам.. понеже и на мене ми бият инжекции, но вече ръцете ми станаха на бъци и на топки и посиняха... Правите ли компреси как разнасяте?

Дръго за кремчетата аз се мажа с олио бебешко... имам един крем на ПАЛМЕРС,но не ми харесва как мирише нещо... ще си купя този ,който една мама беше писала по-горе и аз съм чувала ,че бил много добър.

# 353
Момичета, усещам,че се облизвате на новите ми дънки   Heart Eyes
но знайте, не си ги давам, никакъв продавалник, никакви 5 лв!!!!!!
Ще ги държа най-малко,за да имам стимул след раждането да се вкарам във форма и да се нахлузя в тях, доста са скини, но ще ги нося някой ден!!!!!!! Казах.

Аз тук вече почвам да откачам, детето замина на село, а мъжа ми в командировка отпътува още от тази вечер, предните вечери седеше тук по няколко часа, а сега скука и самота  Cry

Обаче мина на визитация един млад доктор- не съм го виждала и не му знам името, и аз проревах,че ми се схвана целия гръб,рамене, врат и човека седна до мен, помогна ми да се обърна и ми направи страхотен масаж, много ме облекчи и отново ме трогна човещината на докторите в тази болница.
Не ми се е налагало да лежа по болници и нямам опит с "материалната благодарност", затова дайте някакви идеи какво да купим на тези страхотни хора тук за почерпка, когато стане време да си ходя.
Подчертавам,че класиката уиски+бонбони не ми е в стила. Мисля за нещо подобно,но по-изискано, близо до нас има френски магазин, да взема една-две бутилки хубаво вино, няколко вида терин или сирене, или някакъв месен деликатес, опаковани в някаква сламена кошница...нещо такова как ви звучи? Трябва да е съвкупен подарък за целия персонал в отделението.

# 354
Здравейте момичета,
От  седмица не съм ви чела и се изписали толкова много. Нямах възможност, тъй като бях на едни изпити. Сега имам тоооолкова да ви чета  Simple Smile
Аз във вторник съм на БХС.  Иначе гаденето ми поотмина. От време на време само ми става малко лошо. Качила съм 2 кг. от края на декември- от както разбрах. Хапвам доста...какво ще правя до 9 тия месец не знам.

# 355
Момичета, усещам,че се облизвате на новите ми дънки   Heart Eyes
но знайте, не си ги давам, никакъв продавалник, никакви 5 лв!!!!!!
Ще ги държа най-малко,за да имам стимул след раждането да се вкарам във форма и да се нахлузя в тях, доста са скини, но ще ги нося някой ден!!!!!!! Казах.

Аз тук вече почвам да откачам, детето замина на село, а мъжа ми в командировка отпътува още от тази вечер, предните вечери седеше тук по няколко часа, а сега скука и самота  Cry

Обаче мина на визитация един млад доктор- не съм го виждала и не му знам името, и аз проревах,че ми се схвана целия гръб,рамене, врат и човека седна до мен, помогна ми да се обърна и ми направи страхотен масаж, много ме облекчи и отново ме трогна човещината на докторите в тази болница.
Не ми се е налагало да лежа по болници и нямам опит с "материалната благодарност", затова дайте някакви идеи какво да купим на тези страхотни хора тук за почерпка, когато стане време да си ходя.
Подчертавам,че класиката уиски+бонбони не ми е в стила. Мисля за нещо подобно,но по-изискано, близо до нас има френски магазин, да взема една-две бутилки хубаво вино, няколко вида терин или сирене, или някакъв месен деликатес, опаковани в някаква сламена кошница...нещо такова как ви звучи? Трябва да е съвкупен подарък за целия персонал в отделението.

Добре си се ориентирала. Имам приятелка, работи в МБАЛ, разправяла ми е, че в отделенията вече не искат да виждат бонбони, уиски и нес кафе. Вярно, че почерпката е от благодарност, но пък всички дават това. Затова казвам добре си се ориентирала, всичко по-различно от горе изброените ще ги зарадва.

# 356
Amelly, много хубаво си го измислила. Сигурна съм, че ще го оценят подобаващо Peace

# 357
и един комплект такива ръчно декорирани бисквити

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 22:26 от Amelly

# 358
Амели, радвам се, че си по-добре и бебчо също. За почерпката и на мен ми допада, това което си намислила. Heart Eyes
Добре дошла на новата бременелка, пожелавам ти здрав бебок на термин! Hug
Леман, стискаме палци за вторник. Peace
За изследванията, на мен ми взеха и кръв и първа урина. Не съм пила вода и не съм хапвала преди това, всичко на гладно.
Утре и аз трябва да изчистя в къщи, постоянно вали и прозорците стават на нищо. Whistling
Рая, не се преуморявай много. И аз съм като теб, една флегматична малко и не работя така бързо както преди, но пък не е и нужно. Не трябва да се преуморяваме много, а да работим нормално. Аз спрях и работата вече, понеже ми беше тежка.
Лека вечер момичета! smile3524

# 359
Amelly дръж се. От сърце ти желая по-бързо да се възстановиш. И аз мисля, че идеята ти е добра за виното със сирена.
Някой беше питал за изследванията. Аз ги правя в Еквита, а БХС в Терапията ми каза моята докторка, по-точно първо в Темялков на ехограф и от там в Терапията.
Лека и спокйна нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт