Отговори
# 330
Благодаря ви много за съпричастността!
Няма да разказвам нищо,защото е било страшно и сега не сте в състояние да слушате страшни истории  Simple Smile Когато са ме приемали,лекарите са мислели,че ще ме изпуснат, но Господ е бил с мен и сега, само 3 дена по-късно,вече съм доста добре.
Страхувам се от лежането,което ми предстои, аз вече се чувствам инвалид, а и колко дебела ще стана....но случват се и такива неща в живота, ти се пазиш от едно,то ти идва друго на главата - съдба.
За всички,които ги интересува Софиямед, болницата е частна,но работи със Здравна каса и за сега, доколкото разбрах, съм с направление по спешност и няма да плащам нищо за лечението и престоя си.Като ме изпишат,ще ви кажа със сигурност.

Тук започнах да се храня нормално Simple Smile всяко зло за добро. Гаденето ми намаля и храната ми харесва, особено обедното меню ми е много вкусно и е много удобно като ти го носят готово, щото аз вкъщи заради пустото гадене спрях да готвя и даже в кухнята не влизах. На другите момичета в стаята храната въобще не им харесва и не я помирисват, но аз съм доволна  Laughing

Яд ме е,че миналата седмица си накупих разни бремелински дрехи, ами аз като само лежа, няма да ги износя, а ако знаете какви готини дънки си взех- шарени жълто-синьо-червено-зелено-черно, такова като размазано, много диви! И ботички за тях, и туники,рокли....да ме питаш за къде бързах, като с тия травми сега и до магазина няма да мога да ходя. Sad

# 331
Амели, радвам се, че всичко е наред вече! Желая ти да нямате повече такива тревоги!
GevyDi, добре дошла при нас!
Засрамена от Raqsvetlina ще взема да почистя и аз вкъщи! Joy

# 332
Господ е бил с теб amelly!!! Майната им на дрехите, важното е, че сте добре, че си звучи страшно, това през, което сте преминали Hug

# 333
Амели, не се притеснявай! Бързо ще се оправиш и ще си носиш готините дрешки! Радвам се, че се чувстваш добре! Ти ме заинтригува с тази болница.

# 334
Raqsvetlina, откъде толкова сили? Моите приключват с прахосмукачката  Joy Миналата седмица измих половината прозорци и още събирам сили да довърша.
Ох мила то и аз едвам едвам като   Animal Snail    Laughing, сега съм се размазала на дивана и с кран не могат да ме вдигнат  Laughing. Иначе и на мен още доста ми се гади ама цяла седмица не бях чистила  Embarassed срам не срам така е момичета нямам сили и това е , като че ли с първата бременност не бях така или пък сега и грижите за малчо ме изтощават, на работа си ходя и  не знам  newsm78, знам само че никога не съм била толкова туткава и бавна  ooooh!
Амели силно гуш за теб, радвам се че сега сте добре с бебчо

# 335
Зачетох се за "Софиямед" и съм много заинтригувана. И като цена е по-приемливо от другите места. Само ме притеснява чакането и неспазването на часовете. Подобно нещо ме влудява  Joy
Ще взема да отида някой път и да проверя как стоят нещата.

# 336
Амели, ние всички се радваме, че си добре, а за дрехите има продавалник.
Котката ми не е кастрирана, тои не е агресивен пък и бебето ще го даржим живот и здраве в другия ни апартамент далеч от космите и самия него, защото е много любопитен и туко виж си легнал до него, пък и папагал имаме тука много бацили ми се струват за новородено newsm78
Иначе възглавницата.... Още се колебая за нея, може като се оправи времето и се движа повече да си оправя съня, ще си проличи с времето  Nature Sunny сега предимно с car003 се движа, че вали и ме е страх да не настина, само тва ми липсва :X

# 337
И аз имам и котка и куче,не съм делила кучето и котката с бебето,за нито един ден,няма да го направя и сега. Mr. Green Котката въобще нейскаше да се доближава до малката,се едно призрак виждаше  hahaha А кучето,да не ви казвам какво е изтърпяло горкото.

# 338
Diadra356, не си само ти така. Аз още крепя дивана и рядко пипам нещо у нас от типа на да заредя пералнята и да си полея цветята. Не помня от кога не съм влизала в кухнята. Никакви миризми не ми понасят.

Amelly, важното е, че си добре. Дрехите не ги мисли. Все като отидеш на преглед ще ги облечеш, или може да се възползваш от опцията с продавалник. До края на бремеността ли ще трябва да лежиш?

Anni0422, котката не е проблем за новородено, ама пилците са огромен. Косматите стават проблем на етап, когато бебока се плюнчи и лапа ръчички - по тях се лепят котешките/кучешки косми и ги гълта. Птиците са друго нещо - много са опасни с този техен прах и изпражнения.

# 339
Amelly,радвам се че вече си по добре и най вече че с бебо всичко е ок Hugпази се и лежи колкото трябва Peace    момоичета и аз като повечето от вас нямам сили за нищо,свършвам нещо на бързо и гледам да се гътна на кревата Mr. Green  Хубава неделя   bouquet

# 340
Колко успокояващо, вече мислех че нещо ми има та само ми се лежи Laughing
Е зор не зор изкъпах кучето hahaha

# 341
  • София
Amelly, пожелавам ти бързо да се възстановиш! Много е неприятно това, но важното е, че сте добре.

Аз се сдобих и с ужасна хрема, явно наистина времето е супер грипозно, поне гърлото вече не ме боли.

Бързо оздравяване на всички, а здравите се пазете  Peace Ух, да мине този месец, да се спре с тези грипове, че ми писна....

# 342
Тутито, и аз искам да изкъпя котарака, но тук още е голям студ и не смея. При вас май е доста приятно и топличко. Преди малко говорих с майка ми / тя е в Санторини/ и каза, че се разхождали по тениски и с шапка на главата заради слънцето  Joy Чак ми звучи невероятно!

# 343
Момичета, имам един въпрос на вас като ви правиха първоначалните изследвания на кръв и урина, бяха ли ви предупредили, че е необходимо да са на гладно или не?

# 344
Момичета, имам един въпрос на вас като ви правиха първоначалните изследвания на кръв и урина, бяха ли ви предупредили, че е необходимо да са на гладно или не?

Да, предупреждават. Аз понеже бях следобяд на преглед и трябваше на следващата сутрин пак да ходя заради изследванията, за да са на гладно.

Общи условия

Активация на акаунт