Отговори
# 630
Мая, благодаря ти за съчувствието. Ами аз съм в Варна. Имам мили колежки и приятелки, но не обичам да обременявам хората около мен. Все пак всеки си има семейство и свои грижи.
Да добавя към коментарите на момичетата. Ние подписахме само граждански преди да забременея, беше в делничен ден, без музика, но в рутуалната стая бяхме и платихме 40 лева, бяхме само със свидетели. Иначе живот и здраве планираме по нататъка да се поохарчим за църковния брак.

# 631
Момичетааа, какво е това ужасно време, сега ми се иска да съм в леглото с котките и да гледам Lost  Mr. Green Ама съм зарината от всякъде с работа.
CurlyD, и ние не сме женени и хич не се и натискам. Други неща са ми важни на мен, не подписа на някакъв си лист, гръмка нова фамилия и купон с роднини, които не съм виждала от 100 години. А пък да се натискам някой да се жени за мен  Naughty
Добре дошли на новите мами   bouquet

# 632
  • Gone with the wind
ku4o, в цяла София ли няма лекар, преглеждаш по ЗК?! #Crazy Това е абсурдно направо. Аз в такова положение бих започнала да звъня на всички поликлиники и да питам техните АГ имат ли места, пък където ми върже....

До сега уж гледах да съм чувала/чела някакви отзиви за дадения лекар, но от вчера сериозно се замислям на това - където попадна и на който попадна. Дори съм се замислила дали да не се пробвам и в Перник (че е наблизо) Rolling Eyes Само не знам направление от София дали ще бъде прието там newsm78 Така и така лекарят по ЗК ми трябва само за направленията за изследване и обменна карта накрая, пък ще си разчитам изцяло на лекарите в Щерев за останалото.

# 633
Кристиша, и ние като разписахме, беше с идеята един ден да си направим сватба. Но колкото повече време минава, толкова повече не искаме вече  Mr. Green Това ни казваха и други наши приятели, минали по този път, но не им вярвахме тогава.  hahaha Е, сега сме на техния акъл.

На нас ни взеха 60 лв за подписването + 60 за фотограф и като сложим разход за медицински към 100 лв+халките+шампанското и чашите.........събира се немалък разход като се тегли чертата.

Танище, не че те дразня, ама аз се излежавам на топло пред ТВ Laughing Само котката ми липсва.

ку4о, мисля че навсякъде важат направленията, но все пак питай. Помисли си и как ще пътуваш с шкембака в жегите до Перник или недай си Боже да се наложи да лежиш последните месеци.....

Каква е тази обменна карта? newsm78

# 634
  • Варна
Здравейте,момичета

Kristisha,ако не намериш кой да те придружи за изследванията,пиши тук и все някоя от нас ще дойде с теб  Hug

Относно брака,аз съм върла противничка на стандартната сватба,но пък много исках да си имам брак с любимия човек  Heart Eyes .Преди половин година в гражданското ритуал с музика беше 80 лв-това за Варна.Църковен не съм правила и нямам представа какви са цените .

# 635
Kristisha  сигурна съм, че ако наистина имаш мила и готина колежка , няма да приеме придружаването ти като  обременяване. Аз също не очаквах, но от както моите колеги разбраха,че съм бременна, се държат много мило и ако могат все ще ми помогнат, та било то и с намирането на желаното от мен ястие за обяд Simple Smile  
  Tanishte супер много ме накефи изказването ти  newsm10 Вярно е , че един подпис не променя абсолютно нищо , даже да не кажа ,че според вече женени познати, по-скоро разваля отношенията....   Да си се чудя и на себе си ,защо след толкова години и на мен ми дойде тази идея. ????? newsm78  

# 636
Ние също не сме се женили - още преди първата бременност стоеше въпроса да се женим за да имаме дете, а аз попитах що трябва да се женим за да имаме дете  Mr. Green И малко след това забременях, пък бременна няма да се омъжвам - то ни мога да си пийна, нито да потанцувам и да се повеселя. Отложихме за след като малката порасне, че да шаферства. Пък колкото повече време минава толкова повече се чудя що изобщо да се женя  Simple Smile

Фамилията си също не бих сменила - то сума ти колежки имах дето се разведоха, върнаха си фамилиите и после трябваше да се обясняват на всеки какво е станало. Не мерси, мъжете не си сменят фамилиите и им е добре  Peace

# 637
така е прави сте ... но в някакви моменти ме спохождат такива мисли....
Аз съм имала друг брак,но за 3 години и нямам там дете ... та ... хем съм за хем съм против брака...
Един подпис не означава нищо... само законно... не означава че човека те обича. и да ви кажа аз... преди да се омъжа за бившия ми мъж се обичахме много повече след като се оженихме... след това всичко се промени много...страх ме е от това чувство и въпреки,че сегашната половинка е нямал брак преди мен и факт ,че някой ден ще иска да се ожени ... незнам  побърква ме.. Обичаме се много... имаме си така приказки..,че някой ден ще се оженяя за него, но за сега за мен е по-важно бебчето...  
А за сватба със сигърност няма да е с много хора и тук... мислили сме някъде да отидем... предпочитаме нестандартно място в тесен кръг... на някой остров и никакви селски изпълнения.. тихоп и кротко... една морска сватба.. Аз така ги виждам нещата, но това може да е догодина или Бог знае кога..Аз всъщност нямам пръстен все още, но сме обсъждали..

Аз се усещам,че на моменти съм по-оглупяла от преди да забременея... ки съм една разсеяна... отвеяна... леле мале...

# 638
според вече женени познати, по-скоро разваля отношенията....   Да си се чудя и на себе си ,защо след толкова години и на мен ми дойде тази идея. ????? newsm78  

Тук не съм съгласна.Бракът нищо, ама нищо не променя в отншенията, освен ако си нямате някакви проблеми в главата вие самите. Някои са били комплексирани и след брака вече се успокояват, други пък са се прикривали и започват да се държат естествено или да имат собственически чувства към половинката......но това е само при хора с пробелми под косата.  Mr. Green Всички останали нормални хора ще ви кажат, че промените идват след появата на децата. Минава иху-аху-то след сватбата и пак си се обичате като преди това, пак се карате за старите неща.....нищо ново.

# 639
Според мен свама души се разбират с и без брак, но в момента в който се появи трети човек- било то роднина... майка баба свекърва и т.н. или любовник и всичко отива подяволите....

# 640
по темата за брака
аз винаги съм си мислела, че преди да забременея ще съм омъжена, е да ама не. С годините и с опита ми нещо ми се промениха възгледите. Сега като знам колко струва една сватба, как е трябва да поканя някви хора дето не се интересуват от мен не са ме виждали от години, после ще говорят и обсъждат сума време след това, а и както съм бременна и да съм с корем и да ме обсъждат и да се вайкат.... о няма да стане
По добре с парите да си купим нещо, квото и да е имот, кола, злато ако ще да е, ама за да гевезя някви "непознати" - не Crossing Arms
Ако моя мъж толкова иска да ме заведе на круиз(колко съм скромна Mr. Green) и да се оженим омъжим там и токоз Crossing Arms
един подпис няма да ме накара да го обичам повече

# 641
Кучо незнам в кой квартал си, но аз вчера се записах за жк в Токуда по ЗК при др.Евтимова и преди се следях при нея, нямам лоши впечатления, не съм и чакала много за прегледите-15-20мин максимум. Единствено трябва да се обадиш да си запазиш час за следене на бременност, но имай в предвид че ще е след 1 месец. Все пак попитай предварително дали има места, но не съм забелязала да връщат бременни  Peace
А за брака и фамилиите, и ние нямаме брак и кво от това пак си се обичаме, проблем е с общи придобивки, които трябва с адвокат да се уреждат за да са и на двамата  Grinning. А и никой не е казал че като се омъжиш трябва да си с неговата фамилия  Grinning

# 642
Памперсче, подозирах от самото начало, че може да няма сватбено тържество  Mr. Green, но надеждата умира последна Simple Smile
Бебитка, Мая, аз все още имам надежда милото да дойде, ако не може би сестра ми ще пристигне от Търново, в краен случай съм се разбрала с една колежка. Аз от два дена, да чукна на дърво живнах малко. 13 седмица наближава, дано ни остави вече това неразположение, да се насладим на бременността си и ние.
За брака мога да кажа че за мен е много важно да знам, че сме едно семейство в пълния смисъл на тази дума. Като се замислиш - един подпис какво толкова, но по скоро тук е важен самия ритуал. Мога да кажа, че емоцията, дори от толкова скромна церемония като нашата, е много вълнуваща, велика и се запомня за цял живот. Недейте да се лишавате от това, момичета   bouquet

# 643
Момичета, аз не искам никой на натоварвам с моето мнение, но само един въпрос. Искате ли вашите деца да имат сватба? Ако да - защо? Нали е едно и също с брак и без брак?

# 644
Момичета много ми е важно кажете какво подробно ви казват докторите на консултациите На мен ми каза всичко му е наред ела след един месец пак ... само дето чух сърце иначе аз ли съм зле но нищо не виждам някакви черни светлосенки а аз исках да видя краченце, ръчички... в 12 г.с. съм споделете опит Дайте съвет

Общи условия

Активация на акаунт