Отговори
# 645
Ние също нямаме брак още, но не ме притеснява. Говорили сме си, че искаме да се оженим, но...кога ще стане не знам. Знам, че не искам някаква голяма сватба. Нещо по- семпло и задължително морска. Бих се оженила единствено през лятото  Laughing. Смятам, че брака би ни променил в положителен аспект, а дали е така не знам. Каквото е писано се случва, независимо какво предприема и дали се бракува човек. Важно е да се обичаме с брак, без брак...

# 646
според вече женени познати, по-скоро разваля отношенията....   Да си се чудя и на себе си ,защо след толкова години и на мен ми дойде тази идея. ????? newsm78  

Тук не съм съгласна.Бракът нищо, ама нищо не променя в отншенията, освен ако си нямате някакви проблеми в главата вие самите. Някои са били комплексирани и след брака вече се успокояват, други пък са се прикривали и започват да се държат естествено или да имат собственически чувства към половинката......но това е само при хора с пробелми под косата.  Mr. Green Всички останали нормални хора ще ви кажат, че промените идват след появата на децата. Минава иху-аху-то след сватбата и пак си се обичате като преди това, пак се карате за старите неща.....нищо ново.

Абсолютно съм съгласна. С ММ сме женени от 5 месеца, но си живеем заедно от 3 години и честно казано брака нищо не промени. Сега сме при свекърва ми и няма проблеми. Всичко опира до това дали ще позволиш на 3-ти човек да се бърка в неща, които не го засягат особено много. Строго индивидуално си е. Ако се чувстваш добре без брак си е супер. В крайна сметка това си е подпис върху хартийка и смяна на име. На брака не се гледа така, както е било по време на бабите ни. Живеем в много свободни времена и никой нищо не може да ти каже, че имаш дете без брак. Просто това не им влиза в работата  Peace Всичко си е въпрос на гледна точка и на усещане Simple Smile

Йоана, лично аз бих оставила избора на детето ми. Както то се чувства добре. Мен никой не ме е натискал и аз никого не бих натискала да се жени/омъжва. Та нали за това му е главата на раменете, да му мисли  Mr. Green

# 647
  • София
Ние явно ще се женим  Mr. Green ама въпроса е дали да поканим няколко приятели и роднини или да избягаме само двамата някъде Simple Smile

# 648
Според мен свама души се разбират с и без брак, но в момента в който се появи трети човек- било то роднина... майка баба свекърва и т.н. или любовник и всичко отива подяволите....
За жалост е точно така  Cry

С милото много пъти сме си говорили на тази тема, че ние двамата сме си семейство, а всички останали са просто роднини и с поведението им към нас ще определим, дали ще са около нас или не. Това по повод проблемите, които имахме от страна на неговата рода. От както сме на това мислене, не сме имали проблеми. Освен това споделяме малко, каквото преценим и така не даваме повод на никой да се меси.

Кристиша, емоцията е много красива, още повече когато сте само двамата и липсват останалите 100 дразнещи и разсейващи присъстващи. Много по-интимна и силна е някак.

Ани, много си права - сватбата не си заслижава нито безумните пари, нито нервите и загубенето време. Дано успеете да осъществите круиза и да подпишете там!

Йоана, за мен е важно хората да са щастливи(включително и децата ми). За мен е егоизъм да натискаш детето ти да се ожени, за да ти достави на теб удоволствието. Бракът е изживяване м-у двама влюбени, техен интимен момент, а не триумф на бабите и родителите.

Ондина, на ехографа в 11 г.с всичко ясно се виждаше - пръстчетата, сърцето как тупка, пъпната връв, крачета, ръчички....всичко. Да не би ехографа на твоя АГ да е по-стар?

# 649
Разбрахте ме грешно, не говоря за натискане на детето да се омъжи. Въпроса е как би ви се искало на вас, тайничко от вътре?

# 650
Според мен, че не вижадш нищо на прегледите е от старата техника, която ползват Naughty Аз в 11 седмица като отидох го видях цялото глава, ръце, как мърдаше и снимка имам и се вижда ясно. #Crazy
Ако искаш да го видиш отиди при доктор с по нови уреди е моя съвет Hug

# 651
Йоана, съвсем правилно те разбрах и ти отговарих каквото мисля и чувствам.  Heart Eyes Нямам против дори и децата ми да са хомосексуалисти, ако това ще ги прави щастили и ще се разбират с половинката си. Нито имам против да живеят на Северния полюс. Няма нищо по-хубаво от това, човек да намери мястото си и да бъде щастлив с начина си на животи да бъде себе си. А щом детето ти е щастливо, нищо друго не ти трябва като родител.

# 652
При нас сватбата стана тайно, знаеха само родителите и свидетелите. Памперсче, сигурно си права, може би точно това, че емоцията беше споделена само от нас двамата я направи толкова силна.
Иначе за круиз си мечтая от три години, но все не се получава. След сватбата това трябваше да е медения ни месец, но в последния момент нещата се провалиха. Да отида на круиз е моята мечта!
Ани, страхотно сте го замислили!

# 653
При нас сватбата стана тайно, знаеха само родителите и свидетелите.

hahaha Ставаме две

# 654
  • София
май ще станем 3 Simple Smile като ви чета май ще се съглася с Валери и ще избягаме

# 655
Аз честно казано нито съм за, нито съм против брака/сватбата  Mr. Green Това си е личен избор и никой няма право да съди другите за него, камо ли пък да тръгне да го убеждава в противното.
Прокарвало се е идея да се оженим, но беше след като разбрах, че съм бременна и след като казахме на техните, които директно ни попитаха дали няма да подписваме. Иначе ако се стигне до подобно нещо - подпис за пред родителите, да се наподсмърчат в гражданското, и после парти в приятели на някоя поляна или плаж  Mr. Green ама ние сме си диваци  Mr. Green
ioana_g , ако говориш за тайничкото чувството да видиш дъщеря си в бяла рокля или сина си в костюм със своята "избранница", вече порастнали и отговорни, не мисля... отговорността се измерва с цялостно поведение, не с полагане на един подпис.

# 656
  • Gone with the wind
Кучо незнам в кой квартал си, но аз вчера се записах за жк в Токуда по ЗК при др.Евтимова и преди се следях при нея, нямам лоши впечатления, не съм и чакала много за прегледите-15-20мин максимум. Единствено трябва да се обадиш да си запазиш час за следене на бременност, но имай в предвид че ще е след 1 месец. Все пак попитай предварително дали има места, но не съм забелязала да връщат бременни  Peace

Сутринта им звънях - места по ЗК щяло да има краят на март. Записах си час за 28ми, като искренно се надявам до тогава ще съм си намерила друг лекар.

Момичета много ми е важно кажете какво подробно ви казват докторите на консултациите На мен ми каза всичко му е наред ела след един месец пак ... само дето чух сърце иначе аз ли съм зле но нищо не виждам някакви черни светлосенки а аз исках да видя краченце, ръчички... в 12 г.с. съм споделете опит Дайте съвет

Ръчички и крачета не видях, но видях едно подскачащо и въртящо се Пумпалче. И аз съм на преглед чак след месец (струва ми се тоооооооолкова далече  Confused)

За сватбите - и ние не сме женени. МиУтУ се беше засилил да се женим преди да родя, но като го попитах "кой ще ни вземе" го напуши смях, та май ми схвана мисълта  Laughing.  

# 657
Е, ние пък ще правим две сватби  newsm03 Една сега, малка, скромна, с роднини и свидетели и една след като бебчето се роди и влезна във форма - голяма, прекрасна, на открито и зелено, с всички наши приятели и т.нат. Simple Smile Това е което моето тайно гласче ми прошепва и наистина желая. Мисля, че човек трябва да направи това, което му се иска. Няма правилно и неправилно, нормално и ненормално  Hug

# 658
Е, ние пък ще правим две сватби  newsm03 Една сега, малка, скромна, с роднини и свидетели и една след като бебчето се роди и влезна във форма - голяма, прекрасна, на открито и зелено, с всички наши приятели и т.нат. Simple Smile Това е което моето тайно гласче ми прошепва и наистина желая. Мисля, че човек трябва да направи това, което му се иска. Няма правилно и неправилно, нормално и ненормално  Hug
  202uu

# 659
Да кажа за моя преглед, и аз не видях кой знае какво. Но и екрана не беше обърнат към мен и ми го показаха само за секунда. Иначе милото каза, че е видяло и главичката, и ръчичките и крачетата. После се опитваше по снимката да ми обясни кое къде е, ама снимката беше много размазана. Та това беше в 10 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт