Отговори
# 660
на мен всеки път ми показват и обясняват и в 4д .. и се вижда всичко .. още откакто беще жълтои мехурче, после когато чухме за 1 път сърчицето и снимка ни дадаха и сега също всичко не обясняват.. стоим поне по 30-40мин... имам си екранче гледам си и аз има екран и док и пред мъжа ми също , после ни дават снимки и видео на флашка да си ги гледаме.

Мами дайте да пуснем по една снимка всеки да се в9идим.. току виж някой път може и да стоим пред един кабинет и да не се познаем...

# 661
Мами дайте да пуснем по една снимка всеки да се в9идим.. току виж някой път може и да стоим пред един кабинет и да не се познаем...

За това е ФБ групата. Аз поне не бих сложила нищо лично тук.

# 662
Да се включа и аз по темата за брака Grinning С мойто мило сме заедно почти 7 години (от студенти), не ми е предложил брак и нямам пръстен, но сме говорили много. Беше ни много трудно с бебеправенето и вече се бях отчаяла и отказала. Решихме на 23 юни 2013 г. да се оженим Hug  Но ето, че има щастие и за нас - разбрах, че съм бременна и се отказахме от сватбата Grinning Да си призная не ми харесва идеята да съм с корем на тоя специален за всяка жена ден! Simple Smile Предпочитам да си имам шаферче и го чакаме с нетърпение  Hug

# 663

За това е ФБ групата. Аз поне не бих сложила нищо лично тук.

Хей, искам и аз да се включа във ФБ групата Simple Smile може ли да дадеш линк да не ви търся Blush благодаря предварително Heart Eyes

# 664
kikito, не можеш да ни намериш. Скрили сме се здраво  Mr. Green
Изпрати ми на ЛС с линк към профила си и ще те добавя.

# 665
Здравейте! Днес бях по прегледи. Сутринта давах кръв и урина в  17пка, после бях във Вита.
Фокси, аз съм в 11,45 на 02.03 във "Фемина"
Връщам се да ви чета.

# 666
Кучо, не знам къде живееш, опитай в 17-а пка /при театър Зад канала/. Но първо звънни по телефона. Утре д-р Венко Павлов е от 14,30 ч, аз съм при него, и питай.
Мая, аз сключих брак преди 2 години. В делничен ден таксите бяха по-ниски, за медицинското дадохме по около 30 лв, халките / от златарския в "Скай Сити"/ излязоха към 400лв

# 667
Аз съм във Фемина на 04.03 от 13ч  Simple Smile

За брака, аз за мен, исках да имам брак - граждански и църковен, нищо не се е променило. С ММ сме заедно от 5 години и само от малко повече от половин сме "законни". Разлика няма, но аз така си го усещах - исках да обявим, че сме заедно (не че не знаеха хората, де), исках да чуя как ни венчаят и да усетя всички нерви и трепети около това събитие. Исках да сме с една фамилия и да съм "вързана" за него и то подчертавам не той за мен, а аз за него. Не, че сега не мога да офейкам, ако ми щукне   Heart Eyes
Имахме 3 сватби с различни гости - гражданско през седмицата, само с най-близките (до брат/сестра), църковна - пак само с най-близките, но малко разширихме кръга и поканихме обичните братовчеди и лели (по-недолюбваните тц) и третата сватба си беше в ресторанта със 100 човека и луд купон.

# 668
Леле, страшни сте! За един ден колко много!!!

А пък нашата сватба беше голяма, шумна и много весела  Laughing Хич не съжалявам! А разлика преди и след няма никаква наистина, а и след детето също. Даже е още по-хубаво  Heart Eyes
Абе love is in the air  Mr. Green

# 669
Момичета, скоро ще изпишем и тази тема  Grinning
Аз другата седмица ще правя изследвания, все още нищо не сме правили, само ходихме няколко пъти да гледаме бебо и това е.

# 670
  • София
Хайде момичета, отивам да съобщавам за годежа на едни приятели Simple Smile
Хубава вечер и до утре  Hug  bouquet

# 671
И тази тема изписахме мамчета... Simple Smile много сме бързи за има няма отрицателно време... Simple Smile

Памперс аз да взема да си активирам профила ли  Simple Smile като вляза в тоз фб и се зомбирвам.. никой нищо не е писал ама аз пред 10 мин рефрешвам и стоя като зомби... :/ клюкарник само...

# 672
"Вълшебната" формула: 49 – М + 1 + N + 3 =…
М – възрастта на бащата, N – месеца на зачатието. Ако резултата е четно число, ще се роди момченце, нечетно – момиченце.

# 673
Формулата показва момченце.

# 674
И на мрн... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт