Отговори
# 270
да,на мен ми се е случи 2-3 пъти,питах док-не е страшно,каза ми да пия нош-па,но скоро не ми се е случвало

# 271
Добро утро и от мен. Sealover, съжалявам, мила! Много ти се струпа!

# 272
Veselotof, можеш спокойно да пиеш парацетамол , по добре е отколкото да търпиш силни болки Peace
При мен подуването е съвсем лекинко сега , малко наболява като се храня , но нищо сериоззно и нямам Т ., което най ме успокоява. Днес ще гледам как съм и само ако взема много да се надувам тогава ще ходя на лекар или пък ако взема да качвам Т.
Егати времето ,  не си спомням такъв мрак такова нещо предната година да е имало .  Close

# 273
И моята лекарка ми беше казала, че мога да пия парацетамол. Специално я питах заради вирусите.
Това време ме разбива! Сутринта дори си мерих кръвното - толкова зле ми беше. Искам слънчице!

# 274
Здравейте на всички, цяла сутрин наваксвам с четенето Simple Smile
Поздравления на всички, които си минаха по реда за ФМ и БХС
Стиснати палчета, за всички като мен, на които им предстои скоро
Включваам се към групата с проблемите със съня, никога преди това не съм будувала а сега се пръквам в 3 при това гладна. Винаги имам един банан под ръка... Някои друг да изпитва глад посред нощ?
Новото 20 при мен е свързано със....слюноотделянето, незнам дали това има общо с Sick, но слюноотделям в големи количества
Относно раждането- аз съм много много страхлива хем искам да знам всичко и да съм подготвена, хем избягвам да мисля от сега, за да съм спокойна и без мн притеснения
Темата за дулите е също интересна, но лично аз не съм сигурна, че бих се доверила на чужд човек. Чух на скоро, че майките на родилките минавали курс за дули, за да помагат надъщерите си... Имало специални пози, в които уж боляло по-малко
Аз също имам проблем с венците, новинаги съм го имала. Пият се и омега киселини, но незнам дали са Позволени сега.
Освен този център Статус мамите от Варна къде си правиха изследванията

# 275
 smile3509     grinning039  на пук на времето ще си мисля че е слънчево! Crossing Arms
 sealover това както го описваш прилича на линфен възел леко възпален , с топли компреси минава но не отлагай ,че аз до АБ съм стигала и е гадна работа. Можеш да вземеш и осцилококцинум за имунитета  Hug Бързо оздравяване на всички-аман и грипове Mr. Green
Diadra356 ми и аз така  Embarassed ,а съм много против яденето нощем ,но сега ако не изям половин бисквитка или друго нещо няма заспиване Crazy
На мен ми се е случвало само половината корем да е твърд  ,но без болка Thinking
_Ninka и аз така ,не си сама Laughing

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 12:45 от tuitito

# 276
Момичета, мажете ли се вече и с какво? Аз редувам 2 масла на Икаров - сусамово и макадамия. Вие на какво сте?

# 277
Момичета, мажете ли се вече и с какво? Аз редувам 2 масла на Икаров - сусамово и макадамия. Вие на какво сте?
Ми на бебешко олио за сега ,после ще мина на преварен зехтин. Моя приятелка се маза с него през цялата бременност,а бебка после само с него ,но не се мажа редовно Embarassed

# 278
Това с преварения зехтин не ми е много ясно. Не е ли голяма играчка? И не мога да си открия крем за лице, от който да не се изривам. Та и лицето - пак с олио. Добре че ми е суха кожата, но ми омръзна. По принцип лесно се изривам, а сега изборът ми съвсем се ограничи.

# 279
Ми не е ,аз слагам купичка в по широка тенджера и количеството стига за 1-2 седмици Wink
За лицето опитай с бебешко тоалетно мляко ,мирише много хубаво и на мен ми действа много добре Hug А някакъв крем за чувствителна кожа newsm78

# 280
Пише ли, че е за чувствителна кожа, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се изривам. Купих си на Авен, но и той не ми понася... Ще си карам до пролетта на олио и зехтин, пък после все ще открия нещо. Ще пробвам това със зехтина. Благодаря!

# 281
  • Варна
Sonderzeichen,аз изследванията си ги правих в Статус.Бях се запътила към един МЦ,но там ми казаха,че не могат да ми направят целият комплект с изследвания и затова предпочетох всичко на куп в гореспоменатата лаборатория .Резултатите излязоха още същият ден,дори онлайн (с изключение на кръвната група ) ги проверих   Peace

Sealover,направо се смля да боледуваш  Sad .Оправяй се бързичко  Hug

Аз пък не само,че също имам проблем с венците,а и трябваше да заменя обичайната си паста за зъби с детска,която хич не ми почиства качествено зъбите  Sad .Като стане  време за миене на зъби и       Sick ...

Момичета,кажете бързо дали пълнеете,защото аз почвам да се плаша вече  ooooh! .Трети килограм натрупах,а не съм увеличила храненето.

Някой беше попитал защо някои от нас се следят на 2 места-аз на наблюдаващата ме по ЗК нямам доверие,а и апаратурата и е голяма скръб.Използвам я за направления.На частно  ходя при този,който ще ме изражда живот и здраве.

ushana,същата работа съм и аз с кожата на лицето.В момента понасям само зехтин,но не го преварявам,а директно така си го нанасям и след 5 мин го попивам.Вярно,че играчка,ама за момента е това...

# 282
Аз лично не бих загрявала зехтина. Така се губят много от полезните му свойства. Особено ако си дала повече пари за студено пресован , няма смисъл после да го загряваш.
А за кремове за чувствителна кожа – T'halion , Bioderma, Etre Belle  имат много хубави серии. Талодерма на проф.Пенев също са добри като избор и на доста по- достъпни цени. За чувствителна кожа е много добре да се използва и термална вода .

# 283
Sealover, благодаря за идеите. Сега ще ги проверя, защото не съм ги виждала досега.

# 284
Sealover,оправяй се бързо и дано не е заушка! Praynig
Веселото, и аз съм чувала че може да се приема парацетамол при нужда!

За мазилата по корема, гърдите и бедрата ползвам олио от бадеми, много е хубаво и попива, не ми цапа дрехите. Взех и скъп крем за по-нататък. За сега се мажа само вечер.

За лицето, ползвам си стария хидратиращ крем, нямам пъпки, лицето ми е чисто.

За пълнеенето, качила съм, но не много, повече в лицето съм сега по-закръглена, и казват че сега съм по-добре. Може би съм кило отготе. За сега коремчето не е прибрано, не мога да видя друга разлика. Mr. Green
И тук времето е мрачно и вали! buria

Общи условия

Активация на акаунт