Отговори
# 375
а за себе си, понеже аз плета, понякога интензивно, ползвам за болките (изтръпване,схващане) крем Арника
обаче не знам за вашите травми от инжекции дали ще свърши работа

Арника и аз съм ползвала за схващане на нерв на кръста, но сега скоро като ми потрябва, прочетох, че не трябва да се прилага по време на бременност и кърмене Sad
Честито на рожденничките, пожелавам ви пухкави и здрави бебоци на есен.
Чакаме момичетата с преглед днес да се отчитат  Hug

# 376
Добро утро и от мен   bouquet
Pampers свеки каза, че етилов спирт или също се казавал и медицински, и с много масаж на местото и втриване.

Tanishte, antigona 
Да сте живи и здрави, много усмихнати и много обичани, и най-големия ви подарък тепърва ви очаква на есен  Hug Весел празник!!!
lokresiq успехче, и те чакаме да разказваш Hug

# 377
Добро утро и от мен!
Честит Рожден Ден на Танище и Антигона! newsm59 Пожелавам им много щастие и хубав и пухкав финал през септември.

Локресия, успех на прегледа! Hug

# 378
Здравейте, момичета  Hug
Благодаря много за пожеланията, черпя ви виртуално с тези вкусотии

и на всички пожелавам най-вече да сме здрави, щастливи, а другото все някак ще се нареди Simple Smile
antigona, честит рожден ден   bouquet

Аз днес за съжаление се събудих с адско главоболие последвано от повръщане, но сега съм доста по-добреее Simple Smile)) В събота ходих в мола да разглеждам за дрешки за бременни, в lc waikiki имаше доста голямо намаление с много сладурски блузки от типа "baby loading", имаше и ризки, и панталони. В H&M също имаше хубави неща, там бяха малко по-скъпи, като панталоните започваха от 60 лв. (имаше и за 35 лв. с много хубави цветове). Аз не знам защо все си мислех, че е още рано, един вид да не предизвиквам съдбата, та нищо не си взех (после ме доядя де). В Теранова има също голямо намаление и от там си взех една рокличка, доста приятна материя.
Ходихме и до магазин "Сладури" да гледаме колички  Mr. Green ей така за информация, но приятеля ми вече си има фаворит - Quinny, която обаче на мен ми се стори толкова огромна, чеее... но има още много време, аз мисля чак към 7-8 месец да купим количката.
Хубав ден пожелавам на всички, въпреки ужасното мрачно, мъгливо време (поне тук във Варна)   bouquet

# 379
Танище, Антигона честит рожден ден!
Относно дрехите за бременни мисля да не купувам. В момента ходя по-спортно облечена, нямам бизнес срещи и не работя, така че не ми трябва по-официално облекло. Пролетта и лятото мисля да ги изкарам с рокли. Все си мисля, че няма да ми е удобно с дънки за бременни. Вкъщи имам два чифта дънки от преди на Теранова, които стават за бременни, но не ги нося.
И аз карах мъжо да влезем в Хиполенд миналата седмица. Врътнахме се малко и излязохме. Количката, която искам живот и здраве мисля да я поръчам през интернет след като бебо се роди. За креватче и сгъваема кошара съм се насочила горе-долу и ще ги вземем предварително.

# 380
Честито на рожденничките  Hug Много да сте здрави и щастливи, а след няколко месеца още по-щастливи  Hug
Аз пък да ви се оплача в събота ми се дояде зелена салатка, хапнах и след по-малко от час като ме почна едно разстройство, после и повръщах и ходех като натровена, малко се уплаших ама мина, явно организма си знае работата и е предпазил бебока от нитратите.
Айде лек ден от мен  Hug

# 381
Честито на Tanishte и Аntigona   bouquet Бъдете много щастливи и на есен да получите най-страхотните подаръци   ylinfant

maymunski, чувала съм за зелената салата, че преди да се яде трябва да поседи няколко часа накисната в студена вода, за да може да се "отмият" нитратите.

Уикенда ходихме на гости на моите роднини и вече официално всички знаят, дори си изпросих леля ми да ми направи една много вкусна супичка, която само тя готви и аз обожавам! Отмъкнах си и един 3 литров буркан със супа, та си имам за тези дни  Whistling

# 382
Честито на рожденничките  Hug Много да сте здрави и щастливи, а след няколко месеца още по-щастливи  Hug
Аз пък да ви се оплача в събота ми се дояде зелена салатка, хапнах и след по-малко от час като ме почна едно разстройство, после и повръщах и ходех като натровена, малко се уплаших ама мина, явно организма си знае работата и е предпазил бебока от нитратите.
Айде лек ден от мен  Hug
И аз направих същата глупост в петък и направо щях да умра, то повръщане ли беше чудо ли беше , а пък и разстройство  ooooh! ужас работа.
Все си повтарям че трябва да внимавам какво хапвам, ама като ми се дояде  Embarassed
и да незарбавя да честия на рожденичките Hug живи и здрави бъдете  и на финала здрав и пухкав бебок   bouquet
А на тези дето са на преглед стискам палци   bouquet
аз днес нещо съм afwitch  Mr. Green

# 383
Честито на рожденничките , много здраве ви пожелавам и една спокойна и безпроблемна бременност   bouquet

Amelly ,значи с теб сме колежки , и аз много обичам да плета , но не съм супер активна  Grinning
Аз в това дъждливото време даже не си и помислям за чистене . Прибираме на бързо и това е , а когато се постопли и слънчицето като пекне ще направим едно основно почистване. А и като зная колко искам да се стопли за да мога да си се занимавам с градинките в двора . Есента си сложих много красиви рози за вкореняване и нямам търпение да си ги аранжирам и да започнат да цъфтят  Heart Eyes
Днес съм и аз на преглед , да видим дано да мине всичко гладко  Praynig

# 384
Танище, Антигона, Честит рожден ден и от мен!  newsm59
Бъдете живи и здрави, много обичани, а септември най-щастливите мами на света! newsm07

Хубав ден на всички и дано днес слънчицето се покаже поне за малко.   Simple Smile

# 385
 newsm67 Весел празник на нашите рожденнички! Никакви неразположения днес и само хубави емоции!  ura

Аз не можах да спя цяла нощ от спазми в стомаха.  TiredСкоро не ми се беше случвало. И днес активно ще почивам на дивана.

maymunski, RAQSVETLINA, не е от нитратите - трябва да изядете поне 1 т салата, за да ви въздействат. Освен това, още не й е дошъл сезона на салатката и кой знае какво сте яли.....Като цяло избягвам да ям неща извън сезона им, както и чуждоземни (изключвам бананите и портокалите)
Аз обожавам зелена салата и се надявам като й дойде времето март/април вече да са се наместили хормоните и да нямам тези стомашни неразположения, за да си хапвам на воля. Praynig

new leaf, сега ти е паднало да се възползваш hahaha
Аз искам да кажа на родителите за 8-ми март, но милото нещо се дърпа. Рано било. Ако станело нещо как ще им обясняваме после.......Преди да забременея той мислеше, че щом разбере новината веднага ще се похвали на целия свят, а аз му обяснявах, че не е хубаво преди 3-я месец да се казва. Пък сега е голяма паника и дори на родителите не иска да казваме. hahahaНо като ми проличи няма на къде да се дърпа.

Tanishte, сега ме зариби да ходя по магазините Mr. Green Ако се чувствах добре веднага се обличам и излизам, че на мен МОЛ-овете са ми в близост. Дънки не мисля да си купувам. По-скоро някое клинче за бременни и то дори 7/8 или 3/4 и няколко туники за него. Ще са ми по-удобни за пролетта/лятото. Аз имам и няколко по-широки роклички, които предполагам също ще ми стават.

Аз огледах из нета разни бебешоркси работи, но преди да си намерим нова квартира не мисля да купувам нищо. До скоро имаше толкова много обяви, а сега е пълно мъртвило......
Гледайки тукашните цени и аз ще се ориентирам към покупки от чужди сайтове. А и трябва да видя какво могат да ни дадат приятели и роднини и да си спестим някой разход. Определно количката ще ми е най-трудния избор.

CurlyD, стискам палци скоро да ти спрат инжекциите! Peace Аз преди години бях така - не можеха да ми сложат абокат и за всяко вливане ме бодяха.....Дори нощес сънувах такива истории.

Успех на всички, които днес са на преглед!

# 386
Tanishte, сега ме зариби да ходя по магазините Mr. Green Ако се чувствах добре веднага се обличам и излизам, че на мен МОЛ-овете са ми в близост. Дънки не мисля да си купувам. По-скоро някое клинче за бременни и то дори 7/8 или 3/4 и няколко туники за него. Ще са ми по-удобни за пролетта/лятото. Аз имам и няколко по-широки роклички, които предполагам също ще ми стават.

Да ти кажа аз се въздържах от покупки, защото засега мога да си нося моите си дрехи, освен някои дънки, но имам и 1-2 рокли, едни къси панталонки, които са с ластик на корема и нося с клин, а и се надявам скоро да се постопли, за да се ориентирам и към по-пролетни дрехи, както казваш туники с клинче или памучни меки роклички. Иначе в магазините има и туники, и клинчета, но аз май ще купувам по-натам, с актуални размери Grinning Иначе за килограмите, мислех си, че съм качила +1, но вчера се теглих и незнайно как е изчезнал, така че пак съм си на началните кг.

# 387
На рожденничките честит рожден ден да са здрави и щастливи, да си износят леко бебчовците newsm38  Party Time  bigdance2
Ние сме казали на почти всички, някои съм ги оставила по-нататък , но родителите ни знаят и много се радват само питат как съм. Simple Smile
За дрехите да ви кажа на клинове ще я карам, аз и без това само тях ги нося целогодишно, само много ми е интерено коегите от академията като ме видят на следващите изпити как ще реагират   Mr. Green newsm78

# 388
Pampers , аз също се притеснявах да казвам толкова рано, но в нашето семейство (а ние сме едно "малко италианско семейство" от вече около 20 човека) няма тайни. Като кихнеш и цялата къща разбира, та дори и не дай си Боже да стане беля, пак те ще са хората, които ще ни утешат и ще ни дадат сили.
Явно ние сме така, познатите ми много ми се чудят, как с братовчедите сме гледани като брат и сестра и леля ми, ми е едва и не по-близка от колкото на тях майките им. Малките ни празници стават една голяма лудница, а скромния семеен обяд почти винаги преминава във вечеря  Joy

# 389
Tanishte, Antigona, честит рожден ден! Пожелавам ви да сте мноооооооооооого щастливи и усмихнати и да ви се случват само и единствено хубави неща!!! smile3525

Amelly, радвам се, че се оправяш. Идеята за кошницата е страхотна!!! Много интересна и най-важното-не е клише (уиски + бонбони).

Аз съм решила да мине още малко време, преди да си купувам дрехи за бременни. Страх ме е да не започна екстремно да раста (въпреки че досега съм наддала 1,5 кг, което е малко, като се има в предвид, че пълнея и от въздуха).

Днес си записах час за ФМ. Оказа се, че моят доктор прави ФМ само събота и сега трябва да чакам чаааааак до 2-ри (тази събота е, но ми се вижда като след един месец). Вече нямам търпение, защото не съм виждала бебо от почти цял месец. Сестрата каза, че няма да е проблем, че в събота ще съм вече в края на 12-та седмица. Надявам се да е така, защото виждам, че повечето сте я правили някъде 11-та седмица.
Майка ми каза, че толкова "често" ходене на УЗ( под често разбирайте веднъж в месеца) било много вредно и само сме облъчвали бебето хаха. И най-добре било да ходя един път на 6 месеца  Shocked Shocked Shocked Shocked Опитах се да й обясня, че не е вредно и че всяка бременна се следи по този начин, но тя не разбира от дума и се отказах.  ooooh!

Хубав ден ви желая на всички  Hug

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 12:43 от nads3

Общи условия

Активация на акаунт