Отговори
# 390
new leaf, предполагам живвеете в една или в съседни къщи. Mr. Green Така лесно се постига тази готина лудница, която описваш. Но когато сте разпръснати по света, нещата вече стоят по друг начин. И ние като се съберем сме като вас, но в ежедневието всеки си е сам с проблемите и гледа да не товари другите.

Tanishte, аз се надявам да не си променям много размера  Mr. Green Но с това лежане и ужасната диетата да видим до къде ще го дакарам......

Anni0422, аз ще се побъркам, ако някой постоянно ме пита как съм и се държи с мен по-различно от преди.  Mr. Green
Ти какво учиш?

# 391
Ами да ти кажа си е побаркващо, ама кво да ги прая възползва се от тях  Mr. Green но с много любов Simple Smile
Уча икономика( управление, уча го от 8 клас) вече към края ама бебо живот и здраве ще е абсълвентче с мен Grinning

# 392
Здравейте красавици,

зор видях докато ви изчета  #Crazy 2- 3 дни като пропусна и после леле-мале!!

Честит празник, Tanishte и Аntigona! Да сте живи и здрави!

Амели, оправяй се бързо и повече никакви случки!!

Ние в събота и неделя изкарахме на гости при моите родители, а майка ми заяви, че нещо много съм се разпуснала и какво е това шкембе   Mr. Green Ние продължихме да си траем и не знам вече почвам да се чудя дали не прекаляваме... Да вземем да си кажем накрая... Ама хайде, така или иначе утре съм на преглед и ако всичко е наред, мисля вече да си кажем  Simple Smile

Аз засега мисля да не си купувам бременни дрехи, имам си едни дънки от миналия път и два панталона, които ми даде една приятелка, ама те са за домашна употреба. Мисля да си взема нещо като понапреднем, хем да мога да го меря на корем вече, хем да видя от какво точно ще имам нужда в съответния сезон.Мъжа ми вика, добре че този път е през лятото - мяташ една рокля и едни джапанки и пей сърце Grinning Миналия път страшно ми се бяха подули краката (това е от недостиг на белтък - само за информация) и с триста зора си намирах какво да обуя, за да ида поне на преглед... Зимата ми се е случвало с маратонки... Да не говорим, че той трябваше да миги връзва милия.

bouquet

# 393
  • Варна
Tanishte ,Антигона, newsm59 newsm59  !Живи,здрави и късметлийката във всичко!  Hug

Тия дни нямам много време да се включвам,защото ще сменяме квартирата и ходим на огледи.Дано скоро се приключи с това,че нещо ми идва вповече  Crossing Arms .Искам вече да сме се нанесли на новото място и да ми отпадне като ангажимент  Whistling

Amelly,поизплаших се като те четох.Много се радвам,че си добре  Hug

Ах тези бременелски дрехи... Така ми идва и на мен да се пъхна в мякой мол и да си понакупя това онова,но все си казвам айде още малко (това от суеверна гледна точка ).Да вляза в четвърти месец и елате вижте   Mr. Green

Тази седмица ще запазвам час за ФМ.Нещо се разколебах обаче за БХС.Винаги съм искала да ги направя и двете,но в крайна сметка реших да е само феталната,а вторият път да ги комплектовам.

Вчера бяхме на село  Heart Eyes .Всичко беше много хубаво,ама много разбити пътищата  Crazy

# 394
Момичетата - които вече бяхте във Фемина - как и кога и къде си проверявате резултатите от БХС?

Аз или не съм разбрала правилно или резултатите ми се бавят. Взеха ми кръв на 21.02.  newsm78

# 395
  • Gone with the wind
http://ngl1.infoart-bg.net/cgi-bin/WebAccess/AssyChk

Ето тук можеш да видиш дали са готови резултатите с имена и дата, на която ти е взета кръв.

# 396
В такъв случай или не са готови, а май трябва да са, или са ми объркали някоя буква от името, защото излиза, че няма "намерени резултати". тц тц, мн благодаря

# 397
Nads, не мисля че ще е късно, то и аз съм за 21. 03. тогава ще съм в 12-та и 4 дни. Hug
Коткинчо, как се сдържате още! Laughing При нас вече всички знаят, и с първата бременност не съм крила, казах си в началото още.

# 398
  • Gone with the wind
В такъв случай или не са готови, а май трябва да са, или са ми объркали някоя буква от името, защото излиза, че няма "намерени резултати". тц тц, мн благодаря

Все пак е минал само 1 раб. ден от взимането на кръвта. Моите бяха готови на 2рия раб. ден.

# 399

Пробвай с други дати. Мен ме бяха въвели с датата от прегледа при Аг-то, а не с датата от изследването.

Bebitka, удряй едно рамо за смяната на квартири - с агенция ли ги търсите? От къде намирате обявите? Аз гледам в Позвънете, гледам и в нета, но нищо Tired А искам възможно най-рано да се преместим.

kotkincho, дай повече информация за този белтък.

# 400
Здравейте момичета,
честит празник на нашите рожденнички. Да сте живи и здрави и една много лека бременност ви желая:)
Аз в петък се сдобих с два панталона за бременни от една приятелка, така че мисля да не пазарувам за сега. Може някоя туника или нещо такова, но май ще изчакам да се постопли първо.
Относно зелените салати - аз ядох доста пъти вече, но нищо не съм усетила да ми има. То нитрати във всички зеленчуци има, независимо дали са сега или в сезона, освен домашните де:) Ама не всеки може да намери такива.
Лек ден на всички и успех на прегледите на тези, които ще ходят днес.

# 401
Здравейте, момичета, зор и аз видях докато прочета всичко Simple Smile
Честит празник на рожденичките - Бъдете живи, здрави и много усмихнати. Леко бременеене и приятно дебелеене Simple Smile
И аз от няколко дни съм с леко главоболие, но не съм пила нищо. Нямам търпение да дойде края на седмицата - във събота сме във Фемина - имам чувството, че само аз не съм видяла как ми се движи бебчето Simple Smile

# 402
  • Варна
Pampers,звъняхме на една агенция,но не можахме да се разберем с нея.Аз имам точни и ясни изисквания,съобразени с нуждите ни,а те предлагат наред нещо коренно различно,опитвайки се да ни убедят,че тяхното е по-добро,което няма как да стане  Simple Smile Затова предпочетох чрез обяви.Ще ти пратя на лични Simple Smile

# 403
Здравейте момичета,
честито на рожденничките !
четох 3 часа докато ви настигна  Laughing и съм още по пижамиииии  Laughing
аз да кажа, че сега в четвъртък ще се записвам за ЖК и се вълнувам, защото и самурайчето ще видя  Wink моята докторка си е поръчала 3Д - не знам дали са й го доставили, ноооо ще е готино, нямам търпение!
иии да се похваля - косата ми спря да пада (сменяще се козината) и си имам никнещи бебешки косичкииии и се сгъсти  Heart Eyes и косъмите ми по другите места намаляха и отъняха    Wink

Pampers - погледнах го стикчето - мисля да го пробвам и аз - ще го поръчам - иначе до сега още се плескам с бебешко олио...  иначе не са ме разконспирирали още приятелите - мислят още, че прекалявам с тъмната бира  Joy

лек и спорен ден !

и аз искам в ФБ - кажете на кого какво да пратя ! bowuu

# 404
Честито на рожденничките,здрави и пухкави бебчета на есен  ylinfant     дрешки за сега не смятам да си купувам(мойте си ми стават)мисля чак като се затопли,има много хубави роклички,сукманчета и както беше писал някой да са в актуални размери Mr. Greenтумбачета,какво мислите за подстригването, аз не съм суеверна,но моя мъж не дава да ходя на фризьор,май ще правя плитки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт