Отговори
# 405
Честито на рожденничките,здрави и пухкави бебчета на есен  ylinfant     дрешки за сега не смятам да си купувам(мойте си ми стават)мисля чак като се затопли,има много хубави роклички,сукманчета и както беше писал някой да са в актуални размери Mr. Greenтумбачета,какво мислите за подстригването, аз не съм суеверна,но моя мъж не дава да ходя на фризьор,май ще правя плитки Mr. Green

Aз съм за подстригване и мисля да отида в най-скоро време. Не съм суеверна.

# 406
  • Gone with the wind
тумбачета,какво мислите за подстригването, аз не съм суеверна,но моя мъж не дава да ходя на фризьор,май ще правя плитки Mr. Green

При така поставени условия от моичкия реакцията ми би била, че ако аз няма да се подстригвам и той няма да се подстригва. Да го видим колко ще издържи  Whistling

# 407
  • Варна
Относно подстригването ,аз декември драстично си подрязах косата,а съм толкова суеверна  Rolling Eyes .Да не говорим,че си го усещам като момченце бебето  Mr. Green .

# 408
тумбачета,какво мислите за подстригването, аз не съм суеверна,но моя мъж не дава да ходя на фризьор,май ще правя плитки Mr. Green

При така поставени условия от моичкия реакцията ми би била, че ако аз няма да се подстригвам и той няма да се подстригва. Да го видим колко ще издържи  Whistling

действайте, и аз не съм суеверна - моята коса стига до дупето... ако не я клъцна . отиде на проскубана перушина да прилича  Joy

# 409
Тези мъже и техните щуротии #2gunfire аз съм му казала да си гледа работата, като иска той да ходи като маумуна Crossing Arms
Да ви се похваля, днес ходих на разходка и се иморих на макс, дано довечера да спя повече Praynig

# 410
Действай Ани,
аз  съм на тренировки довечера и ще гледам страшно към 25 дребосъка - и аз се надявам да се уморя и да спя като бебе  Grinning

# 411
Моля ви помагайте да разчета резултатите от БХС.
Защо има 3 показателя за риска за болестта на Даун, доста е объркващо и незнам кое да гледам.

*****РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА*****
1. ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН е

*ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР*
2. Биохимичен рист за болст на ДАУН (Т21) е
3. Възрастовият риск за болест на ДАУН (Т21) е

За всички други показатели има само вашият риск и възрастовият риск, само за Даун са 3 стойности.
Иначе за биохимични и УЗ показатели, когато пише част от медианата предполагам, че всичко е наред, нали така.

# 412
Pampers,звъняхме на една агенция,но не можахме да се разберем с нея.Аз имам точни и ясни изисквания,съобразени с нуждите ни,а те предлагат наред нещо коренно различно,опитвайки се да ни убедят,че тяхното е по-добро,което няма как да стане  Simple Smile Затова предпочетох чрез обяви.Ще ти пратя на лични Simple Smile

И аз знам точно какво искам, но съм търпелива и ще чакам колкото нужно да го намеря. Mr. Green
Успех в търсенето! Явно в момента има затишие от към обяви.

Lady Pol, най-вероятнозаради ФК се е поробрила косата ти.
За ФБ - прати ми на лични линк към профила си и ще те добавя.

el 8004, като разплетена дамаджана ли ще ходиш до есента?! Shocked Косата ти ще заприлича на метла. Я не го слушай ММ и се поддържай. После може да се наложи и мъжки фасон да те подстрижат, за да я оправят.
Аз трябва да отида и ще го направя веднага щом се почувствам по-добре и мога да изляза от нас. Иначе косата ми е ужасна сега - малко се омазни и се сдобих с ужасен пърхут. В чуденка съм какъв шампоан да си купя newsm78 Все пак се дължи на хормони и едва ли противопърхутните ще ми помогнат.....

happy_day, нищо не разбирам от поста ти newsm78 За всяко нещо пише вероятно 1 от няколко хиляди. Колкото е по-голямо числото, толкова по-добре.

# 413
Защо има 3 показателя за риска за болестта на Даун, доста е объркващо и незнам кое да гледам.

За всички други показатели има само вашият риск и възрастовият риск, само за Даун са 3 стойности.
Иначе за биохимични и УЗ показатели, когато пише част от медианата предполагам, че всичко е наред, нали така.
защо не отидеш направо при  док,вместо да се притесняваш  Peace

# 414

el 8004, като разплетена дамаджана ли ще ходиш до есента?! Shocked Косата ти ще заприлича на метла.
И аз това казвам,най много и март да мине,че да хвърлим и шапките и ще блесна с нова прическа newsm03

# 415
Момичета, аз пия NO-Spa, предписано ми е три пъти на ден по две. Не е ли много? Вие пиете ли и по-колко?

# 416
Аз пък сега чек-нах пак сайта за резултатите - проверявам си по име и дата на пробата и сега ми излезна само информация за УЗ прегледа и че кръвната проба била качествена, няма никакви показатели 1: еди колко си, въобще няма такава инфо. Да не би да е рано още и по-късно да ги въвеждат... ама че странна работа.

# 417

защо не отидеш направо при  док,вместо да се притесняваш  Peace

el 8004 , резултатите са ми добри това го виждам и разбира се, че ще отида на лекар, но чак в петък. Чудя се дали някой е наясно защо са 3 показателите, аз очаквах да са 2 и 3тият не мога да разбера какво точно означава.

# 418
Аз пък сега чек-нах пак сайта за резултатите - проверявам си по име и дата на пробата и сега ми излезна само информация за УЗ прегледа и че кръвната проба била качествена, няма никакви показатели 1: еди колко си, въобще няма такава инфо. Да не би да е рано още и по-късно да ги въвеждат... ама че странна работа.

fosha може би сега ги въвеждат, моите излязоха преди час.  Peace

# 419
happy_day - на теб кога ти взеха пробата и направо в лабораторията ли или в друга клиника и после препращат към лабораторията?

Общи условия

Активация на акаунт