Отговори
# 420
el 8004, хич не му мисли, ами иди да се освежиш. През първата бременност си се постригвах и нищо му няма на детето. Нали трябва да си красива мама Simple Smile

Памперс, ами бебока изсмуква протеините в организма, ако не си ги набавяш достатъчно. По смътните спомени от обясненията на лекарката, недостига на белтъка способства натрупване на вода в клетките и оттам се получава подуване на краката и на ръцете. На мен непрекъснато ми дуднеха да ям повече сирене, пиле, риба, млечни продукти. Хапвах, но пак не успявах да наваксам. Явно на онова дребното му е трябвало огромно количество Simple Smile)
След раждането доки ми изписа да пия протеин за културисти  Laughing  Забравих как се казваше - имаше вкус на банан и по три пъти на ден трябваше да го пия. Много бързо след това ми се оправиха подуванията.

# 421
fosha на 22.02 към 12:00 на обяд, кръв за изследвания ми взеха направо в МД. Но щом вече имаш запис значи скоро ще имаш и резултатите. Стискам палци резултатите да са добри. Пиши после.  Praynig

# 422
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мамита
днес съм бясна най накрия се навих да отида да си направя изследванията с дата 25.01 ,на касата казаха ,че трябва всичко да плащам изтекли ми направленията ,голям срам .Не стига ,че сама се осигурявам и пак да плащам направих част от тях ,за спин и другите болести + кръвната група си ги спестих. Ама и аз съм мн зле голямо чакане му ударих .Както и да е .
мaрия стояновa аз пия по 3 на ден
За подстригването мисля ,че е пълна глупост и преди сме го говорили мисля .Една бременна жена трябва да се поддържа и да се чувства красива.
Пуф ония ден си четох книжката за седмиците как се развива косата и там пишеше - спря ли косопада, сгъсти ли се косата ,нещо от тоя род .. е така ще е няколко месеца след раждането .И се сетих как след няколко месеца като родих малката косата ми почна да пада на кичури ей бях се поболяла .Наваксвала си била ,бърррррр
За възглавничките да дам съвет ако имате възможност взимайте .Ако сега ви е неудобно с коремчетата става 100 по неудобно и като прибавим лятото.Моята е раждана септември и знам какво е увивала съм юрган да станат на тази форма за да ме придържат и коремчето . слагала съм големи възглавнички между краката ми .Удобство си е определено !
Pampers мисля ,че от само себеси ще мине пърхута Simple Smile

Танище, Антигона, Честит рожден ден и от мен!  желая ви най -палавите дечица Simple Smile))))
за дрехите за бременни понакупих си малко и са ми мн удобни не че излизам много де ,сестрами ми изпрати страхотни гримове от Америка ама за леглото ли да се контя Sad(
Оставам ви целувки на всички

# 423
Pampers  нещо съм изпуснала въпроса ти...аз не съм написала резултатите, може би затова не става ясно какво точно питам. Резултатите и на 3те реда са ми 1 към много, но ми се иска да знам какво точно означава показателя, какво измерва.
*****РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА*****
1. ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН е – това би трябвало да е резултата на база моите показатели

*ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР*
2. Биохимичен рист за болст на ДАУН (Т21) е – това не знам какво означава, дали е някаква статистика или е на база моите показатели
3. Възрастовият риск за болест на ДАУН (Т21) е – това би трябвало да е статистически на база годините ми

# 424
  • София
Честито на рожденичките!   bouquet

Аз накупих доста дрехи този уикенд и стигнах до извода, че най-добре, ако ще се купува от магазин с пробване, то да е от Conti, защото там са доста по-нормални цените в сравнение с H&M. Conti имат 2 магазина в София - в Младост до пътеките и до Майчин дом.

Хубав следобед от мен!

# 425
Здравейте бременелки!
Аз съм бясна! Вчера празнувахме 8-ят рожден ден на бъдещия батко и от тази нощ е с температура 39, която не се сваля с нищо. Давам течен аналгин и той не действа. Реших да го заведа на педито за да го види, но отидох 1 час преди да започне да преглежда. Имаше 5 човека преди нас #Crazy След като час и нещо висях се оказа, че още някакви хора били си пазели ред чрез други хора които физически били там и се оказа, че най-рано към 16-17ч. ще влезнем tantrum Не издържах и се развиках, бременна седя в тези бацили при 30 човека и ще ме пререждат. Разревах се и си тръгнах, защото Алекс отново започна да трепери и нямах какво да му дам за температурата. Много тъпо постъпих, но много ми стана гадно, защото казах на лекарката за това, че е болен и ще чакаме. Сестрата поне 5 пъти мина покрай нас и нищо. Смятам, че е безобразие просто.... Минават някакви си възрастни хора, не е честно.
В петък се записах на ЖК, пуснаха ми всички изследвания и каквото трябва. От миналата седмица имам чести прескачания, които много ме тормозят. Гинеколожката на слушалка каза, че ги чува. Аз се записах при кардиоложката за 19.03 на преглед, защото се разбрахме, че тогава ще може да прегледа и сърчицето на бебока.
Ще се гръмна вече, живеем в абсурдна държава. Не знам защо на педиатрите им дадоха право да бъдат на куцо и сакато лични лекари.

# 426
Мими, миличка не се ядосвай, всички са еднотипни, моите приятелки за децата ходят само на частни прегледи при най-старата и грамотна докторица в града. дори мен е лекувала и е винаги в час с пациента си. Ако температурата на дечко не слиза вкарвай го в банята или чорапи с оцет му сложи. Ако и с това не падне отивай в бърза помощ и това е, децата са по важни от тъпите доктори!

# 427
  • Щастлива мама на 3 слънца
mimi_9 винаги съм се чудела как възрастни хора могат да се тъпчат пред малки деца или майки с бременни. С вода опитахте ли и ние бяхме 3 дена с 40 гр слагам я в легена и през нощта и я свалям само така и аналгин давам разбира се Sad Съжалявам за преживяното тъпаци навсякъде .Дано се оправи бързо детенцето ти

# 428
Честито на рожденичките!   bouquet

Аз накупих доста дрехи този уикенд и стигнах до извода, че най-добре, ако ще се купува от магазин с пробване, то да е от Conti, защото там са доста по-нормални цените в сравнение с H&M. Conti имат 2 магазина в София - в Младост до пътеките и до Майчин дом.

Хубав следобед от мен!
2009 година си купих супер удобна пола от конти, но ги продаваха в магазина до община Лозенец(на ъгъла преди общината на Фритьоф Нансен), магазина още си стои, но дали още продават на конти незнам  Hug

# 429
happy day  на мен ми излезе също днес биохимичния.. и при ме навсякъде е 1 към високо число.,.. ако има риск то тогава няма да си 1 , ами ще е дръга цифра .Днес ходих да ми четат резултатите та така ми казаха на мене.Не се притеснявай....

Миме аз пия 3по1 но шпа на ден от началото на януари, не се притеснявай.

# 430
mimi_9, сменяй педиатърката! Нали за това имаме право на избор, а не касата да плаща за всеки пациент на некъдърни и безотговорни лекари. #2gunfire

Момичета, внимавайте със студената вода и увиването със студени мокри чаршафи - така много лесно се получава гърч. В миналата тема писах и сега ще повторя - слагайте на кръст (лява подмишница-дясна свивка на бедрото и обратно) нещо замръзено от фризера като въртите постоянно от единя крак/ръка на другите.Там минават главните артерии. Така в детските отделения сваляха Т докато баба ми беше мед.сестра в спешното.

Ще стискам палци болните мъници скоро да се оправят  Praynig

# 431
Здравейте бременелки!
Аз съм бясна! Вчера празнувахме 8-ят рожден ден на бъдещия батко и от тази нощ е с температура 39, която не се сваля с нищо. Давам течен аналгин и той не действа. Реших да го заведа на педито за да го види, но отидох 1 час преди да започне да преглежда. Имаше 5 човека преди нас #Crazy След като час и нещо висях се оказа, че още някакви хора били си пазели ред чрез други хора които физически били там и се оказа, че най-рано към 16-17ч. ще влезнем tantrum Не издържах и се развиках, бременна седя в тези бацили при 30 човека и ще ме пререждат. Разревах се и си тръгнах, защото Алекс отново започна да трепери и нямах какво да му дам за температурата. Много тъпо постъпих, но много ми стана гадно, защото казах на лекарката за това, че е болен и ще чакаме. Сестрата поне 5 пъти мина покрай нас и нищо. Смятам, че е безобразие просто.... Минават някакви си възрастни хора, не е честно.
В петък се записах на ЖК, пуснаха ми всички изследвания и каквото трябва. От миналата седмица имам чести прескачания, които много ме тормозят. Гинеколожката на слушалка каза, че ги чува. Аз се записах при кардиоложката за 19.03 на преглед, защото се разбрахме, че тогава ще може да прегледа и сърчицето на бебока.
Ще се гръмна вече, живеем в абсурдна държава. Не знам защо на педиатрите им дадоха право да бъдат на куцо и сакато лични лекари.

Мими и аз мисля че това е пълно безобразие, като е педиатър само с бебенца и деца да се занимава все лично и аз миналата седмица попаднах на същото, нямам нищо против възрастните хора но.............. да си имаме уважението , гледат че си с малко дете и се бутат и пререждат дори "уж за малко" възмутена съм  Crossing Arms

# 432
Влажни обвивания правя когато е над 39,5. Слагам му чорапи с оцет, купих компот от малини(четох, че това също сваля температурата).
Наистина бих я сменила , но е много добър лекар и го лекува от много малък. Той има хронични заболявания, тя е запозната с всичко. В близост, което за мен е важно защото той прави астматични пристъпи, има само още един добър лекар с който са колеги, врата срещу врата. Важен плюс е това, че винаги си вдига телефона и при спешни случаи винаги е идвала до вкъщи.
Много пациенти има това създава тези опашки, но трябва да забранят педиатрите да са джипита и на възрастни.

# 433
Благодаря ви, момичета! И аз мисля да по пия още няколко дни три пъти по две и след това да ги намаля на три пъти по едно Simple Smile
За дрехите и аз не мисля да си купувам нещо специално. Има толкова сладки дрешки, които и после ще можем да си носим Simple Smile

# 434
Влажни обвивания правя когато е над 39,5. Слагам му чорапи с оцет, купих компот от малини(четох, че това също сваля температурата).
Наистина бих я сменила , но е много добър лекар и го лекува от много малък. Той има хронични заболявания, тя е запозната с всичко. В близост, което за мен е важно защото той прави астматични пристъпи, има само още един добър лекар с който са колеги, врата срещу врата. Важен плюс е това, че винаги си вдига телефона и при спешни случаи винаги е идвала до вкъщи.
Много пациенти има това създава тези опашки, но трябва да забранят педиатрите да са джипита и на възрастни.
Задължително трябва да се забрани педиатър да е ДжиПи!!!!!!! На Боби е така лекарката и е АД и при нея. Поради същите пречини и аз не искам да я сменям, защото мога да разчитам на нея, макар че вече няколко пъти заради мн работа ни претупва, та да видим кога ще издържа и аз. Тяхната алчнотия за още и още пациенти край няма.
Мими съжалявам мила, че сте изживяли този ад, дано детенце свали Т, ако ли не звънни й казвай че отивате и този път няма да чакте и да намери начин да ви приеме, това е недопостимо наиситна.

Общи условия

Активация на акаунт