Отговори
# 510
Сега ви прочетох момичета  Hug
ще стискам палчета за всички който са на преглед днес Praynig
Много се радвам за Туитито че си видяла малките бебешоци, аз чак другата седмица съм на преглед и за изследвания. Момичета имам един въпрос може вече да сте писали  Embarassed за което се извинявам предварително , ЗК поема ли кръвната група или е отделно, защото като си спомням с първата ми бременност не се поемаше? и още един въпрос всеки ден ми се налага по цял ден да разнасям лаптопа сутрин от вкъщи до работа и вечер така мислите ли че е вредно?
Аз все се каня да питам док и  Embarassed, нещо изкуфявам  Mr. Green
Аз си мисля , че щом до сега си го носила и не е имало проблем , значи тялото ти е свикнало с тази  тежест и няма проблем .  Peace Предполагам , че колкото и да е голям , не е повече от 5 кг .  Peace

# 511
Момичета имам един въпрос може вече да сте писали  Embarassed за което се извинявам предварително , ЗК поема ли кръвната група или е отделно, защото като си спомням с първата ми бременност не се поемаше? и още един въпрос всеки ден ми се налага по цял ден да разнасям лаптопа сутрин от вкъщи до работа и вечер така мислите ли че е вредно?
Аз все се каня да питам док и  Embarassed, нещо изкуфявам  Mr. Green

Изследването за кръвна група мисля, че не е по ЗК (поне аз платих 4лв за него, въпреки че го правих ден след многото други изследвания, защото го забравих  Laughing).
Ти с първата бременност не си ли си правила такова изследване? Защото ако тогава си го правила, няма смисъл сега да правиш. Едва ли ти се е променила кръвната група  Embarassed
За лаптопа не е вредно, поне според мен. И аз моят цял ден го разнасям, а и един лаптоп тежи около 3 кг, което не би трябвало да е проблем Simple Smile

Хубав ден! Hug

# 512
Цитат
и още един въпрос всеки ден ми се налага по цял ден да разнасям лаптопа сутрин от вкъщи до работа и вечер така мислите ли че е вредно?
Ако е тежък ДА Laughing Аз по цял ден стоя пред него , освен на очите едва ли вреди на друго Thinking За мобилните телефони четох някъде че били вредни,но аз не говоря много ,а и си забраних да се вкарвам сама във филми кое е вредно и кое не,защото тогава ще трябва да се затворя в къщи с маска и скафандър Tired
Опитаха се разни познати да ми казват ,че колата ,кафето и т.н били вредни е с усмивка им заявих - Щастлива мама=на щастливо бебе Crossing Arms (в разумни граници естествено Wink )

# 513
Аз не съм плащала нищо за кръвната група. Всъщност нищо не съм плащала, когато съм ходила на лекар на ЖК.

Kikito86 аз също пия No-spa даже ми е предписан три пъти по две. Мисля да го намаля тези дни по едно, после само по два пъти на ден и така...

# 514
Не мога да ви прочета, камо ли да стигна да пиша  Mr. Green Вчера видях беб, 2,7 сми се въртеше постоянно. След 3 седмици на ФМ, да мерим прословутата гънка.

Както и първата бременност, така и сега (при друг док), следят в първия триместър, че и до 15-16 седмица само с вагинален, защото се вижда по-добре. Иначе всичко ми е ок, желязото се е вдигнало, но още месец трябва да го пия, преди да мога да мина на общи витамини. След следващия преглед може би ще тръгна на плуване и йога, да видим как ще съм.

За карането на кола по 120 км на ден, док не вижда проблем засега, може би по-нататък. Но то най-големият ми проблем ще е да намеря къде да пишкам, че сега едвам издържам, пък тогава...

# 515
Много благодаря за бързите отговори момичета страхотни сте  Hug , иначе да около 3/4кг.
а кръвната група знам коя съм, но тези изследвания с първата бременност останаха при старата ми док., сега съм при друг и затова мисля че пак трябва да си направя  Mr. Green

# 516
Момичета имам един въпрос може вече да сте писали  Embarassed за което се извинявам предварително , ЗК поема ли кръвната група или е отделно, защото като си спомням с първата ми бременност не се поемаше? 
Пак не се поема от здравната каса, но ако си пазиш изследването от първата бременност няма смисъл да те бодат наново  Naughty

# 517
Хоп, върнах се Simple Smile

Благодаря, момичета, за стиснатите палци  Hug При мен изглежда всичко е наред, бебочето много шавливо и си отговаря абсолютно точно на седмицата и дните - 9с и 3дни. И миналия път така ги беше забило, този път - пак  Grinning След две седмици трябва пак да отида да направим първата ФМ и БХС, а дотогава ще си кютаме. Изписа ми утрогестан, защото имам лекичко зацапване от време на време, но след обстоен преглед каза, че няма място за притеснение. Май изгледите са и тази бременност да съм с ниско прикрепена плацента  Sad но тя едва сега е започнала да се оформя, та може и да има оправия... Дано...

Лулу, ужасно преживяване, повече не се вкарвай в такива филми, ако можеш да избегнеш  Simple Smile

За витамините - аз не пия и съм доволна, че мнението ми съвпада с това на лекарката ми. Тя хич не е поддръжник и ме поощрява да ям повече плодове и разнообразна храна.  Те тези витамини, освен витамините съдържат разни добавки и помощни вещества, които хич не се знае от какви нишестета ги правят. Все пак предполагам, че когато има осезаем недостиг няма как да не се пият. Не съм съвсем анти по въпроса, но ако могат да се избегнат, по-добре да се избегнат.

Днес голям дъжд, голямо чудо... май пак няма да има разходка за малката...

# 518
Здравейте и от мен в този мрак и дъжд, ужасно потискащ ден, но въпреки това нека да е много усмихнат  Laughing
tuitito радвам се, че си видяла малките шушуклки  bouquet
kotkincho стискаме много малчета Hug
Lulu добре, че се чуствате добре след такова екстремнно изживяване Hug
За усещане на матката само когато ме стегне да ме боли и се втвърдява, но иначе не съм усетила нещо по различно.
За лаптопа аз не бих носила, тъй като имам забрана от лекаря никакаво тежко, и  ако можеш да си спестиш е по-добрия вариант.
И аз чак четвъртък да си видя шушулката, а и тогава баткото ще става на заветните 7г. и съм си взела отпуска него ден за да се подготвям за първия тур на гостите, че общо 3 ни чакат, като изключвам, че той и в детската ще празнува, и за него ще са 4 пъти:) Като циганска сватба Joy
Аз плащам всичко и незнам как седи въпроса за гупата.
Шамс супер, пумпалче викаш:)
Kikito86  щом ти е предписан от лекар този прием, нека той да каже кога да се намали, мое мнение разбира се   bouquet

# 519
Здравейте и от мен в този мрак и дъжд, ужасно потискащ ден, но въпреки това нека да е много усмихнат  Laughing
tuitito радвам се, че си видяла малките шушуклки  bouquet
kotkincho стискаме много малчета Hug
Lulu добре, че се чуствате добре след такова екстремнно изживяване Hug
За усещане на матката само когато ме стегне да ме боли и се втвърдява, но иначе не съм усетила нещо по различно.
За лаптопа аз не бих носила, тъй като имам забрана от лекаря никакаво тежко, и  ако можеш да си спестиш е по-добрия вариант.
И аз чак четвъртък да си видя шушулката, а и тогава баткото ще става на заветните 7г. и съм си взела отпуска него ден за да се подготвям за първия тур на гостите, че общо 3 ни чакат, като изключвам, че той и в детската ще празнува, и за него ще са 4 пъти:) Като циганска сватба Joy
Аз плащам всичко и незнам как седи въпроса за гупата.
Шамс супер, пумпалче викаш:)
Kikito86  щом ти е предписан от лекар този прием, нека той да каже кога да се намали, мое мнение разбира се   bouquet

Коригирам: kotkincho супер, човечето се развива повече от прекрасно, сега мама по-спокойна.   bouquet

# 520
Здравейте милички  Hug
Много пишете, едвам ви изчетох.

При  мен сутрешните гадения , като че ли намаляха, обаче не мога да се наспивам пълноценно през нощта  Confused Постоянно се будя, сънувам разни кошмари... и сутрин съм като пребита.

Довечера съм на преглед и нямам търпение. Нямам никакви оплаквания, но съм в постоянен страх, дали с бебчето всичко е ОК. Много съм притеснена и само глупости ми се въртят в главата  Confused
След днешния преглед ще трябва да ходя на изследвания, поне така ми каза АГ.   

Искам да ви питам, задължително ли са ви правили цитонамазка?
Аз си правих цитонамазка три седмици преди да забременея, дали ще трябва отново?
Притеснява ме това, че ще трябва да ме пипа, та заради това ще си занеса резултата от цитонамазката, дано ми се размине  Praynig

Хубав ден ви пожелавам, ще пиша когато се върна от доки!   bouquet

# 521
Здравейте милички  Hug
Много пишете, едвам ви изчетох.

При  мен сутрешните гадения , като че ли намаляха, обаче не мога да се наспивам пълноценно през нощта  Confused Постоянно се будя, сънувам разни кошмари... и сутрин съм като пребита.

Довечера съм на преглед и нямам търпение. Нямам никакви оплаквания, но съм в постоянен страх, дали с бебчето всичко е ОК. Много съм притеснена и само глупости ми се въртят в главата  Confused
След днешния преглед ще трябва да ходя на изследвания, поне така ми каза АГ.   

Аз си правих цитонамазка три седмици преди да забременея, дали ще трябва отново?
Притеснява ме това, че ще трябва да ме пипа, та заради това ще си занеса резултата от цитонамазката, дано ми се размине  Praynig

Няма да ти правят цитонамазка.

# 522
Цитонамазка не съм правила а и док не е искал newsm78 Сигурно ,защото след операцията такава доза АБ изписа ,че и да е имало нещо не е оцеляло Joy
Нинка всичко ти ли ще приготвяш?! Помощници няма ли , да се пазиш Hug

# 523

Здрасти, моята цитонамазка беше от един месец преди да забременя, и не ми правиха нова. Лекарката каза, че ако е до 6 месеца преди забременяването е достатъчно.

# 524
fosha аз съм също на 2-ри, но от 11:30  Laughing, най-вероятно ще дойда с малкия та като изляза може да се засечем  Hug само се обади  Peace

Общи условия

Активация на акаунт