Ясновидци/врачки - тема 16

• 189 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!

Относно сурата ............

А не може ли просто да си я пускаме вечер?

Ами честно да ти кажа не знам. Никъде не пише че не може да се слуша.
Предполагам че пак става, но просто ако ти я четеш влагаш от твоята енергия а според мен това е важно. Може да пробваш да я четеш докато я слушаш или ти си прицени как

Но то е като да си запишеш молитва на касета и да отидеш да си я слушаш в църквата. Досега всички които познавам си ги казват. Но както казах не съм сигурна и това е само мое мнение.

Както казах аз я спрях след четвъртия ден и не знам дали действа. Но за другите две ги има препоръчани на много места във ислямски форуми за борба с черна магия и джинове

# 436
Може да си внушавам но след като си тръгнах от там започна всичко да върви назад.това ме навежда на мисълта че нещо не е наред На изпроводяк изпрати поздрави на едни мои съселяни.Тук още повече ме жегна че нещо не е наред.

# 437
сега глупавата гъска ще трябва да търся начин да изчистя замърсяването в къщи.Че си и платих за това.;

# 438
Пишете за Адем , има един в София "офиса" му е близо до дентрална гара , записваш си името на един лист за следващия ден ,
аз ходих там , но нещата си останаха същите , все още съм без работа  и нещата в къщи не вървят

# 439
Пишете за Адем , има един в София "офиса" му е близо до централа гара , записваш си името на един лист за следващия ден ,
аз ходих там , но нещата си останаха същите , все още съм без работа  и нещата в къщи не вървят

Писали сме вече за него в темата.
С една дума БЕЗПОЛЕЗЕН . Пълен мошеник  Mr. Green

# 440
Момичета, тази вечер съм се зачела по чуждите форуми,и се натъкнах на нещо доста интересно.   bouquet

Neli.to, моля само не ми се сърди, че мисля по въпроса. Много материал за размисъл  bouquet

В никакъв случай не се сърдя за това,че мислиш:)Хахахаха ,е човешко е да се мисли    bouquet, Колкото до страха.....съгласна съм с вас.Нека проверим и тогава.  Аз просто го открих това и го копирах,не съм искала да поствам нещо вредно.Дано се окаже, че  е безобидно и помага.
Peace  HugВсяка молитва помага! Наистина има и изследвания, че дава сила на човека, като засилва, балансира и успокоява биополето му
Затова език - не език, чужди свещени книги и наши, никога не може да навреди, щом е молитва!
 (А и няма молитва за зло - няма такова понятие) Simple Smile Разбира се, по-добре е наистина да знаем какво казваме - затова по-добре на български да си ги казваме - какво мислите?

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 19:43 от ivona_echi

# 441
Момичета, тази вечер съм се зачела по чуждите форуми,и се натъкнах на нещо доста интересно.   bouquet

Neli.to, моля само не ми се сърди, че мисля по въпроса. Много материал за размисъл  bouquet

В никакъв случай не се сърдя за това,че мислиш:)Хахахаха ,е човешко е да се мисли    bouquet, Колкото до страха.....съгласна съм с вас.Нека проверим и тогава.  Аз просто го открих това и го копирах,не съм искала да поствам нещо вредно.Дано се окаже, че  е безобидно и помага.
Peace  HugВсяка молитва помага! Наистина има и изследвания, че дава сила на човека, като засилва, балансира и успокоява биополето му
Затова език - не език, чужди свещени книги и наши, никога не може да навреди, щом е молитва!
 (А и няма молитва за зло - няма такова понятие) Simple Smile Разбира се, по-добре е наистина да знаем какво казваме - затова по-добре на български да си ги казваме - какво мислите?

И аз мисля да пробвам от тази вечер... ще чета в оригинал има значение , всичко има значение - езикът , звукът , трептенията , вярата ... да видим....Единственото което ме притеснява е ,че съм християнка , а това е ислям... Бог е един , но де да знам....това е единственото ми колебание...

# 442
Ами и аз така го чувствам, и затова ще си го кажа на български, защото ще го произнеса искрено, иначе ми е необичайно това обръщение с аллах - при молитвата е важно да е от дълбочината на душата - значи, чета си я на български Simple Smile
.. и ..ще ви напиша какъв е резултатът Simple Smile

# 443
Да - ще започна от тази вечер - а относно езиците - нали бавно мисля нещо тези дни:
първо мислех  newsm78- четене в оригинал 1 бр. + превод 1 бр. четене;
Ноо-о, после се сетих, че злосторниците сред нас са сред нашите близки и по-длечни познати - сънародници, значи - достатъчно е по 1 бр.четене - преводът!  #2gunfire
Инфо - първи доклад - след 3 дни Grinning

Точно обратното - силата е в арабските букви. Преводът ти е даден е за да разбереш какво говориш.
А за Ванга - ползвала е кукли, легени и повои.
В кръга на шегата-като от стоки за 1 лв.Поне човек не остава с подозрението, че носи продуктите за вечеря-чушки, черен пипер , кокошки, както е в други чародейски пунктове.
hahaha Hug Ryannn,  много ми хареса Simple Smile

# 444
Здравейте!

Предполагам че пак става, но просто ако ти я четеш влагаш от твоята енергия а според мен това е важно.

Да! Верно! Не се сетих, ама нали затова си пишем тук.
А кои са другите две?

# 445
 Момичета, започна смях да ме "напушва" покрай тия колебания-на български, не на български.
Та после си казвам: "я на арабски. поне чужди езици да понауча"  Laughing Laughing Laughing

# 446
Момичета, започна смях да ме "напушва" покрай тия колебания-на български, не на български.
Та после си казвам: "я на арабски. поне чужди езици да понауча"  Laughing Laughing Laughing
hahaha Joy Joy Joy

# 447
Здравейте!

Предполагам че пак става, но просто ако ти я четеш влагаш от твоята енергия а според мен това е важно.

А кои са другите две?

Другите са Surah al-Falaq and Surah an-Nas

................................................................................

Surah al-Falaq („Разсъмването”)

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ
Бисмиллях ир Рахман ир Рахим
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния!

113:1 قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ
Кул'а'уду Би-Раббил-Фаляк
Кажи [о, Мухаммад]: ”Опазил ме Господът на разсъмването

113:2 مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ
Мин Шарри Ма Халяк
от злото на онова, което е сътворил,

113:3 وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ
Уа Мин Шарри Уасикин Ида Укаба
и от злото на тъмнината, когато настъпи,

113:4 وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ
Уа Мин Шаррин-Наффасати Фил-Укади
и от злото на духащи по възлите [магьосници],

113:5 وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ
Уа Мин Шарри Хасидин Ида Хасад
и от злото на завистник, когато завиди!”

................................................................................

Surah an-Nas ( „Хората”)

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ
Бисмиллях ир Рахман ир Рахим
В името на Аллах, Всемилостивия, Милосърдния!

114:1 قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ
Кул'а'узу би-Раббин-Нас
Кажи [о, Мухаммад]: „Опазил ме Господът на хората,

114:2 مَلِكِ النَّاسِ
Маликин-Нас
Владетелят на хората,

114:3 إِلَهِ النَّاسِ
Иляхин-Нас
Богът на хората,

114:4 مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ
Мин-шаррил-Уасуассил-Кхан-нас
от злото на шепнещия съблазни [сатана], побягващия,

114:5 الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ
Ал-Лади Юуасуису фий Судурин-Нас
който нашепва в гърдите на хората,

114:6 مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ
Мина Ал-Джиннати Уан-Нас
[сатана] от джиновете и от хората!”

Може и последните стихове от Surah Al-Baqarah но не знам точно последните колко

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 21:46 от *Марчела*

# 448
Здравейте!

А кои са другите две?

Другите са Surah al-Falaq and Surah an-Nas, както и последните стихове от Surah Al-Baqarah.

Surah al-Falaq („Разсъмването )

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَ

Мерси!!! Мисля, че за всички ще е необходимо.

# 449
*Марчела*
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт