Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 34 ~

• 38 435
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Надуфче и аз, ама и там голяма драма, тюююю
Свършва драмата вече Laughingаз търся съкровището Mr. Green

Рая Peace Joy  bouquet

# 691
Систър , само да не се окаже и той че е от родата,че като гледам как нагъва питиета като нас, чак ме е страх  Mr. Green

# 692
Момичета, не знам дали сте го писали, ама режисьорчето Баръш не остава без работа. Започва нов сериал - римейк на корейски такъв - по фокс тв. Започвам да се чудя, съседите толко ли го закъсаха откъм идеи, та сега и корейски сериали шъ копират...
ако е ИРИС е супер просто,на мен ми беше трудно да свикна с дръпнатите актьори #Crazy....искам някой като Каванч например Whistling Thinking Thinking Thinking Hug Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ама спрете се бе ДУРРРРРРРРРРРРР   много сте изписали станах ей така  #Crazy  да ви чета Joy

# 693
ООО Наде, еми а дано се провали пък, въобще не ме е срам да съм толкова лоша. Искам нито едно дело на Фатих да не успее, гадинката мръсна дето ни открадна щастливия край и се извъртя на 360 градуса щом му замириса на пари.
Да се проваля, въобще не ме е еня за него. Толкова ме разочарова, че и два пъти при това. Crossing Arms Не искам да се сещам и да виждам името му в някой от бъдещите проекти на Хазал и Чаги.

# 694
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Систър  Hug Голям ми е срамежливко  Blush  Simple Smile

Лудостче  Hug  Crazy

опасен той  Peace
Скрит текст:
  и той жаден  Mr. Green  

Ох котьооо
Скрит текст:

# 695
ООО Наде, еми а дано се провали пък, въобще не ме е срам да съм толкова лоша. Искам нито едно дело на Фатих да не успее, гадинката мръсна дето ни открадна щастливия край и се извъртя на 360 градуса щом му замириса на пари.
Да се проваля, въобще не ме е еня за него. Толкова ме разочарова, че и два пъти при това. Crossing Arms Не искам да се сещам и да виждам името му в някой от бъдещите проекти на Хазал и Чаги.
Peace

# 696
Каванч прилича на Клаус обаче Whistling

# 697
Момичета, не знам дали сте го писали, ама режисьорчето Баръш не остава без работа. Започва нов сериал - римейк на корейски такъв - по фокс тв. Започвам да се чудя, съседите толко ли го закъсаха откъм идеи, та сега и корейски сериали шъ копират...
ако е ИРИС е супер просто,на мен ми беше трудно да свикна с дръпнатите актьори #Crazy....искам някой като Каванч например Whistling Thinking Thinking Thinking Hug Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да нали главния и там се гътва Laughing таман  за Фатих и сие Mr. Green

# 698
Ех,това котенце...,ох да не говоря,че става опасно  Blush  Mr. Green

Излиза ми настроение за спам и вече Рени ще ме бие  Joy

# 699
Почват столичаните,революцията и 7 часа разлика...т.е ОГ ще е 2 епизода на седмица най-много 3... ooooh!

то и в Ориндж каунти,Мелиса умира-да ви е познато....... Crossing Arms

# 700
ООО Ива  Hug, ами аз имам 3 теми да чета, ама тука моабетът много сладък, а и така ми липсваха всички, шъ чета утре на работа,  все трябва да си запълня времето някак  Joy Joy

# 701
Каванч прилича на Клаус обаче Whistling
Има прилика, да.  Peace
Скрит текст:

# 702
Ех,това котенце...,ох да не говоря,че става опасно  Blush  Mr. Green

Излиза ми настроение за спам и вече Рени ще ме бие  Joy
Що пускай си  Laughingаз пуснах тема вече #Crazy

# 703
  • Някъде там
Иве  welcome

Нямат спиране коконите.Ставам за 5 мин и после  running  Joy