Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 211
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте прекрасни момичета! Искам да споделя една чудесна новина с вас, след 2 интервюта в една фирма най-накрая ми се обадиха с предложение за работа и аз приех. От понеделник започвам:)) Работата е в моята област, занимавам се с реклама заплатата не е като в договора, който си написах но се надявам с времето да се коригира. Радвам се и се вълнувам, защото от 1,6 г търся работа без успех. Най-интересното е, че след  срещата, която беше в понеделник ми се обадиха за интервю от още една фирма, доста голяма и реших вчера да отида да видя за какво става въпрос, ще звъннат средата на другата седмица. Ако ме изберат ще съм пред дилема кое да избера и кое ще е по добро за мен. Сега искам да ви помоля да ми споделите върху какво да работя за изглаждане на взаимоотношения с половинката? Прегръщам ви и ви обичам! Благодаря!

# 166
  • София
Мче плаща се, как.  Grinning Само дето е по-хубаво да си предплатиш с добро (това тъй наречено посяване) отколкото после да го отнасяш  Mr. Green Макар че, да не забравяме, че в лошите ситуации винаги има и нещо добро.

Baiche, страхотна новина  Hug Heart Eyes

# 167
Baiche , браво, нека стане това което е най-добро за теб!  Hug Praynig

На мен пък ми е писнало да се боря, искам просто нещата да се случват и да съм щастлива - не казвам че в момента съм нещастна. Искам да ми върви "по мед и масло" и да се случват чудеса - ей така дето се казва "от въздуха да ти дойде". Айде стига са сме се правили на мъже - не че не го налагат обстоятелствата.  Като гледам какво става наоколо почвам да се питам - какво, мамка му, означаваше да си жена?!?  Rolling Eyes

# 168
  • София-в сърцата на моите деца
Искам най-доброто за мен и моето семейство-здраве,работа и късмет в изобилие!!! Hug

# 169
  • Costa Rica
Когато получиш нещо без усилия, означава че или вече си платил за него, или че тепърва ще плащаш цената му  Simple Smile

Е, това е в основата на цялата психоза, която е обзела обществото от поне 2000 години насам. Убедеността че "много хубаво не е на хубаво" и чувството за вина и греховност , което ни се насажда в главичките от малки ни е докарало до тук Naughty И прави от психолозите едни мноооого богати хора.

Не казвам, че за вас не е неоспорима истина, щом го вярвате - значи е така. За вас.

# 170
  • На острова
Мче плаща се, как.  Grinning Само дето е по-хубаво да си предплатиш с добро (това тъй наречено посяване) отколкото после да го отнасяш  Mr. Green Макар че, да не забравяме, че в лошите ситуации винаги има и нещо добро.
Точно това имах в предвид. Особено в частта за "предплащането с добро"  Heart Eyes

Поздрав за всички:

# 171
  • Бургас
Когато получиш нещо без усилия, означава че или вече си платил за него, или че тепърва ще плащаш цената му   Simple Smile

Е, това е в основата на цялата психоза, която е обзела обществото от поне 2000 години насам. Убедеността че "много хубаво не е на хубаво" и чувството за вина и греховност , което ни се насажда в главичките от малки ни е докарало до тук Naughty И прави от психолозите едни мноооого богати хора.

Не казвам, че за вас не е неоспорима истина, щом го вярвате - значи е така. За вас.
и аз не вярвам в това,преди да почна да ви чета винаги,когато черна котка ми мине пътя ми се случваше нещо лошо,задължително макар да не съм суеверна
Сега като видя черна котка,усмихвам се и мисля за темата и за всички,които пишете в нея и всеки път се сещам за посланието,което носят всички положителни публикации и то е,че добрите и лошите неща в живота,те просто се случват,без значение дали ние самите сме добри или лоши,дали сме го заслужили или не,дали котка ни е минала път или сме счупили огледало и т.н.Откакто чета тази тема съм запомнила едно и то е,че всичко е в нашите ръце ,каквито са мислите ни,такъв ще е и живота ни и от положителните и отрицателни неща в живота ни единственото,което трябва да вземем са само поуките!

# 172
  • София
Baiche , много се радвам за добрата новина и новата работа! Успех! Ти заслужаваш най-доброто! Simple Smile Hug Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 173
добрите и лошите неща в живота,те просто се случват,без значение дали ние самите сме добри или лоши,дали сме го заслужили или не,дали котка ни е минала път или сме счупили огледало и т.н.
Peace
Напълно права си.

На мен пък ми е писнало да се боря, искам просто нещата да се случват и да съм щастлива - не казвам че в момента съм нещастна. Искам да ми върви "по мед и масло" и да се случват чудеса - ей така дето се казва "от въздуха да ти дойде".
И на мен ми се иска, но уви .. при мен нещата никога не се случват просто ей така, а с много усилия ..  Tired
Обаче благодарение на тази тема се промених в положителна посока и продължавам ...
Байче, честита нова работа! Hug Нека се случи това, което ще е най-доброто за теб.Успех!

# 174
  • София-в сърцата на моите деца
Peace
Напълно права си.

На мен пък ми е писнало да се боря, искам просто нещата да се случват и да съм щастлива - не казвам че в момента съм нещастна. Искам да ми върви "по мед и масло" и да се случват чудеса - ей така дето се казва "от въздуха да ти дойде".
И на мен ми се иска, но уви .. при мен нещата никога не се случват просто ей така, а с много усилия ..  Tired

Байче, честита нова работа! Hug Нека се случи това, което ще е най-доброто за теб.Успех!
И аз така мислех,че всичко при мене става с много усилия,докато не реших,че при мене всичко става от раз и то...почна така да се случва. Heart Eyes.Хубавото от раз!!! Каквото мислиш ,това и става...! PeaceТа и за черната котка..Изведнъж реших,че ми е на късмет и сега ,като я видя ...и хуквам да я гоня да ми пресече пътя...на късмет да е!! Joy

# 175
  • София
Благодаря, благодаря, благодаря! Обичам ви!

# 176
Здравейте , много сте изписали - бравоС на вас  Peace
Честита работа на Бойче  Hug
Добре дошла на Десс - къде се изгуби душицо  Crazy, поразписвай се сеиз- тугиз  , че като ти видя поста и се сещам за вярата , която ми вдъхна по пътя на сбъдване на най- хубавото нещо в живота ми Crazy . Блаодаря ти , блаодаря ти  newsm51  Вярата наистина прави чудеса Peace
Делфинка , това , което пишеш във поста си мисля че го беше писала веднъж и си мнооого права. Това възпитание , което сме получили тогава ни действат като спирачка днес за всичко , което желаем.  Докато не го осъзнах ,действах по следният начин- ако днес не вляза през вратата , утре ще го направя с касата . , което си е чиста и проста борба , за която става въпрос. Е, ставаха нещата , немога да се оплача , но те повличаха повече грешки отколкото добри последици.
Когато осъзнах , че не е нужно непременно да пръскам пот от усилия наляво и надясно и че ако не бързам борейки се със поредното нещо в живота си - печеля мнооого повече и количествено и качествено ...... при това за какво плащане става въпрос .
Законът за привличането   какво казва - каквото  мислиш - това ти се случва....
Следователно ако мислиш че постоянно трябва да плащаш за всичко хубаво - ами само сметки ще са ти на главата ..
Пак взех да филосоствам нещо  bowuu

# 177
Благодаря, благодаря, благодаря! Обичам ви!

Пожелавам ти да усетиш с цялото си същество Твоята работа!

# 178
  • Tам през Атлантическия океан
  Защото  ни е дълбоко вкоренено убеждението, че всичко се постига с упорит труд, с много усилия, старание, обмисляне, че е грешно да получаваш нещата "наготово", а трябва да си ги извоюваш.
Ще те разочаровам но и аз мисля така  Laughing

Когато получиш нещо без усилия, означава че или вече си платил за него, или че тепърва ще плащаш цената му  Simple Smile

А защо така с това плащане де , тея цени , инфлации  Joy Hug

Просто си казвате ,ще се потрудя , ще се постарая , с постоянство ще се добия  .....  Hug

Дайте пример за нещо получено без никаво дейстивие , хахде да не е 'усилие'  Grinning

Първо е мисълта/намерението после следва действието  Grinning
Дори да спечелиш от тотото , трябва да пуснеш фиш  Grinning после ако ОП, спечелиш крупна сума , трябва да се постараеш да я инвестираш подобаващо, умно иначе всичко може да изтече м/у пръстите  Wink 

Личен пример с мен/нас , моето семейство , спечелихме Зелена карта , при получаването на известието бе голяма еуфория след което почнаха 'трудностите' , подготовката и т.н . пристигането тук и стартирането не от 0 а от - .
От страни/от далЕко вероятно вс. е изглеждало оП ...... цветя и рози и красиви пози  Laughing е не че не го е имало де  Laughing Просто има от всичко и трудности и по-лесни неща , и несгоди и радости , гадости ,лоши моменти , хубави мигове   .... и така  Hug

# 179
Момичета нали и аз търся работа от доста време. И подавам тук там документи. И преди няколко дни ми се обадиха от едното място. Поканиха ме за интервю за утре, и като попитах за каква длъжност става въпрос и ми каза работник на машина направо #Cussing out . Аз съм с две висши образования, учила съм почти 10 години от живота си, говоря два езика и ме викат за длъжност за която изискванията са средно образование. До такава ли степен не се оценява образованието. Аз не искам висок пост, но пък чак толкова ниско. Оставаше и за чистачка да ми предложат. А после се учудиха, че им отказвам още преди интервюто. Толкова години учене на вятъра. Напоследък като си пиша автобиографията и като почна да си описвам дипломите и сертификатите се чудя как може човек с толкова знания да не може да се реализира. Cry Чудя се дали онези дето са на по-високите постове могат да покрият моите знания. Оплаках ви се. Аз ли всеки път привличам  неподходящи работи не знам.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт