Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 659
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Момичета- вярвам, че няма да ми се разсърдите  Peace Но ето какво ми се набива на очи в постовете ви :
. До такава ли степен не се оценява образованието. Аз не искам висок пост, но пък чак толкова ниско..... чудя как може човек с толкова знания да не може да се реализира.  Чудя се дали онези дето са на по-високите постове могат да покрият моите знания. .... Аз ли всеки път привличам  неподходящи работи не знам.  Thinking
.... Само не ми е ясно защо трябва според тях да си извивам душата и да ходя на работа и да ми се реве. И аз съм отказвала.  
И се моля и драпам да не стоя в дупката. Но не става всеки път.

Искам си моята приказка, пък![/b]

Аз съм възмутена. Наистина в БГ не се цени това колко си учил и колко знаеш или можеш.Тук търсят необразовани и неуки хора, защото те са по лесни за манипулиране. Аз също имам висше образование, но никой не дава шанс да започна... когато всеки взима свой човек. На моето работно място има отдел, в който бих могла да работя, но там взимат хора с основно образование, само защото са наредени от някой. За това хората, които не са успели да се реализират тук бягат от БГ. ...

Вие вярвате в неуспеха  !!! Докато не си промените мисловните модели и излезете от т.нар. "роля на жертвата",  животът ви няма да се промени....човек привлича това, което мисли...вие дълбоко вътре в себе си сте убедени, че няма да получите подходящата работа, че сте недооценени,  ситуацията е гадна, несправедлива.....докато виждате само този аспект на живота, животът от своя страна ще ви показва само това свое лице  Peace

Обичам ви, Съжалявам, Простете, Благодаря  Hug

За някой може да да са неуверени и да смятат, че няма да получат хубавата работа, но тук не става въпрос само за мислите ти а и за реална преценка. Човек трябва освен да мисли положително и да умее реално да гледа на нещата. Това с работата е масово навсякъде не само при определени хора. Все пак не може да си търсим работа да се сблъскваме с реалноста и да си викаме ееехххх колко хубаво е всичко, днес пак ме подцениха заради някой глупак, но нищо аз ще си мисля положително... Всеки човек, който е положил усилия би се почувствал не добре.Нека си говорим истината. Много е лесно всичко да прехвърляме на Вселената и на мисенето ни.Винаги в по - маките градове безработицата е била проблем. Аз лично винаги си казвам така нека да става каквото трябва и ако тази работа е за мен нека да я работя. След неуспех не се разочаровам а се амбицирам и все повече започвам да вярвам........

Щастието е като парфюм: не можеш да предадеш уханието му на някой друг, без да има мъничко по теб.
Хорас Браун

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 12:25 от dea 555

# 196
Много си права. Няма причина за сърдене. Обаче аз не мога да разбера, защо успявам ,примерно за работа, за благополучие, а,когато се отнася за преборване с тревожността ми и страховете ми, не мога да се преборя.......непрекъснато гоня лошите мисли, старая се да овладявам постоянно присъстващата, дори неситуативна тревожност в мен.....но нещо не е ,както трябва......
Миличка, разбирам те  Hug Аз съм така когато иде реч за любов или самочувствие и самоодобрение. За някои аспекти трябва повече време и търпение....на мен последното не ми е силна страна  Mr. Green Това, което трудно възприех, но успях най-накрая, е че щастието, успехът, самоусъвършенстването са път, процес, а не константно положение, т.е. продължават до края на живота и след всяко сбъднато желание, постижение, следва да се работи за постигането на друго и така  Simple Smile Ако чувстваш, че нещо не е наред- потърси го, само ти може да си отговориш какво е  Hug А промяната не става за един ден, трябва време и отново любимото ми търпение  Mr. Green И доверие в живота/Вселената/Бог  Simple Smile
 Деа, реалността е такава каквато си я направим  Peace Да, очевадно в държавата положението не е цветущо. Но това как подхождаме към ситуацията, как я възприемаме и какво извличаме от нея е само наш избор  Peace Казвам го не защото някой автор е написал така, а защото съм се убедила от личен опит  Peace Била съм на дъното и в здравословен, и в емоционален, и във финансов аспект. Успяла съм да променя нещата само и единствено благодарение на личностна промяна  Peace Естествено имам още мноооого да постигам, но това е животът- непрекъснат път към по-добро  Heart Eyes
(И още нещо- никой няма правото да определя кой е "глупак" и "недостоен" Peace Аз лично имах голям проблем с това- да се науча да не съдя и квалифицирам хората. Не трябва да се сравняваме с никой и за хубаво, и за лошо.)

# 197
  • София
Аз съм Богиня и очаквам от Вселената да се държи с мен подобаващо Wink

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 198
  • Бургас
Казвам го не защото някой автор е написал така, а защото съм се убедила от личен опит  Peace Била съм на дъното и в здравословен, и в емоционален, и във финансов аспект. Успяла съм да променя нещата само и единствено благодарение на личностна промяна  Peace Естествено имам още мноооого да постигам, но това е животът- непрекъснат път към по-добро  Heart Eyes
(И още нещо- никой няма правото да определя кой е "глупак" и "недостоен" Peace Аз лично имах голям проблем с това- да се науча да не съдя и квалифицирам хората. Не трябва да се сравняваме с никой и за хубаво, и за лошо.)

подкрепям на 100 %

Много си права. Няма причина за сърдене. Обаче аз не мога да разбера, защо успявам ,примерно за работа, за благополучие, а,когато се отнася за преборване с тревожността ми и страховете ми, не мога да се преборя.......непрекъснато гоня лошите мисли, старая се да овладявам постоянно присъстващата, дори неситуативна тревожност в мен.....но нещо не е ,както трябва......
тъй като аз мисля,че основна причина за нашите страхове и депресии идват от начина ни на хранене,давам линк от една статия за прясното мляко http://zdravjivot.org/7085/%D0%BC%D0%BB%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D1%82% … 0%BA%D1%82%D0%B8/
на много хора ще им прозвучи нелогично,но по здравословни причини съм на специална диета,преи постоянно изпитвах страхове,сега положението е много различно,когато стомаха ми е наред и мислите ми са все положителни
но най-положително ме зарежда темичката и конкретно вие   bouquet
Благодаря ви,момичета  Hug

# 199

[/quote]

shiningsmile
Напълно съм съгласна с това. Аз също мога да кажа, че съм се преборила с това да определям кой какъв е. За мен също не е правилно. А тук го казах просто ей така, зашото съм сигурна, че почти всеки си го мисли.  bouquet

# 200
  • София
Някой беше казал, че разликата между дипломираното и недипломираното невежество е само в хартията. Не си бройте хартиите, гледайте себе си, настройката и ентусиазма. Това ще кажа, защото съм се сблъсквала с хора, които имат купища сертификати, а не знаят накъде да се обърнат, за да си видят задника, с извинение.
Че е несправедливо отхвърлянето на учене и опит, е. Ама не обръщайте внимание на такива неща, вгледайте се в себе си.  Wink

Въпреки разликата в мненията за това, дали си плащаме по някакъв начин за събитията в живота ни - имаше една приказка, като направиш нещо, не чакай да ти се върне от същото място. Не винаги можем да проследим пътя. Нищо, ама нищо не е случайно. И ако птичето изневиделица ни каца на рамото, това пак е ефекта на пеперудата - някой ти е имал телефона, дал го е на друг, трети случайно те е похвалил в разговор - и ето: от тези дребни и незначителни неща за теб се получава нещо голямо.

Има твърде много неща във вселената и живота ни, които още не можем да си обясним, само се опитваме, понякога до степен на фанатизъм. Аз не отхвърлям никакви теории. Избрала съм да вярвам, че доброто ни връща добро, а злото, рано или късно - зло.

# 201
  • Costa Rica
Има твърде много неща във вселената и живота ни, които още не можем да си обясним, само се опитваме, понякога до степен на фанатизъм. Аз не отхвърлям никакви теории.
  202uu

# 202

Вие вярвате в неуспеха  !!!

Виж, тука може да поспорим - хората които ме познават добре ме класифицират като "болен оптимист". Аз категорично вярвам че всичко ще стане и то ще е по-хубаво от колкото мога да си го представя. Всъщност ако трябва да изредя плюсовете от седенето без работа списъкът ще е дългичък - има неща които се случиха и за които не съм си и мечтала че могат да са точно така.
Преди време започнах работа с огромни компромиси от моя страна - резултата беше - никакво желание да ставам сутрин като знам къде отивам - направо ми се повръщаше, направо бях като пребита вечер и то само от напрежението и от стискането на зъби, естествено здравословните проблеми не закъсняха много, изнервих се до краен предел и почнах да се карам и да се цупя на всички - все едно те са виновни, да не казвам за какви пари ставаше въпрос и колко редовно се изплащаха.
Дразня се понякога като почнат да ми вливат акъл, но пък мнооого рядко им се вбесявам вече - преди палех от четвърт оборот.
Нормално е да имаш върхови и спадове в емоционално отношение. Явно понякога е по-добре да се оставиш на гнева или каквото там те е гепило - да утепеш някоя възглавница от бой  и да си го пратиш да си ходи.

# 203
Това за млечните произведения го знам и отдавна съм ги почти изхвърлила от употреба. Единствено на синьо сирене не мога да устоя понякога. Пък и се храня според кръвната си група. При мен проблемът идва от това, че трудно се справям със самоодобрението и самообичането, обикновено се старая да угодя на любимите си хора и се поставям на заден план и непрекъснато се самообвинявам.....не ми казах те вярно ли е това за чудесата и щракане с пръстчета

# 204
  • София

Baiche,  за кое ритуалче ме питаш? Thinking

За пожелаването на 4 желания и щракването с пръсти;))

# 205
И аз затова ритуалче питам?

# 206
  • София
alinnna, явно има такъв ритуал, дали е вярно (колко действа), надали някой може да каже със сигурност. Аз днес си казах и щракнах. Не беше пред огледалото, на улицата се сетих. Едно чудо стана, сътворих го сама (свързано е с творчество, който се занимава знае - не става само с бачкане, трябва вдъхновение, нещо... хм, чуждо ти идва Simple Smile Така де, посети ме днес). За останалите две чудеса още не знам, хаха  Laughing

papugai, не приемай "вие" като всички Simple Smile Впрочем и аз имам голямо поле на плюсовете при свободното време на безработие, а преди не само ми се повръщаше, но и повръщах всяка сутрин само при мисълта за престоящото напрежение. И все пак ми липсва активността. Баланс му е майката.

П.С. Докато пиша, сте продължили. Не му знам описанието на ритуала - и аз онзи ден го прочетох тук и го подкарах по интуиция.

# 207
Принципно от проба глава не боли  Grinning Току виж чудото станало! Ми и ние да караме по интуиция пък...

# 208

Baiche,  за кое ритуалче ме питаш? Thinking

За пожелаването на 4 желания и щракването с пръсти;))
Пропуск имам нещо. Къде е този магически ритуал  Sunglasses

# 209
Някъде в тази част беше писано за ритуала, но и аз не го намирам...

Общи условия

Активация на акаунт