Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 049
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • На острова
Мия, разцентровала си се нещо, явно си в стрес. И да идеш при джи-пи най-много да те прати на психолог или в по-лошия случай директно ще ти предпише розови хапчета  Grinning Чети, мисли, почивка, и ако трябва рязко да свършиш нещо в живота си, не го отлагай  Peace От препатил, дето се вика (същите симптоми просто)  Laughing
Я съм се разцентровала, я прекалено съм се центровала  Laughing Иначе вече са ми предписвали и на мен от розовите..

В процес на промяна сме, да, не знам до колко това може да ме стресира, при положение, че е за добро. А и аз не се усещам напрегната..

И на мен единственото, което напоследък ми доставя радост е да се занимавам с малкия. Нямам търпение да свърша работа и да се прибера, да си играем.

Искам да благодаря и на *Мила*, за това, че не си е изтрила един постинг от 2009 г. (писала е изрично, че понеже е лично и ще го изтрие в следващите дни  Blush) Споделенето ми беше много от полза.
Скрит текст:
Там обяснява за отношенията с половинката си и как устоява на силната му енергия и думите, които са способни да я накарат да се чуства сравнена със Земята. Моят мъж е подобен типаж и понякога неговите думи са склонни да ме наранят много..Те дори не са и обидни, хората ще ни се смеят, ако споделя последната такава случка..Но аз го приемам много навътре и определено ще приложа нови тактики.

# 91
  • София
Споделяйте всичко, което Ви е помогнало....................  bouquet

Da, da vzemame opit Simple Smile

# 92
  • София
Ми то това със споделянето за всички важи бе, прекрасни  Grinning Вълшебствата понякога са в малките неща, изкуство си е да започнеш да ги забелязваш и да им отдаваш значение. После става като снежна топка, натрупват се  Peace Не е нужно да изцериш рак, за да го напишеш тук.

Преди десет дни написах нещо в блога си, което не е в мойта сфера, просто ми направи силно впечатление и изпитах нужда да го направя. Пуснах и "отебах". Дни наред си стоеше тъй. И седмица по-късно някой го "откри" и започна да се разпространява из мрежата, без изобщо да съм имала очаквания. Направи повече посещения от който и да е пост пред последните 4 години, откакто блогът съществува. Пък покрай него подновявам комуникацията с човек, към когото имам известни... хм, симпатии и стремежи  Mr. Green Виждате ли, дреболии  Sunglasses Може и нищо да не излезе, можеше да си кажа "ха, голяма работа", но в момента ми хареса да се кефя, въпреки че може да погине така както е почнало.

Вие сте наред  Joy  bouquet

П.С. Каква е разликата с другите ми постове - разликата е, че не очаквах някой да обърне внимание и не следях нон стоп посещенията и шерванията. Теорията за "пускане" на желанията ви е позната. Неочаквана тук.

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 14:36 от phil

# 93
  • София
Мили съфорумки, голям проблем ли е , ако пропуснеш един ден и не вземеш лъжица от сладкото с малини? Simple Smile

# 94
  • София
Мили съфорумки, голям проблем ли е , ако пропуснеш един ден и не вземеш лъжица от сладкото с малини? Simple Smile

Да.  Laughing Моментално ще почнеш да си мислиш - и така цял ден - как не си си изяла лъжицата, което ще ти скапе деня, защото само за това ще си мислиш. Пробвай да я изядеш наум, като си го представиш. И спрете да се втелясвате в тия ритуали  Rolling Eyes

# 95
  • София
Слушам и изпълнявам! Simple Smile  bouquet Joy Joy Joy

# 96
  • Бургас
  bouquet

# 97
  • София

А пък на мен ми стана толкова вкусно това сладко, че го изядох наведнъж  Embarassed.
И сега май трябва наново да купувам  Laughing.

# 98
  • София
И аз се изкушавам да си хапна повечко от него,а  не само 1 лъжица, но......стриктно спазвам ритуала. Simple Smile

# 99
Здравейте! От няколко седмици ви чета много активно и чак сега се осмелявам да пиша. Купих си книгата Подсъзнанието може всичко преди година. Когато я прочетох за първи път бях много въодушевен, но ми мина много бързо мерака. Година по-късно, сега, когато смея да кажа е най-трудния период който съм имала в живота си я преоткрих. Изчетох всичките ви теми и активно започнах да променям съзнанието си, да прилагам всичко, което прочетох. Много съм благодарна за всичката полезна информация, която сте споделили. Постовете на някой от вас ме вдъхновиха изключително много. Вярвам че нищо не е случайно и с удоволствия ще споделям с вас всичко, което постигам със силата на мисълта. Поздрави на всички и много сбъднати желания.

# 100
Етоооо, че и аз имам с какво да се похваля най накрая. Желания не пиша, защото не чувствам че искам, но направих едно ритуалче и както по - горе каза Phil, хич не му мислих....Посях парички и след няма и седмица получих пари, които не очаквах, че ще взема. Много се радвам, защото имах голяма нужда от тях....и те дойдоха в най - неочаквания момент, когато вече бях загубила надежда Simple Smile  newsm53 Имам си в вълшебна кутийка, в която споделям всичко, което получа. Така тя става магическа и умножава това, което съм и подарила #Silly  animal037 Аз също много промених мисленето си от както открих тази тема Simple Smile и съм много щастлива че я има. Сега се опитвам да провам и това с англеските крила...малко ми е странно, но ще опитвам. Звучи ми положително Simple Smile
Много целувки на всички и очаквам да се похвалите Simple Smile

P.S. Много съм съгласна с думите на Phil:
Ми то това със споделянето за всички важи бе, прекрасни   Вълшебствата понякога са в малките неща, изкуство си е да започнеш да ги забелязваш и да им отдаваш значение. После става като снежна топка, натрупват се

# 101
  • София

И аз един ден пропуснах да си хапна, но затова пък на следващия така ми се услади, че си намзах една препечена филийка:)) Не го мисли, важното е да вярваш, че хубавите неща идват към нас.  Hug

# 102
Може да го приемеш по друг начин не като нарушение.
Ето например , че сладкото или съдбата или Вселената ти намеква да не се тревожиш ако отклониш някое предложение за работа или то просто ти се размине , защото ще изникнат още повече предложения - като повечкото /в случая две / лъжици сладко , които ще се наложи да изядеш като компенсация на забравената една предният ден.

И да питам по Варненски - КО ПРАИТЕ МАЦКИ  newsm78  hahaha

# 103
  • Costa Rica
И аз се изкушавам да си хапна повечко от него,а  не само 1 лъжица, но......стриктно спазвам ритуала. Simple Smile
Аз съм писала по-рано, че при мен желаният резултат дойде 6 месеца след като изядох и забравих сладкото. Май най-важно е да пуснеш желанието, а не да се стискаш да не излапаш буркана наведнъж Laughing

Клем4е, сЕдим и мислим... май повече сЕдим newsm78

# 104
от толкова месеци не съм ви навестявала, но явно усетих сериозна липса и се завръщам, доколкото времето ще ми позволи
прекрасно е наистина, че някой се грижи за темата по този начин, това е толкова труд, благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт