Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 065
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте сладурки,така ме развеселихте с това сладко, моето е към привършване вече, че беше голям буркан, но от 2-3 дни не съм хапвала забравям го. Може би и това е знак:)) Хубав ден на всички!

# 106
  • София
ха ха ха ..........заради това сладко, една съфорука ни нарече "Кулинарки".  Joy Joy Joy

# 107
  • София
Посях парички и след няма и седмица получих пари, които не очаквах, че ще взема. Много се радвам, защото имах голяма нужда от тях....и те дойдоха в най - неочаквания момент, когато вече бях загубила надежда Simple Smile  newsm53 Имам си в вълшебна кутийка, в която споделям всичко, което получа. Така тя става магическа и умножава това, което съм и подарила

Страхотно  Hug А аз сея кълнове и се чудя що все трева паса  Joy Ще взема да пробвам.
И аз по инерция си направих такава кутийка - преди време като рязах картинки от списания за карта на желанията, която така и нямам желание да направя, си останаха там. Дожаля ми да ги хвърля. Сега каквото ми хрумне, го драсвам на едно листче и вътре. Да видим.

Нали тия дни съм на Елиф Шафак - тя има една теория, от баба си - че ако искаш да отстраниш нещо, обгради го в кръг, със стени, и то ще изсъхне. Сега, тя като че ли има друго предвид, основно социалното ограничаване на човек, обаче аз го пренесох към желанията по следния начин: Защо трябва да се "пускат". Защото ако се фиксираш върху тях и ги обградиш от внимание, и ги впримчиш в ограничените варианти, които умът ти може да измисли, на практика ги "ограждаш", издигаш им препятствия и им пречиш да се случват както те си знаят. Нещо като задушаваща любов. Не знам дали съм права, нито пък дали се разбира какво имам предвид Blush

Ето и видеото от ТЕД, интересно е, макар и не съвсем по темата (има субтитри): http://www.ted.com/talks/elif_shafak_the_politics_of_fiction.html

П.С. Малко спамче Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 12:28 от phil

# 108
phil Simple Smile
Много добре го обясни...но аз си мисех днес до като отивах на работа, точно за това, как в едни книги казват да не спираш да мислиш и да визуализираш това, което искаш да ти се случи и да си представяш едва ли не че ти се е случило а в други книга, практики, ритуали и теории хахахаха  Flutter smile3533 казват, че трябва да ги забравим и да не мислим изобщо. Малко си противоречат нещата, но аз правя така какато го чувствам и ми се иска. Например има нещо, за което пиша на вселената от вече 1 година и то не се случва а и неспирам да го мисля, представям си дори че е истина и то не става и не става. Казвам си така...единият вариант да не му е дошло още времето, другият е да не става, защото е за мое добро или пък аз го прогинвам с постоянното си мислене и "мрънкане". Например за ритуалчето с парите по новолуние не го очаквах направих го ей така, защото ми се преиска. newsm78 Малко ми е противоречиво и бих искала и другите да споделят какво мислят по въпроса.

# 109
  • София
Да, и това съм го мислила. И стигнах до извода, че трябва да мислиш за целта, но не и за начините. Т.е. искаш работа - представяш си, колко добре се чувстваш като си активна, как чакаш петъка, за да отидеш на заслужен излет, какъв нов костюм носиш... Но не и каква да е и откъде се появява. Или партньор - как сте щастливи заедно, правите разни неща и пр. Но не и как ще се свържеш с него и какво може да ви срещне. Или нов дом. Представяш си как добре се чувстваш, как каниш гости... но не и откъде дявол да го вземе ще се намерят пари/ богати роднини/ печалба от тото.  Simple Smile

На мен ми е изключително трудно да не се отнасям във всевъзможни сценарии и затова наистина предпочитам да се опитам да изхвърлям всякакви размишления от главата си след "основното" пожелаване на резултата  Tired

П.С. А, да, със сигурност има и неща, за които просто не сме готови и трябва търпение и работа върху себе си. Например ако си лабилна в момента, дали желаната работа няма да те стресира, вместо да ти донесе удоволетворение...

# 110
а със сладкото нямаше ли и някакъв ритуал за привличане на пари или греша? newsm78

# 111
Да, и това съм го мислила. И стигнах до извода, че трябва да мислиш за целта, но не и за начините. Т.е. искаш работа - представяш си, колко добре се чувстваш като си активна, как чакаш петъка, за да отидеш на заслужен излет, какъв нов костюм носиш... Но не и каква да е и откъде се появява. Или партньор - как сте щастливи заедно, правите разни неща и пр. Но не и как ще се свържеш с него и какво може да ви срещне. Или нов дом. Представяш си как добре се чувстваш, как каниш гости... но не и откъде дявол да го вземе ще се намерят пари/ богати роднини/ печалба от тото.  Simple Smile

На мен ми е изключително трудно да не се отнасям във всевъзможни сценарии и затова наистина предпочитам да се опитам да изхвърлям всякакви размишления от главата си след "основното" пожелаване на резултата  Tired

П.С. А, да, със сигурност има и неща, за които просто не сме готови и трябва търпение и работа върху себе си. Например ако си лабилна в момента, дали желаната работа няма да те стресира, вместо да ти донесе удоволетворение...

Фил,благодаря
точно това имах нужда да чуя. Винаги съм си мислела,че трябва така, но все не се получава.  друго си е да го чуеш от някой друг. Написала си го много точно..

# 112
  • Балчик-Сливен
Да се включа и аз ,прекрасници  Hug И аз,след мнооого прочетени неща съм се  питала-да визуализирам ли или да "пусна" желанието? При мен се оказва,че пускането е с по-голям ефект,иначе явно измъчвам и Вселената,и й показвам колко много не й вярвам,щом й повтарям постоянно какво искам.
Желания отдавна не пиша,ритуали не спазвам-измислям си ги,пък както дойде,без да е на всяка цена.За мен е важна вибрацията,която излъчвам ,защото тя привлича подобни неща...

# 113
М , дааааааааааа аз явно нещо немога да си пусна желанията  newsm12
Постоянно визуализирам когато имам време за желанията си , но се появяват точно тези паразитни мисли -  то хубаво с това изложение да е къщата ама знаеш ли как ще пече беееее......, а този прекрасен двор със беседката и басейна ....ми кой ще го поддържа беееее ....., леле ми толкова много приятели да идват постоянно на купони в къщи ....та аз ще се превърна във готвачка и сервитьорка беееее- ще съм по- заробена във домакинството от сега.......оф. Да не говорим за това как се чисти два етажа със Рейнбоу ........ Също искам тоалетната да е до банята със още една плъзгаща врата между тях и перално помещение до банята ....оф , ама как ще го проектират сегааааа... newsm78 Ами другото нещо - как ще се отопляваме зимата хем искам да има камина , че внася уют - хем ще се цапа навсякъде..ама ако сме със парно във избата - трябва да слизам всеки път пък да се поддържа топлината.....Трябва да разпределя многото си пари по влогове из банките така че при евентуален фалит на банката депозита ми да е защитен от държавата.........
Още да продължавам ли  smile3507 . Да не заспахте и вие като мен в горното изброяване.

Сега взимам всички тези мисли - и една по една със шут ги изстрелвам във Вселената .....
Лека нощ прекрасни мои феи   bouquet
phil , благодаря ти че ми напомни къде е ключът  Hug

# 114
  • Пловдив
Привет, мили феи!
Днес си направих почистване на дома със свещ, засадих си парички в 2 саксии, говоря си с Вселената  
( така почуствах нещата), а  моите мъже не бъзикат, че само магии правя.
Сега ще се опитам да визуализирам, че искам да ми се случат няколко неща.

Лека и спокойна вечер феи!

Днес мартенички давам
от сърце, за твоите ръце!
Да те радват и красят и
много здраве и щастие да ти
донесат!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 00:40 от vanichka75

# 115
Честита Баба Марта, вълшебници! Hug
Желая ви щедри дози пролетно настроение!
Нека Баба Марта бъде благосклонна към всички нас и направи душите ни чисти и лъчезарни!
Желая ви много здраве, много щастие, късмет и усмивки!
Бъдете все така позитивни!

# 116
  • Пловдив
.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 21:20 от vanichka75

# 117
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И ПРЕЖИВЯВАНИЯ И СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ!  Simple Smile  bouquet

# 118
# 119
Нали тия дни съм на Елиф Шафак
И аз!!!  smile3521 newsm51

...стигнах до извода, че трябва да мислиш за целта, но не и за начините...
  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт