Подсъзнанието може всичко 55 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 54 031
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
алина, страха е най големия враг. Харесвай се такава, каквато си. Живей към момента, не си затормозявай мислите с какво може да стане. Ти както разбирам, цели филми в главата ти. В место да си почиваш, ти правиш сценарий и то лоши. Да преположиме, че ти прилошее по време на лекции. И какво от това? Отговори си на тези въпроси. И спри да си ги задаваш. Прекалено много позволяваш на егото, да контролира живота ти. Това по темата за притесненията ти. А сега ще ти предложа едно едно клипче, което те съветвам да изгледаш и си дай сметка, какво пиеш и защо се тровиш.

Момичета, искате ли да ви покажа един филм за водата? За нейната сила. За това че тя е висш интелект. След като го изгледах, я приех като член на семейството, което е личното ни дж пи, пръстена на Арабела, вълшебната пръчица и мога още да си я хваля, но обобщено ще го нарека така. Вече знам, че у дома си имам най силната и мощна част от вселената, която за момента мога да видя и пипна, да ме чуе и да ми приеме поръчката. Моят каталог на Вселенческият магазин.

Имам и още две хубави клипчета, но не съм ви ги показала до сега да не би да ги знаете и да се повтарям. Едното филм супер развлекателен (френски) сбрал тази тема и го показал на драгия зрител. А другото са 3 безнадеждни за докторите случаи, за които в крайна сметка се видя, че не са били безнадеждни.

# 466
  • София

Момичета, искате ли...

О, да искам(е)  Flutter Особено последните безнадеждни случаи ме заинтригуваха  Praynig Не мисля, че повтарянето е проблем , защото който ги е гледал, просто няма да ги гледа, а контингентът в темата се мени и е хубаво да се опреснява и съдържателно. Благодаря   bouquet

alinnna, можеш сама. С инструктор вероятно е по-лесно и ясно, ако можеш да си го позволиш. Аз започнах случайно след тази статия, в която има клипче с показно на основната част.

http://e-vestnik.bg/7883/ognyan-simeonov-otkazvaneto-na-tsigarit … ezplatna-tehnika/

На темата тук вече пуснаха линк, има си и форум само за ТЕС, а книгата я има в Спиралата.

# 467
Честито  radi_san   flower @  Hug

Някой може ли да ми припомни какво беше това за рождения ден, когато ти се пада да е в сряда? Не го намирам ..... ooooh!

Не знам дали това имаш предвид, но ще копирам какво намерих в нет-а. Този април моят рожден ден също се пада в първата сряда на месеца, ето защо се заинтригувах силно.

копирам точно за срядата:

Ако последният ви рожден ден е бил в ден сряда, то годината до следващият ви рожден ден ще бъде под покровителството на Меркурий. В неговата година няма да ви бъде студено и самотно. На рождения си ден ще получите мощен заряд енергия, с която можете да реализирате проектите си. Ще бъдете повече общителни от досега, лесно ще се запознавате с нови хора, ще създавате приятелства. Даже може да изчезнат комплексите свързани с общуването. Ще си спомните за приятелите си, които отдавна не сте виждали, а вашите приятели ще си спомнят за вас. В година на Меркурий човек чете и пише повече, става по- разговорлив. Засилва се умствената дейност, получава повече информация и се отдава на анализи. Меркурий като планета на младостта помага на човек да провежда разни действия свързани с подмладяването на душата и тялото, да се избави от излишни килограми и токсини. Ще привличате повече млади хора към себе си. Даже възрастните хора ще намерят общ език с младежта. Дядовци и баби ще започнат да разбират по- добре своите внуци и ще проявят интерес към младежките им проблеми. Хората, чиито последен рожден ден е в сряда ще предпочитат през годината лека музика, лека храна, приятни беседи, леки танци, лесните отношения, дрехи в младежки стил, по- ярки цветове, повече ще ги влече към природата. Меркурий дава подвижност и променливост. Под негово влияние човек е способен да остави това, към което е бил привързан цял живот- да продаде дом, да изхвърли стари вещи, да промени работното си място. Не трябва много да се вярва на обещанията на хората, чиито последен рожден ден се пада в сряда. Плановете, настроението, чувствата на човек в такава година се менят много. Те ще се справят с лекота с всякакъв род проблеми. От древни времена Меркурий е известен като бог на търговията и в реалната сила на това божество ще можете да се убедите. Под влиянието му ще зачестят занимания с търговия, комерческа дейност и лесно получаване на придобивки. Обаче Меркурий е хитър, а без хитрост и ловкост големи резултати няма да се постигнат. В годината на Меркурий ще имате приятни преживявания, дори физическото състояние ще се подобри. Меркурий е гръцкият Хермес- пратеника на боговете, той е посредника между Бога и обитателите на Вселената.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:k8hexokaYHQ … ct=clnk&gl=bg

# 468
Безнадеждни е пресилено, особено третия случай, но така ги водят Simple Smile

# 469
Ще споделя с вас ситуация от нашият живот, с вярата, че ще съм полезна.
Миналата година, много от вас може би, са усетили земетресението, но малко са били в епицентъра на 9 етаж. Спим си ние и ужасът започва, някакви секунди през които ти минава всичко през главата. Не целият ти живот, разбира се както повечето хора мислят. Съвсем други. Няма да разказвам и описвам преживяното, падането на шкаф и телевизор които запушиха изхода ни, спазъм който стисна гласните ми струни и не можех да изкарам и звук, нито силата която не знам от къде дойде за да преместя мебелите, защото, ще стане дълго. Та по същество, това води, до стрес и страх при процент от хората, към които спадаме и ние. Живяхме 5 месеца в колата, тя беше нашият дом през всеки един момент от това време. През тези 5 месеца, обиколихме всички баячки и психо-терапевти (не сме жалили пари) и нямаше промяна, никой не можеше да ми прибере детето у дома. Неудобството и безсилието ми с пълна сила ги осъзнах, когато дойде 15 Септември. Справих се с проблема сама, задавайки си въпроси и отговаряща си на тях. Мога да разкажа как и какви, само при интерес, защото е дълго. Но резултата е, че малкия вече спи в стаята си, а страх вече няма към нищо. Сега остава само един навик, който трябва да отстраним.

Другото, което искам да споделя е, че аз съм с Дислексия и няма да поправям повече постовете си. Има думи за които и редактора не може да ми помогне, както ѝ за синтаксиса и пунктуацията, но вие сте умни момичета и вярвам, че ми разбирате   bouquet

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 13:39 от radi_san

# 470
Ради, вероятно си от Перник?! Моят син е на 11 години, но не иска да спи сам и при това страда от безсъние. Но при него е от амбиция. Страда за всяка 5 в бележника и плаче безутешно....А е от сега в математическа гимназия, защото той така реши. И сега реално няма нито почивки, нито възможности за игра.... Sad

# 471
Ради, вероятно си от Перник?! Моят син е на 11 години, но не иска да спи сам и при това страда от безсъние. Но при него е от амбиция. Страда за всяка 5 в бележника и плаче безутешно....А е от сега в математическа гимназия, защото той така реши. И сега реално няма нито почивки, нито възможности за игра.... Sad

Да от Перник сме. И въпросната дата, даде началото на бъдещото ни местожителство.
Сякаш събра двете ми деца в едно  Laughing
Не е смешно, де. За амбициите няма лек, или поне не съм открила, а и не ми пречи, намирам го за градивно, за спането не съм се и опитвала. Големия от "мойто" легло отиде в това на приятелката си, малкия още е в моето. Но това е както ние казваме моят избор. Който оправдавах с факта, че свекърва ми когато Мишо (големия) порасна ми каза - Баща му от моето в твоето. Но аз живея сама в момента, а преди това със съпруга ми обитавахме различни стаи, поради факта, че той спи на включен телевизор и понякога забравя или го мързи да си изключи лампата, а аз при абсолютна тишина и тъмнина. Но сега обстоятелствата ни научиха, той да заспива при тишина, а мен на лека светлина. Така, че плановете вече са, родителите в спалнята, децата където им е мястото, и понеже това се дискутира често, малкия свикна с мисълта, времето е това което помогна, но пък резултата ще го споделя след месеци.

# 472
алина, забравих за безсънието. Пробвай с разговори, капки на бах, и етерично масло Портокал.
А за играта, на големия се ядосвах, притеснявах и страхувах, че ще остане асоциален. Нищо подобно, когато му дойде времето, контакти и приятели за целия китайски народ. Обичност също. Така че на малкия не му обръщам внимание, той не играе с никой, от в къщи на училище, от училище в къщи. Само с мен и брат си общува. Той също е с Дислексия и училището, не му е любимото място. Особено съучениците и учителите. Но никога не му е скучно и е едно много щастливо дете, намира си неговите занимания и интереси (Нешанъл, Енцикопедий и Медитация). Ако му остане време разбира се. Едно домашно пише по 4 часа  Grinning Ваканциите са друго нещо, до нас има конна база и тенис зала. А лятото тича на воля, играе футбол, кара колело, плува много и все си правим екскурзии.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 14:28 от radi_san

# 473
fitblond Благодаря. това и аз го намерих и четох, но все си мисля, че тук някой нещо друго беше написал, пък може и да се бъркам  newsm78

radi_san Можеш да споделиш как си успяла сама  да се справиш с проблема, въпросите, които си си задавала и последвалите ги отговори..... Simple Smile

# 474
Оф, Ради, синът ми не иска и да играе-само учи. Но за сега  с опитвам само с разговори. Рано му е за такива амбиции. А  капките на Бах не ми помогнаха, пих ги 2-3 месеца и то няколко вида. Дори още имам в хладилника за мазане. А портокалова есенция си пускам редовно в саунката, но борчето и хвойната ми действат по-добре. Ще опитам всичко препоръчано. Вече направо се измъчих....

# 475
  • Costa Rica
alinna, идеята на ТЕС е да се използва без терапевт. Научава се за 20 минути макс. В началото може да имаш трудности със съставянето на декларацията, но нещата се изчистват с практика. Започва да ти идва отвътре какво да тесаш. Успех Hug

# 476
Аз като се замисля май и депресия нямам, защото съм доста жизнерадостен  и щуричък човек. Това е проблемът, постоянни съсипващи страхове и неситуативна тревожност......  Преди години като завърших психология и разни психотерапии, май станах още по-шашава... newsm78

Имам приятелка с подобен проблем-страхова невроза. Само, че при нея не са постоянни, ами при определени ситуации. Много искам да и помогна, но не знам как.

# 477
Делфина, благодаря,направо се чувствам задължена да опитам.
 Моето не е типична страхова невроза, а социална фобия, което ще рече, че е също при определени ситуации. Вкъщи и на работа се чувствам прекрасно. Но когато ми се наложи да изнасям лекции пред непознати хора, или да излизам с непознати хора, тогава блокирам. И като психолог и психотерапевт от години се боря с това по какви ли не начини, обаче, явно главата ми е много дебела и не може да поеме позитивните мисли, които и набивам, едва ли не с чук......Но пък на хората помагам. Направо съм страхотна. Обущарят ходи бос.........убедена съм, че народът ни е мъдър........дайте ми да давам съвети и да помагам, но опре ли домен.........Снощи от 2 чаши вино цяла нощ съм сънувала починали близки, че като отворих сутринта съновника, че като ревнах, че като зачаках лоши неща.......не съм ли за пердах ,кажете ми  Embarassed

# 478
  • Costa Rica
Но пък на хората помагам. Направо съм страхотна. Обущарят ходи бос.........убедена съм, че народът ни е мъдър........дайте ми да давам съвети и да помагам, но опре ли домен.........
Ха, колежке, за мен ли говориш Wink
Определено колкото повече знае човек, толкова по ошашавява. Блажени са невежите.

И аз се боря с паник-атаки плюс лекичък аутизъм. Отстрани, обаче, не личи (много Wink). А хапчета категорично не щЪ -  поне вредата от тях успяха да ми набият в часовете по психопатология.

# 479
fitblond .....
radi_san Можеш да споделиш как си успяла сама  да се справиш с проблема, въпросите, които си си задавала и последвалите ги отговори..... Simple Smile
Ще започна от зад на пред защото разбора си го правих на 28 Октомври (рожденият ми ден), тогава започнаха студовете и колата не беше добро решение, а пари за каравана така и не се събраха. А по някакъв инстинктивен начин бях вече променила себе си за тези месеци и се налагаше да им направя разбор за да открия "ключа" и да довърша започнатото. Промяната.
 Какъв урок ми даде природата? - Вече конкретен въпрос, без да се чудя дали е бедствие или Хаарп, и в двата случая е природа. Нали човекът е творение на природата. Този въпрос ми послужи като "заглавие".
Скрит текст:
1. Защо звука и шума събудиха мен и възрастните, а децата не? Защо не можех да изкарам нито звук в тези секунди? Защо всички възрастни са будили децата си, нима всички са спали толкова дълбоко?
- Защото децата родени след 2000г нямат карма, те са чисти души, тяхното Аз не ги предупреждава за опасност, "казва" им спокойно, всичко ще е ок. Ти си в безопасност. Аз не съм изкарала звук, защото някаква сила е искала да го предпази да не го стресна и уплаша.
2. Защо когато утихна първия трус, ние с малкия бяхме на вратата и имахме възможност да слизаме сами, не го направих ме, а чакахме мъжа ми да се облича? (с думите, защо се бавиш, вина ги има втори, ние тръгваме) Защо не тръгнахме?
- Защото, да се разделим беше по страшното. Каквото и да се случваше ние трябваше да останем заедно.
3. Защо бях полу гола и боса на вън?
- Защото в този момент, егото го е нямало, била съм АЗ, действала е истинската ми същност, показала ми е, че за мен най важни са живота и здравето, че всичко друго се купува. Бях по гащи и тениска. Увила малкия в моята хавлия, тя беше най близо до мен преди да изляза. Без дрехи, без телефони, без лаптоп, без пари и без цигари. Неща който мислех за най важни до този момент. Обличах се пред блока, мъжа ми е все пак мъж, бавел се е за да ми търси дрехи  Laughing
4. Къде отидохме? Защо там?
- На село, при свекърва ми, жена с която не се бях чувала и виждала от 5 години, нищо че сме съседи. Един път я бях мернала в магазина от далече.
Точно там, за да не изпусна шанса, да дам и поискам прошка, както намеря за добре, не го направих с думи, а с присъствие. За да разбера, че състоянието и здравето на детето са над нашите чувства и его, че децата са най важни. А тя с това, че ни даде спокойствие, сякаш не беше там. За да разбера, че във всички неудобства има удобство. Че ако не се правя на интересна, как е измила картофите, в место това просто да се радвам, че си почивам. Защото точно това не гласно предложи тя, безплатна ол инклузив еко почивка. Еко, защото Дейвид отказваше да влезе и в къщата, и тя след тирадата какво ще кажат комшиите се примири, че ще спим в двора на палатка, а когато е лошо времето в колата.
5. Защо трябваше да живеем при първобитни условия в 2012г.?
- За да оценим еволюцията и топлата вода, да оценя водата изтичаща под налягане от душа в банята и пълнеща пералнята и съдомиялната ми до този момент. Там перех на ръка, ако имаше вода с налягане на чешмата. И се къпехме със слънчева вода. За да помогна на едно малко население да си потърси правата и да им потече вода по чешмите. За да разбера как са живели в миналото. За да оценя какво значи покрив над главата. За да прекарам повече време с малкия и да му обърна повече внимание. Да си дам почивката, която все отлагах, да разбера как ме е стресирало ежедневието. Да имам време да мисля и преосмисля живота си, да пощадя нервите си и намеря хармонията и мира в душата. За да разбера, че без интернет, телефони, кафета и дискотеки, се живее не по зле. И да се възползвам да направя хубав тен, свежа кожа и да имам време да чета. За да оценя природата, чистия въздух и продуктите които ми дава тя.
6. Защо човек никога не трябва да се зарича?
- Защото не знае какво ще му поднесе утрешния ден. Мъжа ми НИКОГА нямаше да емигрира. Нямаше, ама детето иска къща на един етаж, за да заспи спокойно, иска но за да се купи, трябваха спешно пари. И кой е най бързия начин? Отговора го знаем. Аз НИКОГА нямаше да отида в Германия, Испания ми беше на сърцето, не "студените войници с каменни изражения" в Германия. Било е грешка да се заричаме за неща които не знаем.
7. Защо след като Дейвид проспа кошмара беше толкова уплашен, защо нито баячки, нито психолози му помогнаха.
- Защото ние възрастните прехвърлихме страха върху децата си, с разговорите и действията си. Баячките не му помогнаха, защото не им вярваше, а от друга страна, го беше страх, да не му отнемат страха и той най безотговорно да се прибере и да му се случи най лошото  Laughing В психолозите пък виждаше врагове, хора който не са му майка и баща, и им беше все тая дали ще го потрупа отломки, просто си вършеха работата. Тогава разбрах, че аз съм човека на когото ще повярва, аз съм тази която трябва да намери думите и начина. Помогнах си с хомеопатия, показах безстрашие и дадох пример. Много труден и дълъг процес, който завърши с успех.

И така до рожденият му ден 12 Декември, когато някои медии в истерията покрай края на света, проявиха интерес към него и неговото състояние. На въпросният 12.12.12г. той навърши 12г. и е №12 в клас. Всички търсеха знамение, около въпросните цифри, отварянето на портали, започването на нова ера или край на света и тем подобни. Съответно и аз. Така попаднах на филми и материали, който ми отговориха на много въпроси, и безкрайно ме успокоиха, както вече знаете, децата усещат, съответно и той.
Разбрах, че съм част от Вселената, създадена единствено за да бъда щастлива, че над мен бдят цяла армия пазители, който няма да позволят на никой и нищо да ме нарани, че страха и егото са враговете на хората. Че от нас се иска да сме добри, да обичаме и да даряваме любов, че ние сме вечни, ако съумеем да се грижим добре за "опаковката" за да ни служи максимално. Да сме искрени. Да си помагаме. И всичко друго за което си говорим тук в тази тема. Ние да си споделяме без да ни интересува, невярващите дали ни мислят за луди, за нас е по важно ние да сме добре. Здрави, богати, красиви и щастливи луди. Да вярваме, че всеки един от нас е специален и е с мисия/договор тук. Да се радваме, че сме тук, защото и за тук има резервации, както ние правим за 5* хотел. За да запознаем с опита си и знанията си, вярващите. Всичко това ме доведе тук при вас   bouquet

http://www.pipernik.com/index.php/pernik/item/1544-%D0%B4%D0%BE% … D0%BD%D0%B0%D0%BA В статията има някои не точности, вече от личен опит знам, че понякога украсяват, но не ги помня всички за да ви ги кажа, но запомних че труда не ми се цени  Laughing и ме водят безработна, само защото нямам работно време и ги е страх да не правят реклама. Както и, че мъжа ми прави бизнес в Германия, а дано от техните уста в божиите уши. А пък Мишо не са го споменали въобще.

Да не забравя да се похваля, онзи ден пуснах второто тото в живота си, на първото бях абсолютен цирк, мислех, че трябва да ми дадат фиш  Embarassed за второто, като стара тотаджийка знаех какво да правя. Нощес си го проверих, и днес си взех печалбата от 56.00лв. Вярвах, че ще спечеля и се получи, и не забравих да Благодарих на Вселената.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 01:34 от radi_san

Общи условия

Активация на акаунт